ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Συμφωνώ και εγώ με τον παλιοχαρακτήρα και είμαι μέσα σε μια συντονισμένη κίνηση άσχετα αν από την στιγμή που έχει παρθει η απόφαση να ξέρουμε όλη ότι δεν γυρνάει πίσω και ειδικά τον μήνα Δεκέμβριο. Για να μας επιστρέψει μέρος των χρημάτων αν και εφ'οσον (είμαστε τόσο μαζικά & οργανωμένα αντίθετοι) πάρει το κράτος πίσω την επιβολή του μέτρου ούτε συζήτηση να γίνετε. Οπότε για αυτό το χρόνο τουλάχιστον δεν θα το γλιτώσουμε!!! Από εκεί και πέρα θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι στην κατάσταση που βρισκόμαστε αυτή την εποχή και μετά από 30 χρόνια μάσας, μαζικού showoff και κακής διαχείρισης θα πρέπει τα κεφάλια να μπουν μέσα και να ζοριστούμε όλοι ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ!!!!!! Δηλαδή ανάλογα του τι έχει ο καθένας να βάλει και το χέρι στην τσέπη!!!! Και πιστεύω ότι καλά κάνει τώρα η κυβέρνηση (και δεν το λέω με κανένα κομματικό η χρωματικό υπαινιγμό) και τα ψαχνει όλα σπίτια αυτοκίνητα σκάφη. Γιατί γνωρίζω και εγώ όπως και όλοι μας ανθρώπους που έχουν σπιτια πολυτελείας αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού και δηλώνουν 15Κ. Πώς ρε φίλε τα συντηρής όλα αυτά??????
Δυστηχώς όμως ποιός είναι ικανός να επιβάλλει αυτό το ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ????
Κανείς γιατί και αυτόι που είναι απάνω μέσα στο κόλπο ήταν είναι και θα είναι. Διότι η Ελλάδα όδηγείται από 300 επιχειρηματίες και μεγαλοκαναλάρχες!!!!! Εδώ παίζονται μίζες εκ ευρω και θα τους ιδρώσει το αυτή για το ότι εγώ θα πληρώσω 200 εθρω παραπάνω σήμα?! Δεν δίνουν δεκάραααααα!!!!!
Είμαι μέσα όμως σε μια τέτοια κίνηση γιατι και χωρίς να κάνεις τίποτα μπαίνεις στην κλίκα και εσύ του ωχαδερφισμού και εγώ προσωπικα δεν γουστάρω να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια!
Δυστηχώς όμως ποιός είναι ικανός να επιβάλλει αυτό το ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ????
Κανείς γιατί και αυτόι που είναι απάνω μέσα στο κόλπο ήταν είναι και θα είναι. Διότι η Ελλάδα όδηγείται από 300 επιχειρηματίες και μεγαλοκαναλάρχες!!!!! Εδώ παίζονται μίζες εκ ευρω και θα τους ιδρώσει το αυτή για το ότι εγώ θα πληρώσω 200 εθρω παραπάνω σήμα?! Δεν δίνουν δεκάραααααα!!!!!
Είμαι μέσα όμως σε μια τέτοια κίνηση γιατι και χωρίς να κάνεις τίποτα μπαίνεις στην κλίκα και εσύ του ωχαδερφισμού και εγώ προσωπικα δεν γουστάρω να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια!
Ονειρα θερινης νυκτος.
Μολις παρελθει και η παραταση των ημερων του Ιανουαριου που συνηθως δινουν και αφου θα εχει τελικα πληρωθει απ ολους το ποσο, τοτε θα ειναι αλλη μια ξεχασμενη ιστορια....
Και το πιο τραγικο δεν ειναι οτι ψαχνουν τροπους να μαζεψουν λεφτα για να μειωθει το ελλειμα ή εστω να γινει κατι καλο γι αυτη τη χωρα αλλα για να τα φανε τελικα καποιοι αλλοι στην πορεια χρονου οπως κανουν χρονια τωρα. Και φυσικα ΠΑΝΤΑ τα χρηματα αυτα πηγαζουν απο τις μικρομεσαιες ταξεις. Κατι τραπεζες και μεγαλοβιομηχανους που εχουν τη δυνατοτητα και θα επρεπε μετα απ οσα εχουν φαει να ειναι οι πρωτοι που θα πληρωσουν, δεν τους αγγιζει κανεις....
Οπως ακριβως λειτουργουν οι συμμοριες, ετσι λειτουργουν και οι κυβερνησεις χρονια τωρα στην Ελλαδα.
Οποτε μην κουραζεστε αδικα.....
Μολις παρελθει και η παραταση των ημερων του Ιανουαριου που συνηθως δινουν και αφου θα εχει τελικα πληρωθει απ ολους το ποσο, τοτε θα ειναι αλλη μια ξεχασμενη ιστορια....

Και το πιο τραγικο δεν ειναι οτι ψαχνουν τροπους να μαζεψουν λεφτα για να μειωθει το ελλειμα ή εστω να γινει κατι καλο γι αυτη τη χωρα αλλα για να τα φανε τελικα καποιοι αλλοι στην πορεια χρονου οπως κανουν χρονια τωρα. Και φυσικα ΠΑΝΤΑ τα χρηματα αυτα πηγαζουν απο τις μικρομεσαιες ταξεις. Κατι τραπεζες και μεγαλοβιομηχανους που εχουν τη δυνατοτητα και θα επρεπε μετα απ οσα εχουν φαει να ειναι οι πρωτοι που θα πληρωσουν, δεν τους αγγιζει κανεις....
Οπως ακριβως λειτουργουν οι συμμοριες, ετσι λειτουργουν και οι κυβερνησεις χρονια τωρα στην Ελλαδα.
Οποτε μην κουραζεστε αδικα.....
Ερωτηση... Οι Τραπεζες, Ιδιωτικες εταιριες δεν ειναι? Γιατι τοτε καμια τους δεν εχει κλεισει? καποιο υποκαταστημα να βαρεσει λουκετο! Πως γινετε να καταρεει το κρατος και αυτες για το 2009 να δηλωνουν 200% κερδος σε σχεση με το 2008....
Ολα τους τα μαγαζια να ειναι στα κεντρικοτερα σημεια ολων των πολεων!
Να δινουν χιλιαδες ευρω σε ενοικια τοσα χρονια και ουτε 1 φορα να μην εχει κλεισει 1 υποκαταστημα! Συμφωνια με τον Lucifer κανανε?
Σαν εταιριες-επιχειρησεις δεν πρεπει λογικα και αυτες να παιρνουν καποιο ρισκο? οπως ολες οι εταιριες απο την Dubai World ,IBM, Rover μεχρι την Ζητα Ελλας
Εδωσες ενα δανειο ρε αδερφε οκ, δεν εκανες καλη προβλεψη και ο πελατης σου δεν σου δινει τις δοσεις πισω "σωστα"
Ε οκ! Τι βαζεις και αλλους τοκους και αλλες ποινες και αν καθυστερισει 3 μηνες πανε και αλλες ποινες κτλ
Δινεις 60.000 ευρω και παιρνεις πισω 100.000?
Θα μου πεις σε 10-15 χρονια αλλα δεν καταλαβα, υπαρχει πλεον ΣΙΓΟΥΡΗ επενδυση?
ΑΡΑ?
Ρισκαρες και εχασες... Παντα πρεπει να κερδιζουν?
Πως γινετε αυτο? και στην τελικη ρε ουτε εξοδα εχουν ουτε κατι παραγουν ουτε επηρεαζονται απο την προσφορα και ζητηση...
Φτιαχτηκαν επειδη το να φυλας τα χρημματα κατω απο στρωμμα ειναι καπως...
Ολα τους τα μαγαζια να ειναι στα κεντρικοτερα σημεια ολων των πολεων!
Να δινουν χιλιαδες ευρω σε ενοικια τοσα χρονια και ουτε 1 φορα να μην εχει κλεισει 1 υποκαταστημα! Συμφωνια με τον Lucifer κανανε?
Σαν εταιριες-επιχειρησεις δεν πρεπει λογικα και αυτες να παιρνουν καποιο ρισκο? οπως ολες οι εταιριες απο την Dubai World ,IBM, Rover μεχρι την Ζητα Ελλας
Εδωσες ενα δανειο ρε αδερφε οκ, δεν εκανες καλη προβλεψη και ο πελατης σου δεν σου δινει τις δοσεις πισω "σωστα"
Ε οκ! Τι βαζεις και αλλους τοκους και αλλες ποινες και αν καθυστερισει 3 μηνες πανε και αλλες ποινες κτλ
Δινεις 60.000 ευρω και παιρνεις πισω 100.000?
Θα μου πεις σε 10-15 χρονια αλλα δεν καταλαβα, υπαρχει πλεον ΣΙΓΟΥΡΗ επενδυση?
ΑΡΑ?
Ρισκαρες και εχασες... Παντα πρεπει να κερδιζουν?
Πως γινετε αυτο? και στην τελικη ρε ουτε εξοδα εχουν ουτε κατι παραγουν ουτε επηρεαζονται απο την προσφορα και ζητηση...
Φτιαχτηκαν επειδη το να φυλας τα χρημματα κατω απο στρωμμα ειναι καπως...
Ρε συ Μάνο ,απ το να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια μια ζωή και μοιρολατρικά να δεχόμαστε το κάθε τι, νομίζω ότι και αυτό Δεν είναι σωστό ή δεν προσφέρει κάτι. Δεν σκέφτεσε ποτέ έτσι,ότι δεν θα κάνω τίποτα και ας κάτσω στα αυγά μου.Κοίτα τη ζωή σου μέχρι τώρα και δες που έχεις ρισκάρει ή έχεις κάνει κινήσεις γιατί έτσι έπρεπε,γιατί έτσι ήθελες...άσχετα απ το αποτέλεσμα.Μπορεί τελικά τελευταία στιγμή να μην κάνουν πίσω ή να μην κάνουν κάποια επιστροφή χρημάτων ,αλλά πίστεψέ με θα γίνει θέμα.Και μάλιστα όσο πιο σωστά οργανωθεί,ακόμα καλύτερα.Και αν δεν φέτος,ο δεύτερος γύρος του χρόνου και καλά οργανωμένος θα τους κάτσει άσχημα.Έχω ήδη μιλήσει με κάποιο παιδί απ το Vag club και θα κάνει επικοινωνία και αργότερα θα μιλήσω με φίλο απ το Jimny club.
Φιλε Πετρο, μην εστιαζεις το προβλημα στο θεμα των τελων μονο.
Να ηταν μονο αυτο τοτε θα ηταν μικρο το προβλημα.
Καλο ειναι να εισαι επαναστατης και ρομαντικος αλλα για κοιτα και λιγο πισω απο τον καθρεφτη της κοινωνιας και δες ΠΟΣΟ μεγαλα παιχνιδια παιζονται και ποιοι ειναι αυτοι που ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ τρωνε σε βαρος του ελληνικου λαου και θα καταλαβεις....
ΟΠΟΙΑ πετρα και αν σηκωσεις, ΜΑ ΟΠΟΙΑ υπαρχει διαφθορα. Και πες ενταξει, αντε και εγινε οτι εγινε, αντε και γυριζουμε σελιδα, αντε και κανουμε νεα αρχη. Νομιζεις εσυ οτι τα νεα φορολογικα μετρα ειναι για να βγει η χωρα απο το αδιεξοδο? Νομιζεις οτι οσα λεφτα μαζευτουν θα αξιοποιηθουν?
Εδω Πετρο ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ για να εχουν κερδη οι βιομηχανοι και λοιποι, τι να λεμε τωρα? Ξερεις ποσοι νομοι περνανε μεσα σε αλλους ασχετους νομους για να κερδιζουν οι Τραπεζες?
+ αυτο που λεει ο Valerios. Δλδ οι Τραπεζες δε συμμετεχουν σ αυτη την κριση της χωρας?
Που πληρωνω σα Μ......Σ το ταμειο μου τοσα ευρω το χρονο και εκανα μια επεμβαση που μου στερησε την εργασια μου για 30 μερες και μου ειπαν οτι μου δικαιολογουν 8 ευρω την ημερα?
Μακαρι να καταφερεις κατι απο τον αγωνα που κανεις ειλικρινα. Εγω παντως νιωθω απλα ενα γραναζι ενος μηχανισμου που ελεγχουν αλλοι σ αυτη τη χωρα.
Να ηταν μονο αυτο τοτε θα ηταν μικρο το προβλημα.
Καλο ειναι να εισαι επαναστατης και ρομαντικος αλλα για κοιτα και λιγο πισω απο τον καθρεφτη της κοινωνιας και δες ΠΟΣΟ μεγαλα παιχνιδια παιζονται και ποιοι ειναι αυτοι που ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ τρωνε σε βαρος του ελληνικου λαου και θα καταλαβεις....
ΟΠΟΙΑ πετρα και αν σηκωσεις, ΜΑ ΟΠΟΙΑ υπαρχει διαφθορα. Και πες ενταξει, αντε και εγινε οτι εγινε, αντε και γυριζουμε σελιδα, αντε και κανουμε νεα αρχη. Νομιζεις εσυ οτι τα νεα φορολογικα μετρα ειναι για να βγει η χωρα απο το αδιεξοδο? Νομιζεις οτι οσα λεφτα μαζευτουν θα αξιοποιηθουν?
Εδω Πετρο ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ για να εχουν κερδη οι βιομηχανοι και λοιποι, τι να λεμε τωρα? Ξερεις ποσοι νομοι περνανε μεσα σε αλλους ασχετους νομους για να κερδιζουν οι Τραπεζες?
+ αυτο που λεει ο Valerios. Δλδ οι Τραπεζες δε συμμετεχουν σ αυτη την κριση της χωρας?
Που πληρωνω σα Μ......Σ το ταμειο μου τοσα ευρω το χρονο και εκανα μια επεμβαση που μου στερησε την εργασια μου για 30 μερες και μου ειπαν οτι μου δικαιολογουν 8 ευρω την ημερα?

Μακαρι να καταφερεις κατι απο τον αγωνα που κανεις ειλικρινα. Εγω παντως νιωθω απλα ενα γραναζι ενος μηχανισμου που ελεγχουν αλλοι σ αυτη τη χωρα.
Πειτε το ουτοπια, πειτε το απιστευτο, αλλα ειναι περισσοτερο εφικτο απο τα 600+ ευρω που καλειται να πληρωσει ο καθε ιδιοκτητης ενος αμαξιου 2000cc
300 βουλευτες... δειτε το βιογραφικο τους και θα καταλαβετε, ο Σαμαρας ηταν στο ιδιο κολεγιο-πανεπιστημιο με τον Πρωθυπουργο, ας πουμε οτι ηταν 4 χρονια η σχολη την κανανε 5... φυγανε στα 19 και γυρισανε στα 24... ΚΑΙ ΣΤΑ 26 του εγινε Βουλευτης? στα 35 του Υπουργος το 1990!
Καταλαβαινετε ανησυχιες που ειχε αυτος ο ανθρωπος? Σε τι καθημερινο στρες βρισκεται?
Ολοι τους μα ολοι τους ειναι ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑΣ
και ερχομαι στο θεμα μου.... γιατι να εχουν μισθους και κρατικα αμαξια?
Οποιος δηλωνει κατω απο 10.000 που ειναι το αφορολογιτο να εχει μισθο και αμαξι για να εκτελει τα καθηκοντα του.... οι υπολοιποι?
Δλδ ατομα σαν παπανδρευου,βενιζελος,παγκ αλος εχουν "εταιρικο" αμαξι "εταιρικο" κινητο με 100 ευρω παγιο και μισθο 2000 ευρω?
Χρειαζεται? Ας γινετε μια κληρωση καθε χρονο και τις ετησιες παροχες-αποδοχες των 300ων να τις δινουν σε 300 οικογενειες...
Να μην μιλησω για διοικητες-διευθυντες Νοσοκομειων-Δεη-Οτε
Ολοι εχουν απο 7 σπιτια και 4 αμαξια και ακομα πληρωνονται?
Αμα θελουν , αμα δεν θελουν ειναι αλλοι που με τα μισα λεφτα θα κανουν την δουλεια....
300 βουλευτες... δειτε το βιογραφικο τους και θα καταλαβετε, ο Σαμαρας ηταν στο ιδιο κολεγιο-πανεπιστημιο με τον Πρωθυπουργο, ας πουμε οτι ηταν 4 χρονια η σχολη την κανανε 5... φυγανε στα 19 και γυρισανε στα 24... ΚΑΙ ΣΤΑ 26 του εγινε Βουλευτης? στα 35 του Υπουργος το 1990!
Καταλαβαινετε ανησυχιες που ειχε αυτος ο ανθρωπος? Σε τι καθημερινο στρες βρισκεται?
Ολοι τους μα ολοι τους ειναι ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑΣ
και ερχομαι στο θεμα μου.... γιατι να εχουν μισθους και κρατικα αμαξια?
Οποιος δηλωνει κατω απο 10.000 που ειναι το αφορολογιτο να εχει μισθο και αμαξι για να εκτελει τα καθηκοντα του.... οι υπολοιποι?
Δλδ ατομα σαν παπανδρευου,βενιζελος,παγκ αλος εχουν "εταιρικο" αμαξι "εταιρικο" κινητο με 100 ευρω παγιο και μισθο 2000 ευρω?
Χρειαζεται? Ας γινετε μια κληρωση καθε χρονο και τις ετησιες παροχες-αποδοχες των 300ων να τις δινουν σε 300 οικογενειες...
Να μην μιλησω για διοικητες-διευθυντες Νοσοκομειων-Δεη-Οτε
Ολοι εχουν απο 7 σπιτια και 4 αμαξια και ακομα πληρωνονται?
Αμα θελουν , αμα δεν θελουν ειναι αλλοι που με τα μισα λεφτα θα κανουν την δουλεια....
Μάνο γι αυτά που λες έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά αν δεν κάνεις και κάτι να δουν ότι αντιδράς,ότι κάτι συμβαίνει ρε φίλε,ε τότε πέρνουν το μύνημα ότι μας αρέσει κιόλας,είμαστε ζώα και το φωνάζουμε.Η αδικία που βρίσκεται γύρω μας και όλα αυτά που συμβαίνουν όπως είπες κι εσύ,τα τέλη μπροστά τους δεν είναι σχεδόν τίποτα.Όμως με κάτι πρέπει να βοηθήσουμε και μεις τους εαυτούς μας.Καλές οι βελτιώσεις ,καλές οι κόντρες,αλλά ..υπάρχει και ένα αλλά.Νομίζω ότι ένα club μπορεί να έχει και διαφορετικό χαρακτήρα πέρα απ τα γνωστά. Η κίνηση για τα παιδιά πραγματικά με συγκίνησε.Όμως επειδή κάποιες φορές το επίπεδο εδώ μέσα,πραγματικά είναι υψηλό σε σχέση με άλλα forums ,νομίζω πως κινήσεις για το κοινό καλό πρέπει να γίνονται και ας είμαστε εμείς μπροστά. Θέλω να τονίσω κάτι.Το τι ψηφίζω και το τι πιστεύω το γνωρίζουν ελάχιστοι άνθρωποι της οικογένειάς μου.Με κόμματα και τέτοια δεν έχω εμπλακεί ποτέ, παρόλο που έχω τις ιδέες μου. Τα λέω αυτά για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου,δεν με απασχολεί ποιος είναι επάνω. Στο συγκεκριμένο θέμα αισθάνομαι αδικημένος(όπως και με πολλά άλλα),έχω όμως μια ΄παρέα΄΄ που έχει κι αυτή το ίδιο πρόβλημα,όπως και τόσοι άλλοι και η σπίθα του παλιοχαρακτήρα με έκανε να το δω διαφορετικά.Είμαι αγανακτησμένος με πολλά. Βρήκα κάτι να ξεκινήσω την αντίδρασή μου.Κάτι πολύ μικρό ίσως,αλλά ....
Μανο,δεν περιμενουμε να κανουμε αυτη την κινηση και ξαφνικα να μειωσουν τα τελη η να μας τα γυρισουν πισω αναδρομικα...στοχο θα εχει να δειξουμε οτι ο λαος,ακομα και οι ενθουσιωδεις αυτοι νεοι που κατακρινονται κατα καιρους απο τα ΜΜΕ και σχολιαζονται ως θερμοαιμοι και ανεγκεφαλοι,κρινει τις δρασεις της κυβερνησης και δεν ειναι απλα πιονια σε μια μεγαλυτερη σκακιερα...η σκακιερα ειναι για τους πολιτες.
Βαλεριε,ο τροπος που δουλευει το τραπεζικο συστημα ειναι ο εξης:
για καθε ενα εκατομμυριο που εχει στο ταμειο της μια τραπεζα εχει το δικαιωμα να δανειζει 9...συνεπως τα κερδη της ειναι 9 φορες περισσοτερα απο αυτα που αναλογουν στα αρχικα κεφαλαια της...συν,οτι εχει παντα εγγυησεις αναλογα με το μεγεθος του δανειου που εκδιδει π.χ προσημειωσεις ακινητων,τριτεγγυητες κ.λ.π...δωσε μου τη δυνατοτητα να ελεγχω το τραπεζικο συστημα και δε θα με νοιαζει ποιος φτιαχνει τους νομους...το ειχε πει ενας πρωην προεδρος της Αμερικης αν δεν κανω λαθος.
Βαλεριε,ο τροπος που δουλευει το τραπεζικο συστημα ειναι ο εξης:
για καθε ενα εκατομμυριο που εχει στο ταμειο της μια τραπεζα εχει το δικαιωμα να δανειζει 9...συνεπως τα κερδη της ειναι 9 φορες περισσοτερα απο αυτα που αναλογουν στα αρχικα κεφαλαια της...συν,οτι εχει παντα εγγυησεις αναλογα με το μεγεθος του δανειου που εκδιδει π.χ προσημειωσεις ακινητων,τριτεγγυητες κ.λ.π...δωσε μου τη δυνατοτητα να ελεγχω το τραπεζικο συστημα και δε θα με νοιαζει ποιος φτιαχνει τους νομους...το ειχε πει ενας πρωην προεδρος της Αμερικης αν δεν κανω λαθος.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Λοιπον για οποιον ενδιαφερεται σοβαρα, σας παραθετω τα παρακατω links...
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/20...-post_4119.html
http://www.politicsonline.gr/2009/12/%CF%8...%CF%89%CE%BD-2/
http://news24gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_755.html
Οριστε και το σχετικο event στο facebook...
http://www.facebook.com/event.php?eid=236382709337
Οποτε ετοιμη η κινηση, δωστε τα links και σε αλλα forums / club.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/20...-post_4119.html
http://www.politicsonline.gr/2009/12/%CF%8...%CF%89%CE%BD-2/
http://news24gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_755.html
Οριστε και το σχετικο event στο facebook...
http://www.facebook.com/event.php?eid=236382709337
Οποτε ετοιμη η κινηση, δωστε τα links και σε αλλα forums / club.