Βάρος Εξαρτηματων-Μερών S2000
Το να αρχίζεις να ξυλώνεις ένα αμάξι που χρησημοποιής κάθε μέρα δεν λέει...
Το έκανα και εγώ πριν 2 μήνες, το είχα κάνει τσικρίκη το αμάξι.Δεν αξίζει εκτός και αν το έχεις σαν για πίστα ή μόνο για ξεκάβλωμα.
Το παγούρι με το νερό παίρνει 5 λίτρα, δλδ άμα είναι άδειο -5 κιλά.
Το έκανα και εγώ πριν 2 μήνες, το είχα κάνει τσικρίκη το αμάξι.Δεν αξίζει εκτός και αν το έχεις σαν για πίστα ή μόνο για ξεκάβλωμα.
Το παγούρι με το νερό παίρνει 5 λίτρα, δλδ άμα είναι άδειο -5 κιλά.
Originally Posted by ManosS2k,Jul 21 2009, 08:50 AM
Εγω προτείνω να ανοιχτεί κ ενα τοπικ που να λεμε tips για κόντρες!
Μάριος:Το topic με τις κόντρες μόνο στο Member's section,παρακαλώ.Ευχαριστώ.
Οχι για κοντρες βρε! Απλα tips π.χ. ειχα ακουσει πως οταν εισαι ρολλ κ μπεις βτεκ κ μετα πεσεις στις 5.800 κραταει το βτεκ για καποια δευτερολεπτα ΑΡΑ μπορεις ενα ασχετο S να του κανεις αυτο το κολπο κ να πατησεις στισ 5.800 ενω εισαι μεσα στο βτεκ ενω αυτος εξω
Originally Posted by ManosS2k,Jul 21 2009, 08:57 AM
Οχι για κοντρες βρε! Απλα tips π.χ. ειχα ακουσει πως οταν εισαι ρολλ κ μπεις βτεκ κ μετα πεσεις στις 5.800 κραταει το βτεκ για καποια δευτερολεπτα ΑΡΑ μπορεις ενα ασχετο S να του κανεις αυτο το κολπο κ να πατησεις στισ 5.800 ενω εισαι μεσα στο βτεκ ενω αυτος εξω 

Εγω εχω βγαλει και 3 μπουλονια απο καθε ροδα και εχω σφιξει καλα τα αλλα 2..Πουθενα δεν παει..Ειναι και αναρτωμενο βαρος..
Originally Posted by gre165-makis,Jul 19 2009, 01:49 AM
Πολυ ωραιο τοπικ.
Ολο το μαυρο κουτι του πορτπαγκαζ με γρυλους κλειδια και λοιπα ψιψιψονια ειναι μονο 0,5 κιλο?Μου φαινεται παρα πολυ λιγο.
Ολο το μαυρο κουτι του πορτπαγκαζ με γρυλους κλειδια και λοιπα ψιψιψονια ειναι μονο 0,5 κιλο?Μου φαινεται παρα πολυ λιγο.
Τέλος ερωτήσεις του στύλ πόσο πήρες αυτό που είναι off-topic μπορείτε να τις κάνετε με pm σε άλλα μέλη για να γλιτώνετε τους moderator απο σκούπισμα και σφουγγάρισμα...