Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Old Dec 17, 2009 | 07:02 PM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

Originally Posted by vtecas,Dec 17 2009, 05:31 AM
αγαπητέ george alex δεν προσπαθώ να διοργανώσω τίποτα.Αν αυτός ήταν σκοπός μου θα το είχα κάνει με διαφορετικούς τρόπους.Το αν η πολιτική είναι πηγή κακού δεν αντιλέγω,όμως αυτό δεν σε υποχρεώνει να κινηθείς με βάση αυτή και γι αυτό είμαι υπέρ μιας κίνησης που θα ήταν ανεξάρτητη και όχι κατευθυνόμενη όπως της Δευτέρας..Είπα και πιο πάνω ότι δεν θα ξαναεμπλακώ στο συγκεκριμένο ζήτημα ,οπότε καταλαβαίνεις...εγώ......Τώρα το ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας δεν υπάρχει αντίρηση,αλλά όλοι στα λόγια και την κριτική είμαστε πολύ δυνατοί.Στην πράξη......???????
θες να μαθεις για τον george.alex στην πραξη???
ο παππους μου μηχανικος αεροσκαφων.εβαλε τον πατερα μου αεροπορια.μου ειπε κι εμενα. εγω πηγα αμφιβιος καταδρομεας. δε δεχτηκα βυσμα κι εμεινα 6 μηνες χωρις αδεια σαμοθρακη πεδιο του καραγατς κ κακαβια. ολη μου η θητεια ηταν συνορα εκτος 1 μηνας πευκο. εχοντας μορια απο ε.δ. απολυτηριο κ lower περασα ειδ. φρουρος. δεν εμεινα γιατι δεν εβαλα βυσμα να μεινω αθηνα κι επρεπε να παω βορεια ελλαδα. εδωσα για λιμενικο. με ταπωσαν τα βυσματα. με επιασε βουλευτης της λακωνιας κ ο ιδιος ο μητροπολιτης που τον ηξερε η γιαγια μου να με βαλουν πυροσβεστικη. αρνηθηκα.
και ξερεις γιατι?
γιατι εκτος talk to talk...i walk the walk.

υ.γ. οσοι με ξερουν, ξερουν οτι εχω καταστρεψει τη ζωη μου γιατι ειχα παντα το θαρρος της γνωμης μου απεναντι σε ολους και παντου. δε κρυβομαι μπαινω παντα μπροστα κι επομιζωμαι τις συνεπειες. οι οποιες ηταν πολυ σκληρες γι αυτο και τα τελευταια χρονια ασχολουμαι μονο με μελισσια. γιατι δεν εχω τιποτα αλλο να κανω κι εχουν κλεισει ολες οι πορτες για μενα αλλα και γιατι οπως λεω "δεν εχω να τσακωθω με κανενα, ειμαι εγω τα μελισσια κι ο θεος".
αλλα ξερεις τι? παλι τα ιδια θα εκανα ακομα και τωρα, και σε κινησεις σαν αυτες που θες να πραγματοποιησεις, δηλωνω παρον. με οποιοδηποτε κοστος. ειτε ειναι χρηματικο απ το μεροκαματο που θα χασω, ειτε κοστος απ τον ελευθερο μου χρονο που θα γαμ.. τη γυναικα και θα περναγα καλα.

θα πρεπε να ντρεπομαι αν το λεω κοστος. γιατι στην ουσια δεν ειναι τιποτα για εμενα αυτο.

μπροστα στο κοστος της ζωης που αψηφησαν οι προγονοι μου απ το λεωνιδα στο καραισκακη και στα παιδια του πολυτεχνειου, που αντισταθηκαν στο καθε τι σαπιο, για να ειμαι εγω ελευθερος σημερα και να τα κανω π... ολα.
Reply
Old Dec 17, 2009 | 07:09 PM
george.alex's Avatar
Registered User

[QUOTE=Sportster,Dec 17 2009, 09:08 AM]
Reply
Old Dec 17, 2009 | 10:20 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

@dennis2k Δεν θα ειμαι πουθενα τη δευτερα οπως δεν ειμαι καθε δευτερα.... εχω αγωνα καθε δευτερα .... !!!

Θα μαθεις κ το κουοτ ολα σιγα σιγα
Reply
Old Dec 17, 2009 | 10:26 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by george.alex,Dec 17 2009, 08:02 PM
θες να μαθεις για τον george.alex στην πραξη???
ο παππους μου μηχανικος αεροσκαφων.εβαλε τον πατερα μου αεροπορια.μου ειπε κι εμενα. εγω πηγα αμφιβιος καταδρομεας. δε δεχτηκα βυσμα κι εμεινα 6 μηνες χωρις αδεια σαμοθρακη πεδιο του καραγατς κ κακαβια. ολη μου η θητεια ηταν συνορα εκτος 1 μηνας πευκο. εχοντας μορια απο ε.δ. απολυτηριο κ lower περασα ειδ. φρουρος. δεν εμεινα γιατι δεν εβαλα βυσμα να μεινω αθηνα κι επρεπε να παω βορεια ελλαδα. εδωσα για λιμενικο. με ταπωσαν τα βυσματα. με επιασε βουλευτης της λακωνιας κ ο ιδιος ο μητροπολιτης που τον ηξερε η γιαγια μου να με βαλουν πυροσβεστικη. αρνηθηκα.
και ξερεις γιατι?
γιατι εκτος talk to talk...i walk the walk.

υ.γ. οσοι με ξερουν, ξερουν οτι εχω καταστρεψει τη ζωη μου γιατι ειχα παντα το θαρρος της γνωμης μου απεναντι σε ολους και παντου. δε κρυβομαι μπαινω παντα μπροστα κι επομιζωμαι τις συνεπειες. οι οποιες ηταν πολυ σκληρες γι αυτο και τα τελευταια χρονια ασχολουμαι μονο με μελισσια. γιατι δεν εχω τιποτα αλλο να κανω κι εχουν κλεισει ολες οι πορτες για μενα αλλα και γιατι οπως λεω "δεν εχω να τσακωθω με κανενα, ειμαι εγω τα μελισσια κι ο θεος".
αλλα ξερεις τι? παλι τα ιδια θα εκανα ακομα και τωρα, και σε κινησεις σαν αυτες που θες να πραγματοποιησεις, δηλωνω παρον. με οποιοδηποτε κοστος. ειτε ειναι χρηματικο απ το μεροκαματο που θα χασω, ειτε κοστος απ τον ελευθερο μου χρονο που θα γαμ.. τη γυναικα και θα περναγα καλα.

θα πρεπε να ντρεπομαι αν το λεω κοστος. γιατι στην ουσια δεν ειναι τιποτα για εμενα αυτο.

μπροστα στο κοστος της ζωης που αψηφησαν οι προγονοι μου απ το λεωνιδα στο καραισκακη και στα παιδια του πολυτεχνειου, που αντισταθηκαν στο καθε τι σαπιο, για να ειμαι εγω ελευθερος σημερα και να τα κανω π... ολα.
ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2010, Νεα τοπικ με ιδιο θεμα θα κλειδωθουν!

Reply
Old Dec 17, 2009 | 10:27 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Reply
Old Dec 18, 2009 | 03:19 AM
stavros-s2's Avatar
Registered User

From: athens-vrilissia

Originally Posted by george.alex,Dec 17 2009, 08:09 PM
σημασια εχει η νοοτροπια μας (γενικοτερα και οχι μονο στο θεμα ρυπανση αυτοκινητου)

γιατι η εμπειρια εχει δειξει οτι once σε κατι λαμογιο...
...always and everywhere a lamogio.

Reply
Old Dec 18, 2009 | 06:07 PM
george.alex's Avatar
Registered User

Originally Posted by tkal_s2k,Dec 17 2009, 11:26 PM
ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2010, Νεα τοπικ με ιδιο θεμα θα κλειδωθουν!

tcal . ημουν παντελως κι εντελως εκτος

αλλα υστερα απο τοσα χρονια σκεφτομαι οτι τελικα θα γουσταρα πολυ να ημουν στη θεση αυτων που δεν κοιτανε ποτε τις τιμες στα αγαθα κι αγοραζουν κατα βουληση και πληρωνουν κι ενα σκασμο τελη κυκλοφοριας (οσο κανει το συσιτιο ενος παιδιου στην αφρικη για 10 χρονια) διχως την παραμικρη εννοια

δεν ειπα να μη βγαζουμε γουστα. αλλα ρε γαμ.. το μ*^ν! της οικογενειας μου οχι και να μου σκιζουν το κ*λ*τρυπιδι και να γουσταρω κιολας γιατι εχω S και μου σηκωνεται να το πληρωνω οπως μου σηκωνεται που πληρωνω την κυρα μου απ το πρωι μεχρι το βραδυ γιατι μου δινει κρεατακι...f@#$ing ελεος δηλαδη (?????)
Reply
Old Dec 18, 2009 | 06:27 PM
energetic's Avatar
Registered User

Ηρεμησε και ειναι πρωι ακομα. Να ξεκινησεις την ημερα χαλαρα. Τσαγακι με μελι προτεινω, γλυκαινει το πονο απο τα τελη.
Reply
Old Dec 18, 2009 | 06:57 PM
george.alex's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Dec 18 2009, 07:27 PM
Ηρεμησε και ειναι πρωι ακομα. Να ξεκινησεις την ημερα χαλαρα. Τσαγακι με μελι προτεινω, γλυκαινει το πονο απο τα τελη.
τετοια ωρα κι εσυ???

παντως δεν ειναι οτι εχω σηκωθει μολις..

τετοια ωρα γυριζω και μπαινω να δω τι εγινε

θα την πεσω ως τις 10-11 (μεχρι να ζεστανει γιατι αλλιως οι μελισσουλες την ψωνιζουν) και βουρ στον πατσα να αδραξουμε την ημερα μεχρι τις 9-10 που θα την πεσουμε ως τις 2 και παλι απ την αρχη!!!!!!!!!

yeahhhhhhhhh
Reply
Old Dec 22, 2009 | 12:08 AM
energetic's Avatar
Registered User

Παιδια, τι εγινε με τη μηχανοκινητη πορεια? Ειχε πολυ κοσμο? Τι εγινε στη Βουλη? Για πειτε μας... οσοι πηγανε δηλαδη.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:56 PM.