Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Thread Tools

Old Dec 14, 2009 | 05:47 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

¨εχω δώσει για ενημέρωση σε vag και jimny club.
Reply
Old Dec 14, 2009 | 05:48 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Εγω σε Club-Zastava παιδια... Μην αγχωνεστε, θα ειμαστε ολοι εκει!
Reply
Old Dec 14, 2009 | 06:38 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Τελικα σ αυτη τη ζωη νοημα εχει να εχεις την υγεια σου και με τα λιγα ή τα πολλα που εχεις να μπορεις να τα χαιρεσαι και να γεμιζουν τη ζωη σου γιατι αυτη εχει τη μεγαλυτερη αξια. Αυτοι περνανε καλα κι εσυ κι εγω και αλλοι σε πολυ χειροτερη μοιρα ζουνε με 300 ευρω και δουλεουν σαν ειλωτες για να τα τρωνε οι "μεγαλοι" σε ομολογα, χρηματιστηρια, Siemens, Βουλγαρακηδες, Ρουσσοπουλοι και Χρηστοφορακηδες που ζουν και βασιλευουν στην υγεια των κοροιδων.
"Ν αντιδρασουμε", οπως ειχε πει και ο Πακετος.
Ξερω οτι να τα βαλεις μαζι τους δεν μπορεις και το μονο που κανεις ειναι να χαλας τη ζαχαρενια σου.
Οπως τοτε με τις εκλογες που ειχαν ομιλιες τα ζωα οι πολιτικοι μας και εβλεπες κατι σαχλοκουδουνα με σημαιακια να κατεβαινουν το δρομο.
Εναν 50αρη, δεν αντεξα και τον ρωτησα γιατι παει στην ομιλια και μου απαντησε: "ελα μωρε για το χαβαλε".....
Τελοσπαντων, σεβομαι την αποψη του καθενος και τον τροπο που σκεφτεται ο καθενας.
Εγω παντως τους εχω γραψει στα @@ μου και κοιταω οσο μπορω να περναω καλα μ αυτα που εχω και μ αυτα που μπορω χωρις να εχω ψευδαισθησεις οτι 100 και 500 ατομα θα αλλαξουν την τυχη αυτου του τοπου στον οποιον δεν εφαρμαιζεται καμια εξουσια.
Reply
Old Dec 14, 2009 | 06:51 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

παιδια οσο πιο απλα μπορω να το πω..ο ελληνας ειναι λαμογιο μεγαλο απο τη φυση του..ολοι μας,,απλα εμεις δεν κοψαμε κανα 2 αποδειξης απ τη δουλεια μας ,κερδισαμε κανα 50ευρω για σημερα και σε αναλογο κλιμα απλα σε μεγαλυτερη μπαζα κλεβουν οι πολιτικοι και το συστημα..εμεις θα την βγαλουμε κανα μηνα αλλα αυτοι κανα χρονο..με μαθηματικη ακριβεια πανε κατα διαολου ολα..δεν διορθωνεται ο ελληνας!!!
Reply
Old Dec 14, 2009 | 02:57 PM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by eddiex,Dec 14 2009, 06:48 AM
Εγω σε Club-Zastava παιδια... Μην αγχωνεστε, θα ειμαστε ολοι εκει!
Εγώ θα κατέβω στην πορεία με αυτοκόλλητα και σημαιάκια "Πουπάκης" για να μοιράζω στον κόσμο και το σήμα της ειρήνης ζωγραφισμένο στα μάγουλα !!
Reply
Old Dec 15, 2009 | 01:15 AM
vtecas's Avatar
Registered User

Μάριε τα links είναι κάπως......το σκεφτόμαστε Ελληνικά όπως το βλέπω και με αυτά που προβάλλει στο πλάι μου κάνει κάτι σαν διαφήμιση και όχι μόνο από συγκεκριμένο και 'ιδιαίτερο' κόμμα.Δεν θέλω ρε φίλε να μπλεχτώ σε τέτοια κατάσταση. Προτιμώ κάτι απλό,΄'αγνό'' και όχι κατευθυνόμενο.
Μια τέτοια κίνηση από αυτοκινητιστικούς συλλόγους είναι μακριά από πολιτικά κόμματα και εκφράζει την αγανάκτηση από το σύνολο.
Βασικά υπήρχε ανταπόκριση από το skoda club και έχω το τηλέφωνο του προέδρου τους. Δεν έχω μιλήσει μαζί του- ήθελα πρώτα να σε ενημερώσω-εσύ ηγήσε του club,μου το έδωσε ο φίλος που του είπα χθες να κάνει την επικοινωνία.Να στο στείλω ? Πάντος και ο πρόεδρος του rx8 που γνωριστήκαμε χθες όταν του έδωσα τα πράγματα,μου είπε ότι είναι πρόθυμος να συμμετέχει σε κάποια τέτοια κίνηση.
Πιστεύω ότι αν υπάρχει όρεξη,ανεξάρτητα από κόμματα ,μαζευόμαστε σε άλλο σημείο τα Club.
Reply
Old Dec 15, 2009 | 01:33 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Reply
Old Dec 15, 2009 | 01:46 AM
vtecas's Avatar
Registered User

Originally Posted by uma_chikara,Dec 15 2009, 02:33 AM
Ηλία ,δεν βλέπω ρε φίλε πάντως κανένα ενδιαφέρον .Καλά δεν απασχολεί κανέναν σας το θέμα?
Reply
Old Dec 15, 2009 | 02:04 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

το βραδάκι που θα έχω περισσότερο χρόνο, θα κανονίσω εγώ, αν δεν έχει κανονίσει άλλος μέχρι τότε.. και αυτοματως θα ανακυρηχθώ CO ρίχνοντας από την εξουσιά τους "βολεμένους 3"
Reply
Old Dec 15, 2009 | 02:09 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Πετρο, εχεις ενα δικιο επειδη εχουν βαλει το "σημα" του κομματος που κυβερναει αυτη τη στιγμη τη χωρα. Αλλα πιστευω οτι αν ηταν το αλλο κομμα στην εξουσια, παλι το αλλο σημα θα ειχαν βαλει. Ενταξει, κανουν μια αναφορα, περι "πρασινης" ληστειας επειδη λενε για "πρασινα τελη" (ή οχι!?!?). Δεν το γνωριζω και ουτε θα το αναλυσω περαιτερω διοτι θα φυγουμε απο το θεμα.

Το ζουμι ομως, εχει να κανει με τη συμμετοχη του κοσμου. Πιο συσπειρωμενη θα ειναι πιστευω η κινηση αυτη, ετσι ετοιμη οπως ειναι μαζι με τη συμμετοχη των clubs (οσων θα πανε δηλαδη), παρα να κανουμε κατι ξεχωριστο. Οριστε πιο λεπτομερης αναφορα στο θεμα.

http://andronianoi.ucoz.com/news/2009-12-11-4594
http://koukfamily.blogspot.com/2009/...22009-500.html
http://www.seatnet.gr/forum/viewtopic.php?...t=7167&p=313540

Αυτη τη στιγμη σε πολλα club αυτοκινητων εχουν γινει posts για το θεμα αυτο και εχει γινει γνωστη η ημερομηνια για τη συγκεκριμενη πορεια και διαμαρτυρια. Οποτε σε καλο δρομο βρισκεται το θεμα.

Ηλια be my guest, για να δεις τη γλυκα.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:14 AM.