Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Αναβάθμιση του site 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011

Thread Tools

Old Sep 28, 2011 | 02:52 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ααααααα τώρα το παρατηρώ κι εγώ... "κατάσταση προειδοποίησης"...

Λογικά θα έχει να κάνει με τις προειδοποιήσεις που παίρνεις πριν πας για banάκι...
Reply
Old Sep 28, 2011 | 04:43 AM
package's Avatar
Registered User

Ηρθαν τα Χριστούγεννα και εσείς μιλάτε ακόμα για την αναβάθμιση?
Reply
Old Sep 28, 2011 | 04:48 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Αναβιωση το λεμε τωρα (βλεπε μουμια στο αλλο τοπικ).
Reply
Old Sep 28, 2011 | 04:49 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ακριβως, ουτε χρονο δεν εχει κλεισει αυτο το τοπικ! Σιγα, πως κανετε ετσι?
Reply
Old Sep 28, 2011 | 05:14 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Αυτο το warm status για ποιο λογο γινεται ρε παιδια? Να ξερουμε δηλαδη να μην γραφουμε... δεν φτανει που εχει ψοφησει το φορουμ, δεν φτανει που το εχουν κανει σαν τα μουτρα τους οι μ@λ@κες και δεν βγαζουμε ακρη πουθενα, παιρνουμε κ προειδοποιησεις για επικειμενο ban? απο ποιον και γιατι? Ας μου εξηγησει καποιος να ξερω ...
Reply
Old Sep 28, 2011 | 05:23 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by katanaman
Αυτο το warm status για ποιο λογο γινεται ρε παιδια? Να ξερουμε δηλαδη να μην γραφουμε... δεν φτανει που εχει ψοφησει το φορουμ, δεν φτανει που το εχουν κανει σαν τα μουτρα τους οι μ@λ@κες και δεν βγαζουμε ακρη πουθενα, παιρνουμε κ προειδοποιησεις για επικειμενο ban? απο ποιον και γιατι? Ας μου εξηγησει καποιος να ξερω ...
Κοίτα, αν αναλογιστούμε ότι το δικό μου τόσο καιρό δεν έχει ούτε μία παυλίτσα, θεωρώ ότι ο μέσος χρήστης του φόρουμ δεν πρόκειται ποτέ να δει στο warn status κάποια δραστηριότητα.

Reply
Old Sep 28, 2011 | 05:42 AM
energetic's Avatar
Registered User

Originally Posted by katanaman
Αυτο παντα υπηρχε, και τωρα φαινεται επιπλεον προσωπικα μονο στο χρηστη. Αν καποιος ειναι ατακτος και δεν βαζει μυαλο οταν του χτυπαμε το χερακι με το χαρακα, ή στη χειροτερη περιπτωση και πιο σημαντικη δεν ειναι σωστος για παραδειγμα σε μια αγοραπωλησια, τρωει προειδοποιηση. Αυτη ερχεται απο την ομαδα διαχειρισης του forum, οπως μπορουν και προτεινουν οι COs, Mods, Site Mods και Admins.

Οσο για το φορουμ εδω ειναι ολοι, ειδικα μετα το καλοκαιρι που μαζευτηκαν οι περισσοτεροι εκαναν παλι την εμφανιση τους, οποτε δεν στεκει αυτο που αναφερεις. Kαθε χρονο την ιδια εποχη αυτο συμβαινει. Ωστοσο, υπαρχει ενας αλλος κοσμος εκτος φορουμ που δεν τον βλεπουν οσοι δεν ερχονται στις συναντησεις. Αυτο μπορουν να το επιβεβαιωσουν και οι CO αν δεν αρκει ο λογος μου, οπως κι επισης οσοι ερχονται σε αυτες.
Reply
Old Sep 28, 2011 | 05:55 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by energetic
Αυτο παντα υπηρχε, και τωρα φαινεται επιπλεον προσωπικα μονο στο χρηστη. Αν καποιος ειναι ατακτος και δεν βαζει μυαλο οταν του χτυπαμε το χερακι με το χαρακα, ή στη χειροτερη περιπτωση και πιο σημαντικη δεν ειναι σωστος για παραδειγμα σε μια αγοραπωλησια, τρωει προειδοποιηση. Αυτη ερχεται απο την ομαδα διαχειρισης του forum, οπως μπορουν και προτεινουν οι COs, Mods, Site Mods και Admins.

Οσο για το φορουμ εδω ειναι ολοι, ειδικα μετα το καλοκαιρι που μαζευτηκαν οι περισσοτεροι εκαναν παλι την εμφανιση τους, οποτε δεν στεκει αυτο που αναφερεις. Kαθε χρονο την ιδια εποχη αυτο συμβαινει. Ωστοσο, υπαρχει ενας αλλος κοσμος εκτος φορουμ που δεν τον βλεπουν οσοι δεν ερχονται στις συναντησεις. Αυτο μπορουν να το επιβεβαιωσουν και οι CO αν δεν αρκει ο λογος μου, οπως κι επισης οσοι ερχονται σε αυτες.
Ωραια ολα αυτα Μαριε, αλλα εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι εμφανιζεται το μνμα warm status... εκτος αν απλα εμφανιζεται σε ολους ''κενο'' δηλαδη μονο η μπαρα, και ''γεμιζει'' αναλογα το τι προειδοποιησεις εχεις. Γιατι μεχρι τωρα δεν νομιζω πως ειπα κατι μεμπτο. Οσο για το χ@λι του φορουμ...ας μην το συζητησουμε παραπανω
Και οντως δεν ερχομαι στις συναντησεις ειναι αληθεια
Reply
Old Sep 28, 2011 | 05:57 AM
energetic's Avatar
Registered User

Να σου ριξω μια τωρα προειδοποιηση να δεις πως ανεβαινει; Θα στη κατεβασω μετα, ειναι τελος εποχης ετσι κι αλλιως.
Reply
Old Sep 28, 2011 | 06:17 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

οκ...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:44 AM.