Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Αναβάθμιση του site 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011

Thread Tools

Old Mar 22, 2011 | 03:29 AM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

(και αυτο-αποκαλείσαι άσχετος?)

Έχεις δει πόσα link δεν λειτουργούν?
Έχεις δεί πόσα data εξακολουθούν ένα μήνα μετά να είναι unavailable?
Reply
Old Mar 22, 2011 | 03:52 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Χμ τωρα καταλαβα, το αρχικο σχολιο πηγαινε στους υπεύθυνους του φορουμ οκ!
Reply
Old Mar 22, 2011 | 03:58 AM
actinf's Avatar
Registered User

Ωχ, νόμιζες ότι το έλεγα σε εσένα?
Reply
Old Mar 22, 2011 | 06:12 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Από την μία σκέφτομαι να μην σχολιάσω την κατάσταση του forum γιατί θα λέτε οτι γκρινιάζουμε.....

Από την άλλη έχω και ένα ελλάτωμα (ένα όχι παραπάνω ), δεν μπορώ να κρατήσω κλειστό το στόμα μου και να μην πω αυτό που σκέφτομαι....

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας.....είπαμε να κάνουμε υπομονή γιατί είμαστε σε μεταβατική περίοδο.....μας είπανε οτι θα φτιάξουν τα πράγματα......

Και ρωτάω.....ΠΟΤΕ;;;

Πότε θα είναι διαθέσιμες οι φωτογραφίες μας;;;;

Έχω σπαστεί που τα παλιά pm μας είναι ΑΚΟΜΑ μετά από ένα μήνα στην μητρική γλώσσα του S τα γιαπωνέζικα

Είναι δυνατόν να παίρνει ένα μήνα για να φτιάξει το forum;;;;

Όταν λήγει η συνδρομή μας δεν αφήνουν ένα μεταβατικό διάστημα ενός μηνός για να πληρώσουμε....την επόμενη έχουμε γίνει guest....

Φρόντισε κανείς να ενημερώσει οτι θα γίνει τόσο μπάχαλο η κατάσταση ώστε να "σώσουμε" οτι τυχόν χρειαζόμασταν από τα pm μας;;;;

Και στο κάτω κάτω κάποιοι πληρώνουμε μια γ@μημένη συνδρομή για αυτό το site....σεβαστείτε το.....

Έχετε παρατηρήσει πόσοι είναι δυσαρεστημένοι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί;;;;

Έχετε παρατηρήσει οτι έχει πέσει κατακόρυφα η κίνηση στο forum;;;;

Τυχαίο;;;....δεν νομίζω......

Να διευκρινίσω οτι αυτό το πόστ δεν αποτελεί προσωπική επίθεση σε κανέναν αλλά αφορά όλους όσους ασχολήθηκαν με όλο αυτό....

Εκτιμάμε την δουλειά σας και την προσφορά σας αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα.....

Αυτά και καλή ανάσταση......
Reply
Old Mar 22, 2011 | 12:33 PM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

με συχωρείτε πολύ αλλα ούτε και μένα μου αρέσει
προσπαθώ να συμβιβαστώ αλλα δεν
ελπίζω να διορθωθούν παράγματα
Reply
Old Mar 23, 2011 | 01:53 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Παίδες είναι άκρως φυσιολογικό να μην σας αρέσει και να μην είστε ευχαριστημένοι με την παρούσα κατάσταση.

Όπως και εσείς, έτσι και εγώ και ο Χρήστος και ο Μάριος και όλοι οι υπόλοιποι CO/Mods/News Moderators κτλ κτλ αυτού του forum είμαστε άνθρωποι.

Σε κανέναν δεν αρέσει να μην είναι γρήγορο το φόρουμ.
Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι bug-αρισμενα τα εικονίδια και να μένουν αναμένα.
Σε κανέναν δεν αρέσει να μην λειτουργεί η gallery.
Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει περιορισμένο αριθμό φωτογραφιών η κάθε σελίδα.
Σε κανέναν (απο τους Έλληνες) δεν αρέσει αυτο που έχει γίνει με τα Pm.

Ούτε εμένα (και είμαι σίγουρος ότι μιλάω και τους υπόλοιπους 2 εδω μέσα) μου αρέσει να πρέπει να μεταφέρω κάποια ποστ, να σβήσω, να δημιουργήσω νέα και να μου πέρνει κάνα 20λεπτο για να κάνω το οτιδήποτε απο αυτό.
Πραγματικά έχω αλλού να επενδύσω αυτόν τον χρόνο όπως και όλοι σας.

Καταλαβαίνω 100% τα παράπονα που κάνετε αφού θέλω να κάνω και εγώ τόσα κι άλλα τόσα.
Με ρωτάτε πράγματα απο πρώην Pm που μπορεί να έχουμε ανταλλάξει και το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι CHIN-TO-TE!
Καταλαβαίνω και το θέμα της συνδρομής που θέτεις Γιώργο και είναι πολύ εύλογο και ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν θα κάτσει όλο αυτό το σύνεφφο να το συζητήσουμε με τους αρμόδιους αν μας δώσουν την ευκαιρία.
Καταλαβαίνω βασικά όλα όσα θέλετε να πείτε ως αρνητικά.
Για όλους... Για αυτούς που φτιάχνουν το site. Για αυτούς που δεν μερίμνησαν την όσο το δυνατόν πιο smooth μετάβαση απο το παλιό στο νέο στυλ κτλ...

Στο ενδιάμεσο θέλω να φαντάζομαι το εξής όμως (ίσως αυτό να βοηθάει τα επίπεδα τεστοστερόνης μου να κρατιούντε χαμηλά ).
Κάποιος άνθρωπος εκεί στα 48 states είναι υπέυθυνος για όλα αυτά. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν κάθε άλλο παρά ωραία αισθάνεται με την όλη κατάσταση εδώ και με το νούμερο των παραπόνων που διαβάζει καθημερινά.
Πραγματικά είναι άπειρα αυτά τα ποστ και τα περισσότερα δεν ειναι του ανάλογου IQ και ωραίας χρήσης της γλώσσας όπως είναι τα δικά σας.... Πράγμα τουλάχιστον καταθλιπτικό για αυτον τον άνθρωπο.
Επίσης φαντάζομαι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει πληρώσει μια εταιρία για να του κάνει όλο αυτό το transition και φαντάζομαι ότι ούτε με αυτό θα πρέπει να είναι και πολύ ευχαριστημένος. Τουλάχιστον εγώ δεν θα ήμουν καθόλου!

Καταλαβαίνετε που το πάω νομίζω!

Κανείς δεν είναι φυσιολογικό να είναι ευχαριστημένος με αυτήν την κατάσταση.
Ούτε είναι ωραίο να μην υπάρχει επισκεψιμότητα εδω μέσα.
Ούτε είναι ωραίο για κάποιους απο εμάς να είναι αγγαρεία να μπαίνουμε εδω μέσα και να ελέγχουμε αν όλα είναι οκ.
Ούτε είναι ωραίο να χαλιόμαστε.
Ούτε είναι ωραίο να χαλάμε το παρεάκι μας.
Ούτε είναι ωραίο για τον άλλον να ακούει παράπονα, να είναι απογοητευμένος με την απόδοση, με τα λεφτά που έχει δώσει, με τον χρόνο που του πέρνει όλο αυτό!

Οπότε, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να τα λέμε εδώ μεταξύ μας.
Ο ώμος μου είναι διαθέσιμος για όποιον θέλει και έχει ανάγκη

Να θυμάστε ότι το φόρουμ δεν είναι ούτε καν κοντά στην τελική του μορφή.
Όταν έρθει εκείνη η ώρα (ελπίζω και εγώ μαζί σας να είναι όσο το δυνατόν συντομότερα) είμαι σίγουρος ότι θα είναι πάρα πολύ s2kish και πάρα πολύ λειτουργικό και γρήγορο.

Εγώ προσωπικά ήδη είμαι ευχαριστημένος με κάποιες έξτρα επιλογές που έχει όλο το φόρουμ οι οποίες διευκολύνουν κατα πολύ την χρήση αλλά και την διαχείρηση.

Τέλος, το να καθίσω και να πω ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχει γίνει, ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ κτλ, εκτός του ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, είναι κάτι το οποίο δεν μου άρεσε ποτέ να κάνω.
Μου θυμίζει πολύ αγώνες αυτοκινήτων που όλοι καθόμαστε στις κερκίδες, βλέπουμε τους άλλους να χαροπαλεύουν μέσα και εμείς ξέρουμε να λέμε "αααα, εκεί δεν το έκανε καλά, έπρεπε να το έχει κάνει Χ ή αν ήταν και λίγο πιο μάγκας θα το έκανε Ψ", "Αααα δεν έχει βάλει φτερούγα και 235 μπροστά για αυτό του κάνει αυτά τα χαζά σε εκείνη την στροφή" ενώ ταυτόχρονα κάνουμε τσιγάρο και πίνουμε την φράπα.

Οπότε έχω πίστη ότι και τα κεφάλια αυτού του Board θέλουν το καλύτερο για τα μέλη τους και ότι κοιτάζουν να το καταφέρουν όσο το δυνατόν συντομότερα.

Με αγάπη και χωρίς να απαντώ σε κάποιον απο εσάς συγκεκριμένα,
ο Naburas the sandy!
Reply
Old Mar 23, 2011 | 02:09 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

και +Rep απο μενα!
Reply
Old Mar 23, 2011 | 02:11 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Εγώ έχω σταματήσει να περιμένω και να ελπίζω και ποντάρω απλά στην δύναμη της συνήθειας
Reply
Old Mar 23, 2011 | 03:16 AM
actinf's Avatar
Registered User

Nabu, σαν πολιτικός ακούγεσαι

"Το συντομότερο δυνατό" μεταφράζεται απλά σε "δεν έχει κανείς, καμία ιδέα για το πότε θα λυθούν τα προβλήματα, δεν υπάρχει κανένα πλάνο και οι υπεύθυνοι έχουν χάσει την μπάλα και απλά λύνουν ένα ένα τα προβλήματα και ευελπιστούν ότι καααααποια στιμή θα τα έχουν λύσει όλα. Και επειδή δεν ξέρουν ούτε πόσα είναι, ούτε αν μπορούν να τα λύσουν, γι αυτό και λένε απλά και σε εσένα Κωνσταντίνε, ότι "προσπαθούν για να λυθούν όλα το συντομότερο δυνατό".
Χαχαχαχα. Συγνώμη, αλλά αυτό είναι αστείο. Ας πουν απλά "δεν έχουμε ιδέα".
Reply
Old Mar 23, 2011 | 03:48 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Το προσπαθουν ρε παιδια δεν σας λεει κατι? Ενταξει δηλαδη, καποιοι αποφασισαν να αναβαθμισουν το site για ολους εμας που μπαινουμε και καυλαντιζουμε λιγο ή πολυ κ που ειναι για μας προσωπικη ευχαρίστηση ολο αυτο. Ουτε δουλεια μας ειναι, ουτε απο αυτο δουλευουμε. Και για την συνδρομη δεν νομιζω να σας υποχρεωσε και κανεις να την πληρωσετε, δεν σας κανει, δεν πλερω. Οκ και εμενα μου την σπαει το forum ωρες ωρες αλλα καποιοι ανθρωποι ειπαν να κανουν κατι για καλο. Και τα "ακουν" απο πανω.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:15 PM.