Γεγονότα που με στενοχωρούν
Εγώ θα ήθελα να παρακαλέσω τον Χρήστο για λίγα χρήματα , μιας και έχω πολλά έξοδα και είμαι λίγο στριμωγμένος……….
Α και κανένα γκομενακι ρε Χρήστο γιατί έρχεται άνοιξη τώρα και οι ορμόνες μου …….. ξέρεις
Α και κανένα γκομενακι ρε Χρήστο γιατί έρχεται άνοιξη τώρα και οι ορμόνες μου …….. ξέρεις
[QUOTE=yiannakos,Mar 16 2010, 10:34 PM] Εγώ θα ήθελα να παρακαλέσω τον Χρήστο για λίγα χρήματα , μιας και έχω πολλά έξοδα και είμαι λίγο στριμωγμένος……….
Παιδιά ένας ένας.....
Στείλτε τιε επιθυμίες σας με γράμμα στη διεύθυνσή μου και θα προλάβω να τα κάνω πριν τα Χριστούγεννα για να πάρετε και άλλα πράγματα από το φίλο μου τον Αι Βασίλη
Και ναι μου τα έδωσε τα λεφτά. Ελπίζω να έβαλα μυαλό τώρα
Στείλτε τιε επιθυμίες σας με γράμμα στη διεύθυνσή μου και θα προλάβω να τα κάνω πριν τα Χριστούγεννα για να πάρετε και άλλα πράγματα από το φίλο μου τον Αι Βασίλη
Και ναι μου τα έδωσε τα λεφτά. Ελπίζω να έβαλα μυαλό τώρα
εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι δυστυχως ο ελληνας ετσι ειναι ο ενας να φαει τον αλλον...κ αμα σε δει κ οτι εισαι καλος κ τυπικος σε γ@μησε κανονικα....θα σου φαει κ το γουργουρι που λεμε...γι αυτο λοιπον χρησταρα κανε τη εσυ τη συμφωνια σου κ στα π@π@ρια σου..οποιανου αρεσει...γινεσε καλος σε γ@μ@νε γινεσε κακος σε προσκυνανε!!!