ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Δυστυχώς έτσι ειναι. Διαβάζοντας εδώ τη διαιδκασία πέρασα κ εγω την ημερομηνία της 1ης άδειας διεθνως (2001) και γλύτωασ το φόρο πολυτελείας, αλλα στα τελη μου εμφανίζει κ εμένα την ημερομηνία της αδειας στην Ελλάδα (2005). Για τα τελη λαμβανεται υπόψη η ημερομηνία ταξινόμησης στην Ελλάδα (Άρθρο 17 Ν. 4346/2015 – ΦΕΚ A 152 – 20.11.2015).
Πιο χάος κι από το χάος...3άρθρα στο ίδιο site, το ένα κάτω από το άλλο.. από τη μία τα τέλη μειώθηκαν στην καλύτερη περίπτωση κατά 30 ευρώ, απ'την άλλη προωθούνται τέλη κυκλοφορίας μέσω καυσίμων με παράλληλη ελάφρυνση των τελών
Δηλαδή, 2 τέλη κυκλοφορίας ?
Θα μπορείς βέβαια να το παίξεις και με το μήνα.
Νταξ, έχουμε χρόνο ακόμα.. δεν είναι, να πεις ότι έστειλαν και τα ραβασάκια yet..
Δηλαδή, 2 τέλη κυκλοφορίας ?
Θα μπορείς βέβαια να το παίξεις και με το μήνα.
Νταξ, έχουμε χρόνο ακόμα.. δεν είναι, να πεις ότι έστειλαν και τα ραβασάκια yet..
Γι αυτό αναρωτιέμαι.. δηλαδή, τελείωσαν με όλους τους φόρους για το 2016 και σκεφτόμαστε και τους φόρους του 2017;
Ή απλά οι τύποι δεν έχουν ιδέα ότι για παράδειγμα ο κόσμος έχει πληρώσει τα τέλη για το 2016..;
Με τα τέλη μέσα στη βενζίνη, βλέπω να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας οι βάρκες για το ψάρεμα, οι μηχανές για το γκαζόν, οι γεννήτριες στα πανηγύρια, τα καρτ και γενικά οτιδήποτε καταναλώνει βενζινη, χωρίς απαραίτητα να κινείται. Τον π0#τσο κλαίγανε..
Ή απλά οι τύποι δεν έχουν ιδέα ότι για παράδειγμα ο κόσμος έχει πληρώσει τα τέλη για το 2016..;
Με τα τέλη μέσα στη βενζίνη, βλέπω να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας οι βάρκες για το ψάρεμα, οι μηχανές για το γκαζόν, οι γεννήτριες στα πανηγύρια, τα καρτ και γενικά οτιδήποτε καταναλώνει βενζινη, χωρίς απαραίτητα να κινείται. Τον π0#τσο κλαίγανε..
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αναρωτιεμαι αν θα ξεκινησει απο τωρα η αυξηση τιμων στα καυσιμα λογω νεου φορολογικου συντελεστη, ως εναλλακτικη ή ως προσθετη αυξηση τελων κυκλοφοριας.
Εντυπωση ακομη κανει πως οι τιμες των καυσιμων δεν εχουν μειωθει σημαντικα, ενω οι τιμες πετρελαιου εχουν πεσει σε τιμες ρεκορ.
Εντυπωση ακομη κανει πως οι τιμες των καυσιμων δεν εχουν μειωθει σημαντικα, ενω οι τιμες πετρελαιου εχουν πεσει σε τιμες ρεκορ.
Καλησπέρα,έχει ξαναγραφτεί νομίζω,
σήμερα πηρα την καινούργια μου αδεια από 07 σε 02 πρώτη κυκλοφορία όπου με την καινούργια νομοθεσία θα γλιτώσω
φόρο πολυτελείας και τεκμήρια,για οποιον ενδιαφέρεται να κανει κάτι παρόμοιο.
Απαιτείται ένα χαρτί που πήρα από τον σαρακάκη και αναφέρει τα στοιχεία του αυτοκινήτου έτος κατασκευης ,πρώτης
κυκλοφορίας κτλ
σήμερα πηρα την καινούργια μου αδεια από 07 σε 02 πρώτη κυκλοφορία όπου με την καινούργια νομοθεσία θα γλιτώσω
φόρο πολυτελείας και τεκμήρια,για οποιον ενδιαφέρεται να κανει κάτι παρόμοιο.
Απαιτείται ένα χαρτί που πήρα από τον σαρακάκη και αναφέρει τα στοιχεία του αυτοκινήτου έτος κατασκευης ,πρώτης
κυκλοφορίας κτλ