Η Κωμωδια
Originally Posted by t.i.n.t.,Jun 9 2010, 02:54 AM
καλα το θεμα εχει ξεφυγει τελειως...
Σκουπιδι διαβαζω,δεν εχει θεση εδω μεσα διαβαζω,κι αλλα πολυ χοντρα κυριως απο gmak και Ισμηνη επειδη εχουν προηγουμενα μαζι του..Οκ,κι εγω το ιδιο θα κανα στη θεση τους.Τοτε με τον KOS βεβαια ολοι κανανε την παλαβη η' εν παση περιπτωση δεν ειχα δει τετοιο ζηλο για να φαει ban.
Επειδη προβλεπω ομως να λεγονται ακομα πιο χοντρα πραγματα για το Stradale κυριως, θα προτεινα να κλειδωνε το τοπικ πρωτου να ειναι πολυ αργα και η κατασταση μη αναστρεψιμη.
Σκουπιδι διαβαζω,δεν εχει θεση εδω μεσα διαβαζω,κι αλλα πολυ χοντρα κυριως απο gmak και Ισμηνη επειδη εχουν προηγουμενα μαζι του..Οκ,κι εγω το ιδιο θα κανα στη θεση τους.Τοτε με τον KOS βεβαια ολοι κανανε την παλαβη η' εν παση περιπτωση δεν ειχα δει τετοιο ζηλο για να φαει ban.
Επειδη προβλεπω ομως να λεγονται ακομα πιο χοντρα πραγματα για το Stradale κυριως, θα προτεινα να κλειδωνε το τοπικ πρωτου να ειναι πολυ αργα και η κατασταση μη αναστρεψιμη.
Στο κάτω κάτω να συνεχίσω να μιλάω για ποιο λόγο;;;....να προσπαθήσω εγώ να αποδείξω τα αυτονόητα;;;;....μπααααα....από οτι βλέπω τσάμπα κόπος....κάποιοι δεν θέλουν να δουν τι ακριβώς ήταν όλο αυτό.....δικαίωμα τους....όπως είναι όμως δικαίωμα κάποιων άλλων να λένε ανοιχτά την άποψή τους όσο και αν αυτή ενοχλεί ή δεν βρίσκει σύμφωνους κάποιους.....
Είπες οτι όλο αυτά τα λέμε επειδή έχουμε προηγούμενα μαζί του.....είσαι λάθος.....σίγουρα τον έχω στην μπούκα αλλά αυτά που λέω δεν τα λέω για αυτό τον λόγο...θα τα έλεγα για οποιονδήποτε με ενοχλουσε κάτι και ας μην είχα παρελθόν μαζί του...όπως έχω κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν με αποτέλεσμα να έχω γίνει κακός....δυστυχώς όταν τρελαίνομαι με κάτι δεν μπορώ να κρατήσω το στοματάκι μου κλειστό.....
Συν το γεγονός οτι με πείραξε που πήγε να τον κάνει αυτό ειδικά στον protogeo, για λόγους τους οποίους φυσικά δεν αφορούν κανέναν.....
Όσο για το θέμα με τον KOS δεν θυμάμαι αν είχα πάρει θέση....θα το ψάξω και θα επανέλθω.
Κλείνοντας και καθαρά από περιέργεια....τι εννοούσες "η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη";;;;.....δεν μας ξαναμιλήσει;;;;....ε και;;;;....σιγά την απώλεια....θα το αντέξω
Αυτά και....
Καλημέρα
Εντάξει...στο θέμα «προηγούμενα» απάντησα ήδη και στο Θαιοδώσι και στο Μάνο. Αν ο Μαμρα γύρισε ντίρλα σπίτι του και διάβασε τα μισά και ξαναγράφει τα ίδια δεν πειράζει...εγώ δεν ξαναπαντάω..
Και τέλος πάντων ρε Φώτη χέσε μας με τον ΚΟS..
Αφενός δεν έχει καμία σχέση με το παρόν τόπικ και αφετέρου στην τελική ο ΚΟS ήταν ένας άγνωστος που δεν τον είδε ποτέ κανείς (και ούτε και πρόκειται) ενώ ο stradale είναι χρόνια μέλος και τν ξέρουν όλοι. Σταμάτα λοιπόν να γράφεις εδώ γι αυτό το θέμα κι αν έχεις παράπονα για το χειρισμό του πήγαινε μανάρι μου και γράψτα στο σχετικό τόπικ που άνοιξε ο Λαιφταιράκεις για παράπονα κλπ.
Φιλάκια!!
Και τέλος πάντων ρε Φώτη χέσε μας με τον ΚΟS..
Αφενός δεν έχει καμία σχέση με το παρόν τόπικ και αφετέρου στην τελική ο ΚΟS ήταν ένας άγνωστος που δεν τον είδε ποτέ κανείς (και ούτε και πρόκειται) ενώ ο stradale είναι χρόνια μέλος και τν ξέρουν όλοι. Σταμάτα λοιπόν να γράφεις εδώ γι αυτό το θέμα κι αν έχεις παράπονα για το χειρισμό του πήγαινε μανάρι μου και γράψτα στο σχετικό τόπικ που άνοιξε ο Λαιφταιράκεις για παράπονα κλπ.Φιλάκια!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ο λογαριασμος του Stradale για τις επομενες 30 μερες θα παραμεινει αποκλεισμενος.
Επειδη δεν θα εχει προσβαση στο λογαριασμο του, μπορει να επικοινωνησει για οποιαδηποτε διευκρινηση, στο e-mail του προφιλ μου. Με τον ιδιο τροπο μπορει να επικοινωνησει και οποιος αλλος εχει οποιαδηποτε απορια σχετικα με το θεμα.
Επειδη δεν θα εχει προσβαση στο λογαριασμο του, μπορει να επικοινωνησει για οποιαδηποτε διευκρινηση, στο e-mail του προφιλ μου. Με τον ιδιο τροπο μπορει να επικοινωνησει και οποιος αλλος εχει οποιαδηποτε απορια σχετικα με το θεμα.
Thread
Forum
Replies
Last Post
Curated Content Editor
S2000 Talk
9
Jun 27, 2018 10:28 PM