Αναβάθμιση του site 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011
Αν δεν έχει ρωτήσει ο Μάριος ήδη θα κοιτάξω να ρωτήσω εγώ τον Cthree αύριο και θα σου πω μόλις έχω κάποιο νέο. (αν και έχω την εντύπωση ότι υπήρχε κάποια διαδικασία για αυτό το πρόβλημα αλλά τώρα είναι αργά και ο εγκέφαλος είναι σε safe mode
)
)
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Το προβλημα με τα ποστ ελληνικων χαρακτηρων που ηταν με κωδικους και δεν εβγαζαν νοημα εχει διορθωθει εδω και μερικους μηνες. Το θεμα ομως με τα παλια PM με ελληνικους χαρακτηρες που ειναι σαν "ιερογλυφικα" δεν εχει διορθωθει ακομη.
Μάριε νομίζω οτι όλοι έχουν παρατηρήσει οτι το θέμα με τα παλιά pm δεν έχει διορθωθεί ακόμη.....
Εγώ άλλο ρώτησα.....
Έχουν σκοπό να το διορθώσουν ή να μην τα κρατάμε τσάμπα και μας πιάνουν χώρο.......
Εγώ άλλο ρώτησα.....
Έχουν σκοπό να το διορθώσουν ή να μην τα κρατάμε τσάμπα και μας πιάνουν χώρο.......
Εννοείται οτι κανείς δεν μας εμποδίζει να διαγράψουμε τα παλιά pm.....αν μπορούσαμε όμως να τα διαβάσουμε για να δούμε αν περιέχουν κάτι που για κάποιο λόγο θέλουμε να κρατήσουμε.....
Αριστερα στα στοιχεια μου κατω απο το Location εχω ενα warn status κ μια αδεια μπαρουλα που λογικα γεμιζει.
Tι? Μονο εγω εχω? Ελπιζω να παιρνει πετρελαιο παντως γιατι αν ειναι να γεμισει με αμολυβδη... την γ@μησ@μαν!
Tι? Μονο εγω εχω? Ελπιζω να παιρνει πετρελαιο παντως γιατι αν ειναι να γεμισει με αμολυβδη... την γ@μησ@μαν!