Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Διάσωση forum..

Thread Tools

Old Mar 22, 2013 | 05:08 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Νομίζω ότι ξεφύγαμε λιγάκι.. Το γεγονός ότι υπάρχουν ορισμένοι τύποι με 14άρια, ή ακόμη και με type-r οι οποίοι βλέπουν το s2000 σαν πουλ-μουρ αμάξι κ.ο.κ, δε νομίζω πως πρέπει να αποτελέσει θέμα για συζήτηση. Σε κάθε τομέα της ζωής μας συναντάμε μαλάκες και δεν πιστεύω πως αποτελούν πλειοψηφία και ούτε πως θα πρέπει να χαρακτηρίζουν όλο το σύνολο.

Δηλαδή, προσωπικά δε θα με χαλούσε μία εκδρομή ή συνάντηση με όλους τους χονταίους, αλλά για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα κάτι τέτοιο να γινόταν σε πίστα (τύπου trackday hondatech) και όχι σε εκδρομή. Σε εκδρομή δε μπορούμε καλά καλά να οργανωθούμε 10-15 αυτοκίνητα που μαζευόμασταν συνήθως, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι του group να κινούνται με ταχύτητες που σπάνια ξεπερνούσαν τα 40χλμ/ώρα.. Σκέψου τί έχει να γίνει με περισσότερα αυτοκίνητα και με άτομα που είναι άγνωστα μεταξύ τους, με ό,τι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει στον τομέα της καγκουριάς και της καφρίλας (αναφέρομαι στη συμπεριφορά)

Κι εγώ θα προτιμούσα μία εκδρομή να γίνει μεταξύ μας και αυτό μόνο για τον παραπάνω λόγο και ούτε καν σκέφτομαι κομπλεξικές συμπεριφορές από τους μεν ή τους δε... μακάρι να ήμουν σίγουρος ότι οι υπόλοιποι δε θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις να μας πάρουν όλες τις πινακίδες, ή να μας ξεφτιλίσουν σε κάθε σημείο με κόσμο, και να πηγαίναμε όλοι παρέα. Από τη στιγμή όμως που αυξάνονται τόσο πολύ οι συμμετοχές, αυξάνονται και οι πιθανότητες να συναντήσουμε "κακές συμπεριφορές" που θα εκθέσουν όλους μας.

Τώρα στα περί φόρουμ, να πω ότι θεωρώ πως ακόμα και ένα φαινομενικά "χαζό" post βοηθά στο να βελτιώσουμε τον χώρο αυτό και να τον σώσουμε από την "εγκατάλειψη".. δε λέω πως αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά ίσως σιγά σιγά έρθουν και τα περισσότερα "αξιόλογα" posts..
Για παράδειγμα, τελευταία έχουν αγοράσει s2000 άτομα που ασχολούνται πολύ με την πίστα και τα trackdays.. δοκιμάζουν πράγματα που βλέπαμε μόνο σε βίντεο του best motoring και έχουν να προσφέρουν πράγματα στην κοινότητα. Έχουν να επιβεβαιώσουν δεδομένα, να προσθέσουν νέα, ή να δηλώσουν την αντίθεσή τους σε κάποια άλλα..

Μιας και είπαμε αγωνιστική οδήγηση, να προτείνω η αγωνιστική οδήγηση και πίστες να γίνει ενότητα με ξεχωριστά sub-topics, βλ. video,αναρτηση,επιλογή high performance ελαστικών, ευθυγράμμιση, πίστες κ.ο.κ.. τόπικς, τα οποία θα αναφέρονται μόνο στην "αγωνιστική οδήγηση" καθώς πολλά δεδομένα αλλάζουν σε σχέση με το δρόμο.. είτε έχουν να κάνουν με ανάρτηση, είτε με ευθυγράμμιση κλπ κλπ.. Δηλαδή, δεν είναι δυνατόν τα video από τις πίστες να βρίσκονται στην ενότητα των συναντήσεων..

Αυτά και την πέφτω μπας και προλάβω να κοιμηθώ λιγάκι πριν τη δουλειά... Καλό βράδυ σε όλους..!
Reply
Old Mar 22, 2013 | 05:29 PM
Colin mc rae's Avatar

Το κομπλεξ φιλτατε το εχουν αυτοι με το αμαξι μας αν το καταλαβες απο το post μου και οχι εγω με αυτους νομιζοντας πως εχω κατι καλυτερο!!Ξερω πολυ καλα τι οδηγω,οχι ομως για να το μοιραζομαι κ να το χαιρομαι με οσους δεν το λεει η καρδουλα τους και το κοιτουν σαν ενα κομματι χρηματος!!!Αυτο εννοω και δεν ειναι το κομπλεξ που εχω εγω!!!Το ξαναειπα και το ξαναλεω δεν τους βαζω στον ιδιο τσουβαλι ολους φυσικα υπαρχουν και εξερεσεις αλλα οι περισσοτεροι non s2ki ετσι ειναι δυστηχως!!!
Reply
Old Mar 23, 2013 | 01:07 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Εγω πάλι έχω κόμπλεξ ρε!!! Σαν το αμάξι μας (το πρώην για κάποιους..) ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!! Και εννοείται πως σε μια τέτοια συνάντηση το μόνο που θέλω να βλέπουν τα ματάκια μου είναι s...πολλά s...παντού s...θάλασσα απο s..!!!!!!!!! Πειράζει???????

Κι όποιος γουστάρει..!
Reply
Old Mar 23, 2013 | 01:13 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Ισμηνη με αυτη τη λογικη οταν ειχες το mazda επρεπε να καναμε φασαρια οταν ερχοσουν σε συναντησεις η εκδρομες,σωστα;
Αλεξανδρε καταλαβα τι εννοεις τελικα κ το σεβομαι..
Ηλια:σωστος οπως παντα..
Reply
Old Mar 23, 2013 | 02:23 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Βασικά Ακη μου εσυ δε μπορούσες να κάνεις τίποτα γιατί ούτε σε συγκεντρώσεις έρχεσαι αλλά ούτε και στις περισσότερες εκδρομές. Εγώ αντιθέτως τα τελευταία 6 χρόνια οχι απλώς δεν έχω χάσει συνάντηση κ εκδρομή αλλά έχω οργανώσει κιόλας συμπεριλαμβανομένης και αυτής στην Ιταλία (σε ότι αφορούσε το ελληνικό κομμάτι του ταξιδιού). Επιπλέον εγώ απο την πρώτη μου μέρα εδώ μέσα είμαι member ενω εσύ guest. Και τέλος εγώ εξαρχής ήμουν πορωμένη με το s και ήταν θέμα χρόνου να το πάρω γι αυτό και μπήκα στο συγκεκριμένο κλαμπ και όχι σε κάποιο άλλο για χοντα γενικά. Και επειδή προφανώς δεν κατάλαβες καν τι είπα εντέλει, εγώ δεν έχω πρόβλημα να έρθει κάποιος με άλλο αμάξι στο κλαμπ μας απλά εγώ δεν θέλω να πάω σε μια συνάντηση-εκδρομή με ένα κάρο άλλα άσχετα χοντα.

Αν γουστάρεις λοιπόν τόσο πολύ να πας σε συγκέντρωση χονταίων γενικώς μπορείς κάλλιστα να πάρεις τις πινακίδες σου και να πας. Αυτό δε σημαίνει οτι οι υπόλοιποι που δεν θέλουμε θα πρέπει να απολογηθούμε γι αυτό.
Reply
Old Mar 23, 2013 | 02:35 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by blondie_s2k
Βασικά Ακη μου εσυ δε μπορούσες να κάνεις τίποτα γιατί ούτε σε συγκεντρώσεις έρχεσαι αλλά ούτε και στις περισσότερες εκδρομές. Εγώ αντιθέτως τα τελευταία 6 χρόνια οχι απλώς δεν έχω χάσει συνάντηση κ εκδρομή αλλά έχω οργανώσει κιόλας συμπεριλαμβανομένης και αυτής στην Ιταλία (σε ότι αφορούσε το ελληνικό κομμάτι του ταξιδιού). Επιπλέον εγώ απο την πρώτη μου μέρα εδώ μέσα είμαι member ενω εσύ guest. Και τέλος εγώ εξαρχής ήμουν πορωμένη με το s και ήταν θέμα χρόνου να το πάρω γι αυτό και μπήκα στο συγκεκριμένο κλαμπ και όχι σε κάποιο άλλο για χοντα γενικά. Και επειδή προφανώς δεν κατάλαβες καν τι είπα εντέλει, εγώ δεν έχω πρόβλημα να έρθει κάποιος με άλλο αμάξι στο κλαμπ μας απλά εγώ δεν θέλω να πάω σε μια συνάντηση-εκδρομή με ένα κάρο άλλα άσχετα χοντα.

Αν γουστάρεις λοιπόν τόσο πολύ να πας σε συγκέντρωση χονταίων γενικώς μπορείς κάλλιστα να πάρεις τις πινακίδες σου και να πας. Αυτό δε σημαίνει οτι οι υπόλοιποι που δεν θέλουμε θα πρέπει να απολογηθούμε γι αυτό.
Το οτι ειμαι και 180χλμ πηγαινε-ελα μακρια απο Αθηνα κατι λεει πιστευω για το λογο που δεν ερχομαι συχνα σε συναντησεις..Οποτε βολευε η τσεπη μου κατεβαινα..δε νομιζω να ζορησα καποιον να απολογηθει για το αν πρεπει να δωσει το παρων σε μια συναντηση με διαφορα Honda...δεν αμφεβαλε κανεις για το ποσο ενεργο μελος εισαι εδω μεσα.
Εγω απλα συνειδητοποιησα γιατι πολλοι ξεκαρφωτοι εχουν σχηματισει την αποψη "την εχουν δει οι sακηδες ντιβες"...
Καλη σου μερα..
Reply
Old Mar 23, 2013 | 02:44 AM
toxicity's Avatar
Registered User

From: Edw parakatw...

Originally Posted by kordelinos
Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1364034238' post='22422988

Το οτι ειμαι και 180χλμ πηγαινε-ελα μακρια απο Αθηνα κατι λεει πιστευω για το λογο που δεν ερχομαι συχνα σε συναντησεις..Οποτε βολευε η τσεπη μου κατεβαινα..δε νομιζω να ζορησα καποιον να απολογηθει για το αν πρεπει να δωσει το παρων σε μια συναντηση με διαφορα Honda...δεν αμφεβαλε κανεις για το ποσο ενεργο μελος εισαι εδω μεσα.
Εγω απλα συνειδητοποιησα γιατι πολλοι ξεκαρφωτοι εχουν σχηματισει την αποψη "την εχουν δει οι sακηδες ντιβες"...
Καλη σου μερα..
Καλημέρα τρελέέέέ...
ρε συ δεν την έχουμε δει ντιβες...και εγω κάνω παρέα με διάφορα άτομα που έχουν αλλα γρήγορα αυτοκίνητα απλα τα παιδια τα ξέρω και ειναι φίλοι...το να πάμε κάπου που δεν θα ξέρουμε σχεδόν κανέναν με όλα αυτα που εχουν συμβεί(κλοπες...) δεν είναι λογικό...
Reply
Old Mar 23, 2013 | 02:44 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Δεν την έχουν δει ντίβες οι sάκηδες Ακη μου..απλά είναι πολύ πορωμένοι με το αμάξι τους με αποτέλεσμα να τους είναι αδιάφορα τα υπόλοιπα. Τουλάχιστον σε επίπεδο κλαμπ και συναναστροφής. Γιατί βέβαια είναι εντελώς διαφορετικά σε προσωπικό επίπεδο όπως πχ με τον Δημήτρη (local) που ήταν τόσα χρόνια στο κλαμπ, πολύ ενεργό και αγαπητό μέλος με συνεχή παρουσία, το πούλησε το s του και πήρε το τάπερ..εννοείται πως αν ο Δημήτρης έρθει σε συνάντηση η σε εκδρομή θα γουστάρουμε όλοι πολύ. Ασε που μας έχει λείψει κιόλας η παρουσία του..(ακούς Δημήτρη???)
Reply
Old Mar 23, 2013 | 02:52 AM
kordelinos's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by blondie_s2k
Δεν την έχουν δει ντίβες οι sάκηδες Ακη μου..απλά είναι πολύ πορωμένοι με το αμάξι τους με αποτέλεσμα να τους είναι αδιάφορα τα υπόλοιπα. Τουλάχιστον σε επίπεδο κλαμπ και συναναστροφής. Γιατί βέβαια είναι εντελώς διαφορετικά σε προσωπικό επίπεδο όπως πχ με τον Δημήτρη (local) που ήταν τόσα χρόνια στο κλαμπ, πολύ ενεργό και αγαπητό μέλος με συνεχή παρουσία, το πούλησε το s του και πήρε το τάπερ..εννοείται πως αν ο Δημήτρης έρθει σε συνάντηση η σε εκδρομή θα γουστάρουμε όλοι πολύ. Ασε που μας έχει λείψει κιόλας η παρουσία του..(ακούς Δημήτρη???)
Δε ξερω ισως ειμαι εγω περιεργος ρε παιδια..(πρεπει να παρω πινακιδες επειγοντως μου φαινεται)σε αλλο επιπεδο εκστος Χοντα ειμαι κ εγω αυτης της αποψης...δηλαδη πχ μαζευονται rallye η ibiza ktl για ενα πατημα η μια εκδρομη και σκασει μυτη ενα s ειναι στανταρ η αντιμετωπιση που θ τυχει το s...απλα πιστευω μεταξυ honda ηταν αλλιως τα πραγματα...
Reply
Old Mar 23, 2013 | 03:45 AM
GodzillaS's Avatar
Registered User

From: Athens

Πολύ απλά ο Κορδελίνος σας είπε πώς φαίνεται το s2ki στα μάτια των υπόλοιπων Honda forum.
Πολλοί θα πέιτε στα @@ μας. Οκ, δεκτό. Άλλους βέβαια, μπορεί να τους νοιάζει η εικόνα που βγάζει προς τα έξω το φόρουμ.
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να έρθει σε μία συνάντηση, σε μία εκδρομή ή σε μία Πανελλήνια συγκέντρωση Honda, και
φυσικά κανείς δεν πρέπει να απολογηθεί για αυτό. Δεν θα ήταν όμως καθόλου άσχημο το s2ki.gr να συμμετάσχει σε μία τέτοια εκδήλωση.
Δεν πιέζεται και δεν υποχρεώνεται κανείς. Όποιος όμως έχει όρεξη για χαβαλέ, για εκδρομή και δεν τον πειράζει να βρίσκεται
ανάμεσα σε civic, jazz, HRV και ένα σωρό άλλα αυτοκίνητα που κατασκεύασε η ίδια εταιρεία που έφτιαξε το ρημάδι μας, τότε
πολύ απλά μου το λέει.

Φίλε Sebian, πραγματικά πιστεύεις ότι οι διαφορές που έχει ένα s2000 με ένα τάπερ είναι όπως ενός κάραβαν τουρμποντίζελ με
ένα RS4 ??? Επίσης επειδή αναφέρθηκε το παράδειγμα με τα Porsche, εγώ ξέρω ότι σε σοβαρές συναντήσεις Porsche, μαζεύονται
από την πιο χάλια 9-τρέχα-γύρευε και ποταπή Boxter, μέχρι τα τελευταία τέρατα της Ruff ... και εκεί οι διαφορές είναι άνω των
200χιλ ευρώ, και όχι απλά 17χιλιάρικα που μας χωρίζουν με ένα τάπερ !!
Τέλος, φίλε Colin, υπάρχουν πολλά 'απλά' civicακια, για τα οποία οι ιδιοκτήτες τους έχουν ξοδέψει άπειρα χρήματα και άπειρο
προσωπικό χρόνο. Πολύ εύκολα θα μπορούσαν να είχαν αγοράσει και αυτοί ένα s2k, αλλά δεν το έκαναν, γιατί και αυτοί όπως εσύ και εγώ
γουστάρουν αυτό που έχουν. Πραγματικά, σε αυτούς όχι μόνο δεν είναι το αμάξι σου σαν μπισκοτολούκουμο, αλλά δεν τους ενδιαφέρει
να γυρίσουν να το κοιτάξουν κιόλας (και το δικό μου, και όλων για να μην παρεξηγηθώ).

Ο σκοπός της συνάντησης αυτής, είναι αυτός ... Να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα HONDA !!
Φωτογραφίες, χαβαλές, εκδρομή, χαμός, πάρτυ, πηγαδάκια κλπ κλπ. Ούτε καλλιστεία, ούτε 'εγώ είμαι καλύτερος', ούτε τίποτα τέτοιο.
(ε, όλο και κανά πατηματάκι θα γίνει ...).
Όλες οι απόψεις δεκτές. Για αυτό και το συζητάμε εξάλλου.

Σχετικά με την αναζωογόνηση του φόρουμ, είμαι πολύ υπέρ. Μένει να βρούμε το πώς ... !
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:44 AM.