Γεγονότα που με στενοχωρούν
Καιρός ήταν ρε Χρήστο!! Και οχι μόνο για τα λεφτά που δεν εκτιμάνε κάποιοι αλλά και για τον προσωπικό χρόνο που διαθέτεις στερόντας τον είτε απ τον εαυτό σου, είτε απ τη δουλειά σου, είτε απ τη σχέση σου καθώς επίσης και για τα αμέτρητα χλμ που κάνεις κάθε φορά. Και η γαιδουριά έχει τα όρια της!!!! Ελεος δλδ.
Και κατά τη γνώμη μου πολύ κακώς «έφαγες» και το πακέτο που χάθηκε την άλλη φορά.. Δλδ δεν κατάλαβα, αν αυτός ο «κύριος» το είχε παραγγείλει μόνος του δεν θα το είχε πληρώσει πρίν χαθεί; Ποιά η δικιά σου η ευθύνη; Τι είσαι εσυ στην τελική...ο μεταφορέας; Αλλά ωραίος κι αυτός...έμαθε οτι το πακέτο χάθηκε κι έκανε την πάπια... Τι να πω...ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Και κατά τη γνώμη μου πολύ κακώς «έφαγες» και το πακέτο που χάθηκε την άλλη φορά.. Δλδ δεν κατάλαβα, αν αυτός ο «κύριος» το είχε παραγγείλει μόνος του δεν θα το είχε πληρώσει πρίν χαθεί; Ποιά η δικιά σου η ευθύνη; Τι είσαι εσυ στην τελική...ο μεταφορέας; Αλλά ωραίος κι αυτός...έμαθε οτι το πακέτο χάθηκε κι έκανε την πάπια... Τι να πω...ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Originally Posted by package,Mar 15 2010, 03:13 AM
Πραγματικά ο Χρήστος είναι άνθρωπος από τους λίγους.
Θα έκανε κανείς τέτοιο πράγμα,για ποσό της τάξεως των 2.000 ευρώ χωρίς να ξέρει κάποιον καλά;;;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ.....
ΝΤΡΟΠΗ απλά σε όποιον συμπεριφέρεται έτσι σε έναν τόσο καλοπροαίρετο άνθρωπο...
Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Ο Χρήστος είναι ένα εξαιρετικό παιδί αλλά από κει και πέρα δεν είναι σωστό να ποντάρει ότι και οι άλλοι είναι του ιδίου χαρακτήρα.
Κάπου έπεσε θύμα της ίδιας του της υπερβολικής καλοσύνης. Ήδη το να μπαίνει στη διαδικασία να παραγγέλνει πράγματα είναι από μόνο του μεγάλος μπελάς και πολύ μεγάλη εξυπηρέτηση για τον οποιονδήποτε. Το να μην παίρνει χρήματα πριν την παραγγελία είναι ρίσκο και αυτό αφορά τον καθένα από μας. Αυτό το ρίσκο είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάπου θα σκάσει. Για να μην πω για το ρίσκο που λαμβάνει με τον κάθε καραγκιόζη ξένο προμηθευτή που μπορεί να είναι και αυτός αφερέγγυος και να του φάει λεφτά.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος να τα σηκώνει όλα αυτά μόνος του.
Άρα νομίζω ότι ήταν αναγκαία η αλλαγή πλεύσης και αυτό εννούν και πολλά άλλα παιδιά λέγοντας 'Επιτέλους' κλπ... Δυστυχώς, στη σημερινή εποχή, η υπερβολική καλοσύνη δεν είναι αρετή. Όλα χρειάζονται, αλλά με μέτρο.
Χρηστάρα, ελπίζω να μη χάσεις δραχμούλα από αυτή την τελευταία συναλλαγή.
Να σαι καλά.
Ο Χρήστος είναι ένα εξαιρετικό παιδί αλλά από κει και πέρα δεν είναι σωστό να ποντάρει ότι και οι άλλοι είναι του ιδίου χαρακτήρα.
Κάπου έπεσε θύμα της ίδιας του της υπερβολικής καλοσύνης. Ήδη το να μπαίνει στη διαδικασία να παραγγέλνει πράγματα είναι από μόνο του μεγάλος μπελάς και πολύ μεγάλη εξυπηρέτηση για τον οποιονδήποτε. Το να μην παίρνει χρήματα πριν την παραγγελία είναι ρίσκο και αυτό αφορά τον καθένα από μας. Αυτό το ρίσκο είναι μαθηματικά βέβαιο ότι κάπου θα σκάσει. Για να μην πω για το ρίσκο που λαμβάνει με τον κάθε καραγκιόζη ξένο προμηθευτή που μπορεί να είναι και αυτός αφερέγγυος και να του φάει λεφτά.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί ένας άνθρωπος να τα σηκώνει όλα αυτά μόνος του.
Άρα νομίζω ότι ήταν αναγκαία η αλλαγή πλεύσης και αυτό εννούν και πολλά άλλα παιδιά λέγοντας 'Επιτέλους' κλπ... Δυστυχώς, στη σημερινή εποχή, η υπερβολική καλοσύνη δεν είναι αρετή. Όλα χρειάζονται, αλλά με μέτρο.
Χρηστάρα, ελπίζω να μη χάσεις δραχμούλα από αυτή την τελευταία συναλλαγή.
Να σαι καλά.
Ντζόιν δε κλάμπ.....
Χρήστο και πρόεδρα σας νιώθω 100%... Άλλωστε σε τέτοια θεματάκια που προκύπτουν (μάλλον πολύ συχνότερα σε εμένα...) μας δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μαθουμε (ξανά) τον κόσμο και να δουμε ότι μερικόι άνθρωποι κοστολογούν πολύ φθηνά την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνια τους...
Φιλάκια πολλά
Κατά τα άλλα η νέα σου πολιτική είναι στο απυρόβλητο μιας και μιλάμε για εξυπηρετήσεις που ό μόνος που ρισκαρε ήσουν εσυ...
(Λαλάκη μπες σε παρακαλώ και διόρθωσε με ως προς τη διακριτικότητά μου... )
Χρήστο και πρόεδρα σας νιώθω 100%... Άλλωστε σε τέτοια θεματάκια που προκύπτουν (μάλλον πολύ συχνότερα σε εμένα...) μας δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μαθουμε (ξανά) τον κόσμο και να δουμε ότι μερικόι άνθρωποι κοστολογούν πολύ φθηνά την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνια τους...
Φιλάκια πολλά
Κατά τα άλλα η νέα σου πολιτική είναι στο απυρόβλητο μιας και μιλάμε για εξυπηρετήσεις που ό μόνος που ρισκαρε ήσουν εσυ...
(Λαλάκη μπες σε παρακαλώ και διόρθωσε με ως προς τη διακριτικότητά μου... )
Και εμένα μου συμπεριφέρθηκε άψογα ο Χρήστος στο πρόβλημα που είχα με το διαφορικό και μάλιστα το πήρε πίσω και με refund (ήταν λάθος διάγνωση...) χωρίς να πει κουβέντα...
Είναι πολύ άσχημο πραγματικά να "πατάς" τέτοιους ανθρώπους...και μετά αναρωτιώμαστε που χάθηκε το φιλότιμο και η ανθρωπιά...
Χρήστο εύχομαι να λήξουν όλα ευνοοϊκά για σένα
Είναι πολύ άσχημο πραγματικά να "πατάς" τέτοιους ανθρώπους...και μετά αναρωτιώμαστε που χάθηκε το φιλότιμο και η ανθρωπιά...
Χρήστο εύχομαι να λήξουν όλα ευνοοϊκά για σένα
Ναί,κύριοι.
Αίσχος και όνειδος.
Αυτός είναι ο "ανώνυμος ο Έλλην".
Χρηστάρα,η αυστηρή γραμμή πλεύσης(τώρα που επιτέλους κατάλαβες τα χοντρολαμόγια) θα σε βοηθήσει μελλοντικά,να αποφύγεις παρόμοιους μπατακτσήδες και να εξυπηρετείς μόνο όσους το αξίζουν.
Και πάλι ήρωας είσαι που δεν είπες "ρε δεν πάτε να γ@μηθείτε όλοι με τα κωλοανταλλακτικά σας".
Μπράβο σου και χαρά στην υπομονή σου,για πάρτη μας.
Αίσχος και όνειδος.
Αυτός είναι ο "ανώνυμος ο Έλλην".
Χρηστάρα,η αυστηρή γραμμή πλεύσης(τώρα που επιτέλους κατάλαβες τα χοντρολαμόγια) θα σε βοηθήσει μελλοντικά,να αποφύγεις παρόμοιους μπατακτσήδες και να εξυπηρετείς μόνο όσους το αξίζουν.
Και πάλι ήρωας είσαι που δεν είπες "ρε δεν πάτε να γ@μηθείτε όλοι με τα κωλοανταλλακτικά σας".
Μπράβο σου και χαρά στην υπομονή σου,για πάρτη μας.
Χρισταρά χαρά στην υπομονή σου φιλε απορώ πως κρατιέσαι και δεν λες το όνομα του η δε ρίχνεις κανένα μπινελίκι
ελπίζω να μην σε κρεμάσει και να λήξη το θέμα
και άλλη φορα ποτε παραγγελια χωρίς να πάρεις λεφτά δεν είναι ντροπή να πληρωθείς πριν παραγγείλεις κάτι
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Εχετε ήδη εκφράσει τη γνώμη σας για μένα σε πολλά ποστ όπως γνωρίζετε και τη δική μου για τους περισσότερους από εσάς. Το ποστ αυτό ήταν μια έκφραση δυσαρέσκειας για κάποια συναλλαγή που απλώς ξεπέρασε το όριο της υπομονής γιατί παρατράγουδα συμβαίνουν. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και συγνώμη για την αλλαγή των πραγμάτων αλλά πιστέψτε με ότι κάθε παραγγελία καινούριου ή μεταχειρισμένου ανταλλακτικού κρύβει απίστευτο χρόνο και συννενόηση από πίσω και δεν είναι απλά τα πράγματα. Ακόμα και η παραλλαβή από το ταχυδρομείο είναι θέμα
Το γνωρίζετε ότι θα συνεχίσω να βοηθάω όσο μπορώ και μου το επιτρέπει ο χρόνος
Και για να το γυρίσουμε στην πλάκα. Ο FUN προσπαθεί να είναι παντού
Το γνωρίζετε ότι θα συνεχίσω να βοηθάω όσο μπορώ και μου το επιτρέπει ο χρόνος
Και για να το γυρίσουμε στην πλάκα. Ο FUN προσπαθεί να είναι παντού