Η Κωμωδια
Εδω θα παρακολουθησετε ολοκληρο το ΕΡΓΟ που ανεβασε ο φιλος Stradale (aka Χρηστος) σε μια προσπαθεια του να ανταλλαξουμε το S2000 με το Civic EP3 Type-R μου...
Μια ησυχη μερα λαμβανω ενα πμ απο τον Stradale :
Η απαντηση μου ηταν :
Η απαντηση του Stradale ηταν :
Η απαντηση η δικη μου ηταν :
Του Stradale η απαντηση :
Εγω :
Μετα βλεπω στο car.gr την αγγελια του που γραφει ανταλλαγη με FN2...
και του στελνω pm... :
Η απαντηση του :
Μετα αναρωτιεμαι (που ειναι απολυτως λογικο πιστευω) γιατι να θελει να ανταλλαξει το S2000 με το Type-R μου απο την στιγμη που εχουν τα ιδια εξοδα σε τελη κτλ...
Και του στελνω :
Η απαντηση του :
Μετα λαμβανω αλλο ενα πμ απο τον φιλο Stradale :
Και η τελευταια μου απαντηση στα πμ :
ολα "καλα" (που λεει ο Ρουβας) μεχρι εδω...
Μετα με κανει add στο msn....
και ξεκιναμε να μιλαμε εκει...
Οριστε τα πιο βασικα απο τις συνομιλιες μας...
Εδω λεει οτι το EVO (που δεν εχει δει κανεις) ειναι σταθερα στα Γιαννενα
και μετα απο 5 μερες... απο οτι ο ιδιος μου ελεγε εκανε κοντρες στην Αθηνα...
Και η πιο κορυφαια στιμγη ηρθε με την photo απο το S2000 του RELIGION που μου το παρουσιαζε ως δικο του...
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ..
μετα απο ολα αυτα και αφου ανεβασα την photo του RELIGION και ολοι γελουσατε επειδη ξερατε οτι ΔΕΝ ειναι το S2000 του Stradale oπως μου το ειχε παρουσιασει...
ο "φιλος" Χρηστος με εκανε BLOCK στο MSN (τσεκαρισμενο απο ενα προγραμματακι που εχω)
και στο facebook επισης μια απο τα ιδια... με εβαλε σε λιστα την οποια φαινεται ΟFFLINE...
αλλα δεν ηξερε οτι απο τα 4 μου εχω pc και ειμαι 21... και ασχολουμε πολυ με αυτα..
Στην παρακατω photo μπορειτε να δειτε ποιοι ειναι ONLINE... ενω στο CHAT μου ΔΕΝ ειναι....
Τα συμπερασματα για αυτο το ατομο δικα σας...
Ευτυχως που κρατησα το type-R μου...
και τελος θα ηθελα να ενημερωσω οτι μπορει να ειμαι 21 χρονων και να θελω S2000...
δλδ πιστιρικας και κ@υλομενος για αυτο το αμαξι... (συνδιασμος σε σημειο που ο αλλος πιανεται κοροϊδο)
αλλα στην περιπτωση μου ΔΕΝ ισχυει αυτο...
Κ@υλομενος με το S2000 ειμαι...
ΜΑΛΑΚΑΣ δεν ειμαι!!!
Μια ησυχη μερα λαμβανω ενα πμ απο τον Stradale :
Η απαντηση μου ηταν :
Η απαντηση του Stradale ηταν :
Η απαντηση η δικη μου ηταν :
Του Stradale η απαντηση :
Εγω :
Μετα βλεπω στο car.gr την αγγελια του που γραφει ανταλλαγη με FN2...
και του στελνω pm... :
Η απαντηση του :
Μετα αναρωτιεμαι (που ειναι απολυτως λογικο πιστευω) γιατι να θελει να ανταλλαξει το S2000 με το Type-R μου απο την στιγμη που εχουν τα ιδια εξοδα σε τελη κτλ...
Και του στελνω :
Η απαντηση του :
Μετα λαμβανω αλλο ενα πμ απο τον φιλο Stradale :
Και η τελευταια μου απαντηση στα πμ :
ολα "καλα" (που λεει ο Ρουβας) μεχρι εδω...
Μετα με κανει add στο msn....
και ξεκιναμε να μιλαμε εκει...
Οριστε τα πιο βασικα απο τις συνομιλιες μας...
Εδω λεει οτι το EVO (που δεν εχει δει κανεις) ειναι σταθερα στα Γιαννενα
και μετα απο 5 μερες... απο οτι ο ιδιος μου ελεγε εκανε κοντρες στην Αθηνα...
Και η πιο κορυφαια στιμγη ηρθε με την photo απο το S2000 του RELIGION που μου το παρουσιαζε ως δικο του...
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ..
μετα απο ολα αυτα και αφου ανεβασα την photo του RELIGION και ολοι γελουσατε επειδη ξερατε οτι ΔΕΝ ειναι το S2000 του Stradale oπως μου το ειχε παρουσιασει...
ο "φιλος" Χρηστος με εκανε BLOCK στο MSN (τσεκαρισμενο απο ενα προγραμματακι που εχω)
και στο facebook επισης μια απο τα ιδια... με εβαλε σε λιστα την οποια φαινεται ΟFFLINE...
αλλα δεν ηξερε οτι απο τα 4 μου εχω pc και ειμαι 21... και ασχολουμε πολυ με αυτα..
Στην παρακατω photo μπορειτε να δειτε ποιοι ειναι ONLINE... ενω στο CHAT μου ΔΕΝ ειναι....
Τα συμπερασματα για αυτο το ατομο δικα σας...
Ευτυχως που κρατησα το type-R μου...
και τελος θα ηθελα να ενημερωσω οτι μπορει να ειμαι 21 χρονων και να θελω S2000...
δλδ πιστιρικας και κ@υλομενος για αυτο το αμαξι... (συνδιασμος σε σημειο που ο αλλος πιανεται κοροϊδο)
αλλα στην περιπτωση μου ΔΕΝ ισχυει αυτο...
Κ@υλομενος με το S2000 ειμαι...
ΜΑΛΑΚΑΣ δεν ειμαι!!!