Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Thread Tools

Old Jul 26, 2010 | 09:39 PM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Originally Posted by DimitrisN,Jul 26 2010, 05:48 PM
400 Ευρώ άμα δώσω για τέλη φέτος,ούτε του παπά δεν θα το πώ...

Απο το περσινό το μπουγιουρντί,θα είναι μια ανακούφιση.Θα μου πείτε "το μη χείρον βέλτιστον,ρε Μητσάρα?".Θα απαντήσω "Ναί,διότι στη χώρα μας τίποτα δεν είναι τόσο κακό,που να μη μπορεί να γίνει χειρότερο".

Έτσι γκρινιάζαμε όταν ήρθαν απο 320 του 2007(ή πόσα ήταν δεν θυμάμαι) σε 370 για το 2008 και την επόμενη φορά στο 2010 αρπάξαμε στο μουτσούνι ένα σχεδόν 100% επάνω να γουστάρουμε.

Συνεπώς,τα 400 σε σχέση με το Gangbang το περσινό,είναι απλώς φανταστικά.
Ακριβως
Reply
Old Jul 26, 2010 | 09:50 PM
dennis2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by DimitrisN,Jul 26 2010, 04:48 PM
Απο το περσινό το μπουγιουρντί,θα είναι μια ανακούφιση.Θα μου πείτε "το μη χείρον βέλτιστον,ρε Μητσάρα?".Θα απαντήσω "Ναί,διότι στη χώρα μας τίποτα δεν είναι τόσο κακό,που να μη μπορεί να γίνει χειρότερο".
Έτσι είναι

έντιτ : με πρόλαβε ο Θανάσης
Reply
Old Jul 26, 2010 | 10:24 PM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Ωραια θα παω φετος και βολτα με το M3 του ξαδερφου μου γιατι περσι που του ηρθαν 1230ε παρεδωσε τις πινακιδες.Φετος τον βλεπω να παει να βγαζει καινουργιες
Reply
Old Jul 26, 2010 | 10:51 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Σοβαρα τωρα, πιστευετε οτι θα πληρωσουμε μονο 400 Euro για τα τελη κυκλοφοριας? Εδω καθε βδομαδα σχεδον κανουν ανακοινωση οτι αλλαζει το ενα, αλλαζει το αλλο, επανεξεταζουν τη ταδε τροπολογια και παει λεγοντας. Αν δεν βγει η τελικη αποφαση, ολα αυτα ειναι κοπανιστος αερας. Εδω αλλα ελεγαν περι καταργησης τελων κυκλοφοριας ωστε να βαλουν νεο ειδικο φορο στα καυσιμα και τωρα το αλλαξαν παλι.
Reply
Old Jul 26, 2010 | 10:57 PM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by gre165-makis,Jul 26 2010, 06:21 PM
Εγω προσωπικα εβγαζα σιγουρα 2πλασια και με προοπτικες για πολλαπλασια.
Επισης μην ξεχναμε οτι εμεις ειμαστε και απο τους ''προνομιουχους'' που εχουν δουλεια γιατι υπαρχουν και πολλοι αλλοι που πλεον δεν εχουν και ειναι στον ''δρομο''.

Επισης τοτε η βενζινη ειχε 0,9-1Ε και το ΦΠΑ δεν ηταν 23% αλλα 19%..

Το οτι θα δινω 400[αν δωσουμε τοσα] σιγουρα το προτιμω αλλα δινω και μια εικονα για το ποσο ''σχετικα' ειναι καποια πραγματα και το πως μπορουν να μας παραμυθιαζουν.

Τελος σιγουρα υπαρχουν και αλλα σημαντικοτερα πραγματα να θιξουμε αλλα εδω ειναι το τοπικ για τα τελη.

Δεν θελω να spamαρω.
Εγω προσωπικα εβγαζα σιγουρα 2πλασια και με προοπτικες για πολλαπλασια
Προφανώς αφορά αποκλειστικά εσένα, γιαυτό ακριβώς και το "ΔΙΝΑΜΕ 370 με 3πλασια έσοδα" είναι άκυρο. Το σωστο είναι "έδινα"

Επισης τοτε η βενζινη ειχε 0,9-1Ε και το ΦΠΑ δεν ηταν 23% αλλα 19%..
Σωστά. Δεν νομίζω να έχει σχέση με τα τέλη. Και πριν 7 χρόνια είχε 0,68€ και το ΦΠΑ ήταν 18%. Ε και? Έχει σχέση με τα τέλη και αυτό?

Το οτι θα δινω 400[αν δωσουμε τοσα] σιγουρα το προτιμω αλλα δινω και μια εικονα για το ποσο ''σχετικα' ειναι καποια πραγματα και το πως μπορουν να μας παραμυθιαζουν.
Σχετικά είναι όλα τα πράγματα, πάντα και παντού, σε όλο τον κόσμο. 400 ευρώ τέλη (αν τελικα μείνει μόνο τόσο) είναι τρελή τιμή και σε καμία περίπτωση παραμύθιασμα.

Τελος σιγουρα υπαρχουν και αλλα σημαντικοτερα πραγματα να θιξουμε αλλα εδω ειναι το τοπικ για τα τελη.
Δεν είπα "θίξουμε". Είπα "γκρινιάξουμε".
Προφανώς και θίγουμε αυτό το θέμα σε αυτό το τοπικ. Το λέει και ο τίτλος άλλωστε. Απλά προσωπικά πιστεύω ότι το να γκρινιάζουμε για μείωση κάπου 300€ στα τέλη σε σχέση με πέρσι, είναι παράλογο.
Reply
Old Jul 26, 2010 | 10:58 PM
actinf's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic,Jul 27 2010, 08:51 AM
Σοβαρα τωρα, πιστευετε οτι θα πληρωσουμε μονο 400 Euro για τα τελη κυκλοφοριας? Εδω καθε βδομαδα σχεδον κανουν ανακοινωση οτι αλλαζει το ενα, αλλαζει το αλλο, επανεξεταζουν τη ταδε τροπολογια και παει λεγοντας. Αν δεν βγει η τελικη αποφαση, ολα αυτα ειναι κοπανιστος αερας. Εδω αλλα ελεγαν περι καταργησης τελων κυκλοφοριας ωστε να βαλουν νεο ειδικο φορο στα καυσιμα και τωρα το αλλαξαν παλι.
Σοβαρα τωρα, πιστευετε οτι θα πληρωσουμε μονο 400 Euro για τα τελη κυκλοφοριας? Εδω καθε βδομαδα σχεδον κανουν ανακοινωση οτι αλλαζει το ενα, αλλαζει το αλλο, επανεξεταζουν τη ταδε τροπολογια και παει λεγοντας. Αν δεν βγει η τελικη αποφαση, ολα αυτα ειναι κοπανιστος αερας.

Γιαυτό λέω και εγώ, ΑΝ τελικά μείνει έτσι, θα είμαστε μια χαρα.....
Reply
Old Jul 27, 2010 | 06:48 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by actinf,Jul 26 2010, 10:57 PM

Προφανώς αφορά αποκλειστικά εσένα, γιαυτό ακριβώς και το "ΔΙΝΑΜΕ 370 με 3πλασια έσοδα" είναι άκυρο. Το σωστο είναι "έδινα"

Σωστά. Δεν νομίζω να έχει σχέση με τα τέλη. Και πριν 7 χρόνια είχε 0,68€ και το ΦΠΑ ήταν 18%. Ε και? Έχει σχέση με τα τέλη και αυτό?

Σχετικά είναι όλα τα πράγματα, πάντα και παντού, σε όλο τον κόσμο. 400 ευρώ τέλη (αν τελικα μείνει μόνο τόσο) είναι τρελή τιμή και σε καμία περίπτωση παραμύθιασμα.

Δεν είπα "θίξουμε". Είπα "γκρινιάξουμε".
Προφανώς και θίγουμε αυτό το θέμα σε αυτό το τοπικ. Το λέει και ο τίτλος άλλωστε. Απλά προσωπικά πιστεύω ότι το να γκρινιάζουμε για μείωση κάπου 300€ στα τέλη σε σχέση με πέρσι, είναι παράλογο.
Μην παιζουμε με τις λεξεις και τα quote.

Το ολο νοημα ειναι να κοιταμε το δασος και οχι το δεντρο.Το δασος στην προκειμενη εχει να κανει με το ετησιο κοστος συντηρησης του S σε σχεση με τα εσοδα μας και ολα αυτα σε σχεση με τις αντιστοιχες τιμες πριν 2 χρονια.

Ετσι και τα τελη,με το κοστος βενζινης εχουν αμεση εξαρτηση και για αυτο εθιξα το θεμα.

Αν εσυ εχεις καταφερει μεσα στην κριση να εχεις τα ιδια εσοδα με το προσφατο παρελθον ή τα εχεις αυξησει χαιρομαι για σενα αλλα στην πλειοψηφια συμβαινει το αντιθετο.

Και 400 παιζει να δωσουν τα παπακια.Εκτος αν παιξει καμια προεκλογικη υποσχεση,τα κατεβασουν φετος και του χρονου βεντουζα ξανα.
Reply
Old Jul 27, 2010 | 11:25 AM
actinf's Avatar
Registered User

Originally Posted by gre165-makis,Jul 27 2010, 04:48 PM
Μην παιζουμε με τις λεξεις και τα quote.

Το ολο νοημα ειναι να κοιταμε το δασος και οχι το δεντρο.Το δασος στην προκειμενη εχει να κανει με το ετησιο κοστος συντηρησης του S σε σχεση με τα εσοδα μας και ολα αυτα σε σχεση με τις αντιστοιχες τιμες πριν 2 χρονια.

Ετσι και τα τελη,με το κοστος βενζινης εχουν αμεση εξαρτηση και για αυτο εθιξα το θεμα.

Αν εσυ εχεις καταφερει μεσα στην κριση να εχεις τα ιδια εσοδα με το προσφατο παρελθον ή τα εχεις αυξησει χαιρομαι για σενα αλλα στην πλειοψηφια συμβαινει το αντιθετο.

Και 400 παιζει να δωσουν τα παπακια.Εκτος αν παιξει καμια προεκλογικη υποσχεση,τα κατεβασουν φετος και του χρονου βεντουζα ξανα.
Δεν παιζω εγω με τις λέξεις. Εσυ τις διαστρεβλωνεις... Ρίξε μια ματια πιο πάνω και θα καταλαβεις.

Σχετικα με τα έσοδα, είπες κάτι για 3πλασια έσοδα. Και αναφερόσουν γενικά. Και αυτό προφανώς δεν ισχύει. Ισχύει μόνο για εσένα. Αν ίσχυε για όλους, τότε χαίρομαι για τις χρυσές εποχές που πέρασαν όλοι εκτος από εμένα.

Όσο για το ότι τελικά το θέμα είναι η συντήρηση του S συνολικα, τότε αυτό είναι για άλλο τόπικ. Εδώ μιλάμε για ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Και είτε θες να το δεχτείς είτε όχι 400<700+. Απλά μαθηματικά είναι.
Reply
Old Jul 27, 2010 | 11:41 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Ας είναι όσα είναι, να τα δώσω να ησυχάσω.. Δε μπορώ να διαβάζω άλλο!
Reply
Old Jul 28, 2010 | 05:07 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by actinf,Jul 27 2010, 11:25 AM
Δεν παιζω εγω με τις λέξεις. Εσυ τις διαστρεβλωνεις... Ρίξε μια ματια πιο πάνω και θα καταλαβεις.

Σχετικα με τα έσοδα, είπες κάτι για 3πλασια έσοδα. Και αναφερόσουν γενικά. Και αυτό προφανώς δεν ισχύει. Ισχύει μόνο για εσένα. Αν ίσχυε για όλους, τότε χαίρομαι για τις χρυσές εποχές που πέρασαν όλοι εκτος από εμένα.

Όσο για το ότι τελικά το θέμα είναι η συντήρηση του S συνολικα, τότε αυτό είναι για άλλο τόπικ. Εδώ μιλάμε για ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Και είτε θες να το δεχτείς είτε όχι 400<700+. Απλά μαθηματικά είναι.
Oκ.Εχεις δικιο.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:25 PM.