-->ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΗΛΙΟ/ΒΟΛΟ 11/6/2011<--
Ρώτησα τη γυναίκα αλλά δε μπορεί.
Δηλαδή δεν τη ρώτησα τώρα, πριν 3 χρόνια που ήμανε ιν α ριλέισιοσιπ την είχα ρωτήσει και μου είχε πει χαρακτηριστικά.
'Όχι'.
Δε φαντάζομαι να έχει αλλάξει κάτι μετά από 3 χρόνια.
Θα το σκεφτώ μπας και έρθω εγώ όμως.
Καλή ιδέα και μπράβο για την οργάνωση.
Κάνε κάτι λοιπόοοοοοοοοον να χάααααααααααααασω το τρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενο οοοοοοοοοοοοοοοοο
Δηλαδή δεν τη ρώτησα τώρα, πριν 3 χρόνια που ήμανε ιν α ριλέισιοσιπ την είχα ρωτήσει και μου είχε πει χαρακτηριστικά.
'Όχι'.
Δε φαντάζομαι να έχει αλλάξει κάτι μετά από 3 χρόνια.
Θα το σκεφτώ μπας και έρθω εγώ όμως.
Καλή ιδέα και μπράβο για την οργάνωση.
Κάνε κάτι λοιπόοοοοοοοοον να χάααααααααααααασω το τρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενο οοοοοοοοοοοοοοοοο
Θα ήθελα εδώ να πω ότι ο σκοπός της εκδρομής στο Βόλο είναι για να βρεθούμε οι ιδιοκτήτες Βορείου Ελλάδος με της Νοτίου. Αν δεν υπάρξει έγκαιρα συμμετοχή από τη Βόρειο Ελλάδα (επειδή δεν έχω δει καθόλου ως τώρα συμμετοχές) για να κλειστούν εγκαίρως τα δωμάτια η εκδρομή θα ακυρωθεί. Ξέρω ότι μπορεί να σας φαίνεται νωρίς αυτό που γράφω αλλά λόγω τριημέρου η διαθεσημότητα των δωματίων μειώνεται και αυτό θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα.
Όσο για σένα lalaki αποφάσισε εσύ να έρθεις και δεν θα είσαι μόνος σου. Στη χειρότερη περίπτωση να σε συνοδεύσει μια φουσκωτή κούκλα που θα σου κάνω δώρο εγώ
Όσο για σένα lalaki αποφάσισε εσύ να έρθεις και δεν θα είσαι μόνος σου. Στη χειρότερη περίπτωση να σε συνοδεύσει μια φουσκωτή κούκλα που θα σου κάνω δώρο εγώ
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA
Ρε συ Σαράντη, αν σου πω ότι το πόστ σου δεν το είχα δει. Και όχι τίποτα άλλο, έλεγα "μα καλά ο Σαράντης και δεν έχει δηλώσει ακόμα, τι σκ@τ@?"
Ρε συ Σαράντη, αν σου πω ότι το πόστ σου δεν το είχα δει. Και όχι τίποτα άλλο, έλεγα "μα καλά ο Σαράντης και δεν έχει δηλώσει ακόμα, τι σκ@τ@?"