Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Γεγονότα που με στενοχωρούν

Thread Tools

Old Mar 14, 2010 | 02:30 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Default Γεγονότα που με στενοχωρούν

Θα ήθελα να αναφέρω ένα γεγονός που με έχει στενοχωρήσει πολύ και με ανάγκασε να δω τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία και να αλλάξω τρόπο "πλεύσης" από εδώ και πέρα
Μέλος της κοινότητάς μας το οποίο έχω βοηθήσει πολύ και με συμβουλές και με προσωπικό χρόνο και κυρίως με πράγματα που του έχω φέρει από το εξωτερικο και με οικονομικές διευκολύνσεις σε αυτά λες και είμαι καμιά τράπεζα, έχει εξαφανιστεί και δεν σηκώνει το τηλέφωνό του. Χρωστάει κάποια λεφτά από μία από τις πολλές συναλλαγές που έχουμε κάνει. Το ίδιο το άτομο μου μου έστελνε συνέχεια μηνύματα για το πότε θα έρθουν τα πράγματα του, χωρίς να τα έχει πληρώσει, που του τα παρέδιδα χωρίς ορισμένες φορές να έχει όλο το ποσό να το εξοφλήσει, τώρα δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά μου.Για το ίδιο άτομο παρήγγειλα πράγματα που έκαναν 350+ ευρώ, το πάκέτο χάθηκε και το φορτώθηκα εγώ χωρίς να πω τίποτα. Σήμερα το ποτήρι ξεχείλησε γιατί του τηλεφώνησα και μετά έκλεισε το τηλέφωνό του. Τώρα που έγραφα το τόπικ αυτό μου απάντησε ότι έκλεισε το κινητό από μπαταρία και θα μου τα φέρει αύριο. Αυτό όμως δεν αλλάζει τον τρόπο που θα κινούμαι από εδώ και πέρα. Γιατί εγώ να τον "κυνηγάω"??

Θα σας παρακαλέσω λοιπόν να μη μου παραγγείλει κανένας πράγματα από εδώ και πέρα αν δεν είναι διατεθημένος να τα πληρώσει προκαταβολικά και να έχει υπομονή μέχρι να έρθουν. Εχω πολλά στο κεφάλι μου τώρα που άλλαξα δουλειά με πολλές υποχρεώσεις και ελάχιστο χρόνο. Έχω νιώσει πολύ άσχημα να ζητάω λεφτά που έχω βάλει ήδη από την τσέπη μου, να φορτώνομαι πράγματα από παραγγελίες παιδιών που μου μένουν και αναγκάζομαι εγώ να τα βάζω για πώληση μετά.

Θα ζητήσω συγνώμη από τα περισσότερα παιδιά του φόρουμ που είναι άψογοι στις συναλλαγές τους, αλλά δυστυχώς το τελευταίο γεγονός με "ξενέρωσε" και παράλληλα με κούρασε. Ολοι γνωρίζετε ότι στο θέμα αυτό υπήρξα κύριος. Υπήρξαν παιδιά από εδω μέσα που τους έδωσα δικό μου πολύ ακριβό ανταλλακτικό και από λάθος εκτίμηση που έγινε τελικά δεν το χρειάζονταν και το πήρα πίσω επιστρέφοντας τα λεφτά τους χωρίς δισταγμό στο ακέραιο. Άρα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να αμφιβάλει για αυτό. Ειλικρινά λυπάμαι που φτάνω σε αυτό το σημείο αλλά δεν πάει άλλο αυτό. Ο χρόνος και υπομονή έχουν και κάποιο όριο. Ευχαριστώ και συγνώμη αν αυτό δυσαρεστήσει κάποιους
Reply
Old Mar 14, 2010 | 03:11 PM
leader's Avatar
20 Year Member

From: Athens, Greece

Αγορίνα δεν σε παρεξηγεί κανείς απ' την αρχή έπρεπε να κάνεις αυτή την ξήγα, παρεμπιπτόντως ακόμα έχω στο ντουλαπάκι το cd του AEM
Reply
Old Mar 14, 2010 | 03:21 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Δεν έπρεπε να γίνονται αυτά,ντροπή...Και όπως είπε και ο Μιχάλης από την αρχή έπρεπε να το κάνεις...

Keep up the good work!
Reply
Old Mar 14, 2010 | 03:34 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Χρηστο καλα εκανες κ το εγραψες ωραια κ ευγενικά. Αλλοι θα μπορουσαν να ειχαν προβει σε αλλες λυσεις.
Reply
Old Mar 14, 2010 | 04:12 PM
palioxaraktiras's Avatar
Registered User

α δεν ειναι τιποτα...χρηστο πες το μου εμενα να τον βαλω στου κακους πωλητες ...τωρα περα απο την πλακα μαλακια που κανετε τετοια πραγματα οποιοι τα κανατε
Reply
Old Mar 14, 2010 | 04:22 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Ρε παιδιά είναι δυνατόν..?
Δηλαδή δε σέβεστε καθόλου όλο αυτό που κάνει ο Χρήστος, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει όλους εμάς..?

Ντρέπομαι για το γεγονός ότι υφίστανται τέτοια περιστατικά στην κοινότητά μας και ειδικά με το Χρήστο, που όλοι ξέρουν πόσο έχει σταθεί σε όλους μας τη δύσκολη στιγμη..
..

Χρηστάρα, άλλοι πρέπει να ζητούν συγγνώμη και όχι εσύ, σε καμία περίπτωση..
Αυτό έπρεπε να το έχεις κάνει από την αρχή και τα νέα μέτρα που πήρες, επέτρεψε μου να σου πω, πως μπροστά στου Γιωργάκη, είναι ένα τίποτα..
Reply
Old Mar 14, 2010 | 10:15 PM
s2k_cy's Avatar

Αυτο που έγινε (χωρίς να γνωρίζω τις καταστάσεις φυσικα) μου κάνει ένα ερώτημα μου πιο μεγάλο. Αυτό γενικά είναι ενα κοινωνικό φαινόμενο και που τελικά αποδυκνύεται να είναι ''φυσικός νόμος''.

Αυτό απευθύνεται στους μακάκες και πάσης φύσεως ανθρωποείδής.

Γιατί ρε $%^@$ όταν ένας ανθρωπος με φιλότιμο και όρεξη θέλει να βοηθήσει του το ανταποδίδετε με τον χειροτερο τρόπο, με αποτέλεσμα να εισπράττει κακά αισθήματα και να τον κάνετε σαν εσας?? Ενα τσογλάνι με καχυποψία και επιφυλακτικότητα???? Γιατί ρε ηλίθιοι??? Γιατι τετοιους ανρώπούς δεν τους προστατευεται καλύτερα και απο τα μάτια σας?? Γιατι ντε και καλά να κολλάνε αυτοί την ασυνέπεια σας, την κουτοπονηρία σας και την κακή σας σκέψη??? Γιατί δεν παιρνεται λίγη απο την καλοσύνη και το φιλοτιμο απο αυτον που σας βοηθάει??? Αντί αυτού τους κολλάτε με τα σκ@#το αισθήματα σας και την ανασφάλεια σας και τους παρασύρεται σε αρνητικές σκέψεις.

Αυτό τεινει όπως είπα να γίνει φυσικός νόμος και ισχύει σε όλους τους τομεις. Εργασιακούς χώρους (ιδίως στο δημόσιο), φιλικές σχεσεις κλπ.

Αυτά.

FUN: μην απογοητευεσαι και μην αφήσεις να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας σου.
Reply
Old Mar 14, 2010 | 10:38 PM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Χρήστο το ανέλυσες-εξήγησες και πολύ ευγενικά θα έλεγα. Από εκεί και πέρα δεν θα πρέπει να στεναχωριέσαι και να γα...ς και την ψυχολογία σου. Πάντα μέσα σε ομάδες υπάρχουν οι εντάξει και οι σκάρτοι. Καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις έτσι ώστε στο μέλλον πρίν παραγγείλει κάποιος κάτι πρώτα να έχει το κασεράκι και μετά να κάνει την παραγγελία. Όχι κάνω την παραγγελεία από την ανώριμη κάβλα μου και μετά τρέχω να βρώ τα λεφτά! Έλεος!
Reply
Old Mar 14, 2010 | 11:04 PM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

επιτελους..
Reply
Old Mar 14, 2010 | 11:46 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ααα ρε κατι παιδια που υπαρχουν.... ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ!
Χρηστο μου κριμα μονο και καλα κανεις. Ετσι θα επρεπε να τα κανεις απο την αρχη. Τι να πω, μερικοι εδω μεσα ειστε πολυ γκασμαδες που μπορειτε και κανετε τετοιες μ@λ@κιες σε τετοιους ανθρωπους σαν τον Χρητσο!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:30 AM.