Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Γεγονότα που με στενοχωρούν

Thread Tools

Old Mar 14, 2010 | 11:57 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Χρηστο καποτε εκανα κι εγω αυτα που κανεις για το καλο αλλων, μεχρι που μαζευτηκε ενα χιλιαρικακι το οποιο το πληρωσα απο τη τσεπη μου. Φυσικα εξαφανιζολ ο κυριος και τελικα το πουλησα κατα το ημιση, αλλα παλι χαμενος κατεληξα. Οποτε δεν ξαναμπηκα στη διαδικασια να εξυπηρετησω καποιους, με εξαιρεσεις ομως διοτι πραγματικα υπαρχουν και αξιολογοι χαρακτηρες που ειναι κυριοι σε ολα και τους εχω τυφλη εμπιστοσυνη.

Τις συμβουλες μου, τις γνωριζεις και παντα στα ελεγα. Ποσες φορες εχουμε πληρωσει και για αλλους που δεν πληρωσαν πχ σε κοπη της πιτας, σε εστιατορια κτλ, για να τα λεμε ολα δηλαδη, διοτι εχουμε γινει τραπεζα και φιλανθρωπικο ιδρυμα για καποιους. Αυτο που περιγραφεις με εξοργιζει, διοτι εχεις βοηθησει τοσο κοσμο και να το ευχαριστω του κυριου. Ντροπη του λοιπον και στη θεση σου θα τον ονομαζα για να του κοψω τη καλημερα ειτε τον γνωριζω, ειτε οχι!

Αντε γιατι εχουμε κανει αρκετη υπομονη σε καποια πραγματα.

Το ποστ του Λευτερη με καλυψε εντελως!
Reply
Old Mar 15, 2010 | 12:22 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Originally Posted by energetic,Mar 14 2010, 11:57 PM
διοτι πραγματικα υπαρχουν και αξιολογοι χαρακτηρες που ειναι κυριοι σε ολα και τους εχω τυφλη εμπιστοσυνη.
Off topic ελπιζω να μην λες για μενα

Χρήστο μην χαλιέσαι και αργησες για μενα να παρεις τετοια αποφαση..ντροπή σας σε μερικούς!!!
Reply
Old Mar 15, 2010 | 12:47 AM
RELIGION's Avatar
Registered User

From: KIATO HELLAS

Καιρος ηταν.....
Reply
Old Mar 15, 2010 | 01:20 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Ξεφτυλες....
Reply
Old Mar 15, 2010 | 01:47 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Για να φτασει στο σημειο ο Φαν να ποσταρει σημαινει οτι η κατασταση ειναι πολυ χειροτερη απ αυτη που περιγραφει...
Δυστυχως..
Reply
Old Mar 15, 2010 | 01:50 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Απλά ντροπή
Reply
Old Mar 15, 2010 | 02:54 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Mην ξανασχοληθεις για κανεναν Χρησταρα...
Reply
Old Mar 15, 2010 | 03:13 AM
chrisB-S2000's Avatar
Registered User

From: VOLOS

Χρησταρα,ο νομος της συνεπειας ειναι αγραφος...με καλυψε πληρως το ποστ ολων των παιδιων,αλλα ειδικα του s2k cy.
μην ξανασχοληθεις ποτε..παρα μονο για αυτους που εχουν αποδειξει την τιμιοτητα τους και τη ν συνεπεια τους με πραξεις...
μην χαλιεσαι φιλε μου...
Reply
Old Mar 15, 2010 | 03:13 AM
package's Avatar
Registered User

Πραγματικά ο Χρήστος είναι άνθρωπος από τους λίγους. Εγώ πήρα τον κομπρέσορα που λόγω αναποδιάς δεν μπόρεσα να δώσω όλα τα λεφτά μαζί. Ο Χρήστος όμως είχε υπομονή και κατανόηση και δεν με πήρε καν τηλέφωνο να μου ζητήσει euro, σε σημείο να αναρωτιέμαι αν γνωρίζει οτι εγώ πήρα τον κομπρέσορα. Τέτοιους ανθρώπους λοιπόν, πρέπει να τους προσέχουμε και οχι να τους ταλαιπωρούμε.

Χρήστο, ένα μεγάλο ευχαριστώ από μένα, αν και το ευχαριστώ στην περίπτωση σου είναι λίγο.
Reply
Old Mar 15, 2010 | 04:09 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Τι να πω...ξεφτύλα...εγώ είμαι νέοπας και δεν έχω μπλέξει σε πάρε - δώσε,αλλά έχω ακούσει για τις βοήθεις και τις εξυπηρετήσεις του Χρήστου ....Είναι μεγάλη μαλακία να φερόμαστε σκάρτα σε ανθρώπους που βοηθάνε. Σου κάνει κάποιος μια 'καλή' ? ναι ρε φίλε,πρέπει να είσαι παραπάνω από εντάξη μαζί του κι όχι να τον γαμάς.....Το κοινωνικό φαινόμενο που αναφέρει ο s2k cy......Το κλάμπ είναι ένας μικρόκοσμος....της κοινωνίας που ζούμε .......
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:30 AM.