ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ...
εαν το αυτοκινητο ειναι σε καλη κατασταση μην σε προβληματιζουν τα χιλιομετρα.. αν ειναι γυρισμενα..
εχει αυτοκινητα με λιγα χιλιομετρα που ειναι σε κακη κατασταση και εχει και αψογα αυτοκινητα με πολλα χιλιομετρα..ειναι θεμα ιδιοκτητη η κατασταση του καθε αυτοκινητου..εχω δει αυτοκινητο εδω θεσνικη
με πανω απο 150 χιλ,το οποιο ειναι λογικο και ειναι σαν να βγηκε εχθες απ το εργοστασιο..!
εχει αυτοκινητα με λιγα χιλιομετρα που ειναι σε κακη κατασταση και εχει και αψογα αυτοκινητα με πολλα χιλιομετρα..ειναι θεμα ιδιοκτητη η κατασταση του καθε αυτοκινητου..εχω δει αυτοκινητο εδω θεσνικη
με πανω απο 150 χιλ,το οποιο ειναι λογικο και ειναι σαν να βγηκε εχθες απ το εργοστασιο..!
εαν το αυτοκινητο ειναι σε καλη κατασταση μην σε προβληματιζουν τα χιλιομετρα.. αν ειναι γυρισμενα..
Και ο μπροστα προφυλακτηρας ειναι βαμενος γιατι εχει κλείσει τις τρύπες για τα πιτσιλιστηρια και λείπει και το σηματάκι της Χοντα. Δες και το μπροστα καπο απο την εσωτερική μεριά αν ειναι ΟΚ και αν ειναι το μαμα ή αν εχει αλλαχτει. Το μαμα εχει κάτι αυτοκόλλητα με οδηγίες νομίζω.
παιδια σας ευχαριστω πολυ ολουσ....ο προφθλακτηρασ ναι εχει χτυπημα αλλα μικρο και θελει μονο βαπσιμο δεν εχει σπασει....τα χιλιομετρα μου φανηκαν αληθινα αλλα η αληθει ειναι πως δεν ειναι σε καλη κατασταση γενικα και θελει πραγματα οπωσ λαστιχα και εχει και μια μικρη τρυπα η κουκουλα...γενικα οτι εχει ειναι γιατι ειναι σχεδον παρατημενο το αμαξι και πιστευω οτι με ενα σουλουπομα θα γινει παλι σαν καινουργιο..αυτο που με προβληματιζει ειναι μηπωσ ξεφθγει το κοστοσ για ολα αυτα και οτι μπορει να χρειαστς για λογουσ πρακτικοτηας 17αρες ζαντες που απ οτι ειδα ειναι πολυ ακριβεσ οι καλεσ...
17αρες θα βρεις αν ψάξεις με κάνα 700αρι σίγουρα.
Θες περίπου άλλα 600 για λάστιχα.
Άλλα τόσα αν αλλάξεις κουκούλα.
Οπότε χονδρικά είσαι στα -σχεδον- 2000 ευρώ.
Μετά υπολογίζεις ένα καλό γενικό service που αν σου βγει κατι εξτρα (πχ δισκοπλακες πλακακια) μπορει να είναι αρκετό το κόστος και για αυτό.
Σήμα έχει; Αν όχι είσαι στα +660 (ή μήπως λιγότερο, αν πέρασαν το νέο νόμο τότε κάνα 400άρι.)
Πρόσθεσε και το κόστος της ασφάλειας, που ίσως για πρώτη φορά και αρχή να ήταν καλό να κάνεις μικτή. Και με κάποια μαζέματα όπως βαψηματάκια, ίσως τα 3000ε να τα χρειαστείς.
Πάντως αν είναι μονο αυτά για να γίνει τέλειο και έχεις ήδη ρίξει και την αρχική τιμή, εγώ θεωρώ ότι είναι μια χαρά σαν τελικό κόστος.
Μετά υπολογίζεις ένα καλό γενικό service που αν σου βγει κατι εξτρα (πχ δισκοπλακες πλακακια) μπορει να είναι αρκετό το κόστος και για αυτό.
Σήμα έχει; Αν όχι είσαι στα +660 (ή μήπως λιγότερο, αν πέρασαν το νέο νόμο τότε κάνα 400άρι.)
Πρόσθεσε και το κόστος της ασφάλειας, που ίσως για πρώτη φορά και αρχή να ήταν καλό να κάνεις μικτή. Και με κάποια μαζέματα όπως βαψηματάκια, ίσως τα 3000ε να τα χρειαστείς.
Πάντως αν είναι μονο αυτά για να γίνει τέλειο και έχεις ήδη ρίξει και την αρχική τιμή, εγώ θεωρώ ότι είναι μια χαρά σαν τελικό κόστος.
17αρες θα βρεις αν ψάξεις με κάνα 700αρι σίγουρα.
εχω υπολογισει μαζι με το σημα να παει 9,5 γτ αυτο θελει 9 στο χερι....
μικτη δεν μου κανουν γτ ειμαι κατω των 23!!!
και θελει βαψιμο προφυλακτηρας και να βγουν τα αυτοκολλητα υπολογιζω οχι πανω απο 200 ευρο...
οποτε το τελικο κοστοσ εξαρταται απο το τι θα αποφασισω να κανω με κουκουλα και ζαντολαστιχα....
Υ.Γ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΑΓΡΑΦΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕ 2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η ΤΕΖΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΑ 800 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ...
ξεκινα να το μαζευεις και εχεις καιρο για εγκεφαλο. δισκοπλακες πισω θελεις σιγουρα. με τα λαστιχα μην παιζεις. βαλε αμεσως μολις το παρεις. οτι θελει μαζεματα και σερβις ειναι σιγουρο. αν καθοραν για καιρο τσακαρε και τα υγρα διαφορικου. το τσεκαρε μηχανικος, το σασμαν, το διαφορικο τα ημιαξονια ειναι οκ; μην βγει κανενα κουστουμι απο κει. στον μαστορα το πηγες;
αυτο που ειπα για τον εγκεφαλο το ειπα για οικονομια γιατι μου ειπαν μπορω να μειωσω τρελα την καταναλωση στα χαμηλα.....οχι ακομα θελω να κανονισω μεσα στην βδομαδα γιατι ολα αυτα που λες παιζουν καθοριστικο ρολο στην αποφαση μου..αν δεν εχει δουλεπσει οντωσ θα ναι στην εντελεια το διαφορικο...οι ταχυτητες κουμπωναν πολυ ευκολαχωρις να γρατζουνανε...ελπιζω να μην θελει και ακρομπαρα αναρτησεις κλπ λογω του καιρου γιατι μετα ξεφευγουμε...
Εγώ θα κοίταζα και αυτά εδώ :
1. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5062276/
2. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4765936/
3. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5082458/
1. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5062276/
2. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4765936/
3. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5082458/
συγνωμη που στο λεω αλλα πηγαινε να διαβασεις λιγο το τοπικ Αξιζει αυτο το μεταχειρισμενο. θα καταλαβεις πολλα πραγματα για το τι πραγματικα πρεπει να προσεξεις. ο εγκεφαλος που αναγερεις κανει οικονομια σχετικη! οσο βαρυ ειναι το ποδι μας τοσο καιει. και επειδη και εγω οταν το πηρα πριν οχτω χρονια ημουν απλα τρελαμενος σου λεω οτι και εγκεφαλο να ειχα..... το οτι οι ταχυτητες κομπωνουν τζαμι λεει κατι. Απο δισκο πως παει; υπολογιζε υγρα φρενων και αλλαγη μιας και καθοταν το αμαξι. για το διαφορικο αν πριν το αραγμζ του πιναν το αιμα δεν θα ειναι στην εντελεια. Σε συνεργειο το πηγες που ειπες; τι σου ειπε; ολα αυτα στα λεω εντελως φιλικα για να σε προστατεψω εννοειται!!!!