Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Η Κωμωδια

Thread Tools

Old Jun 8, 2010 | 09:31 AM
protogeo's Avatar
Registered User

From: HondaLand

κλειδωστε το C.O

απαντηση δεν θα δωθει ετσι κ αλλιως...

εγω θα προτεινα να σβησετε ΟΛΕΣ τις απαντησεις και να το κλειδωσετε για να το εχουν κατα νου αυτοι που επιθυμουν οποιαδηποτε συναλλαγη με τον Stradale..

ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα.. και πραττει αναλογως

Αυτα απο μενα...
Old Jun 8, 2010 | 09:32 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Και τα 2 ποστ του Μανου με βρισκουν συμφωνω.

Τα πραγματα νομιζω ειναι ξεκαθαρα αλλα οπως λεει και ο s2k cy δεν εγινε τελικα καποια συναλλαγη.

Απο εκει και περα και η αντιδραση του Protogeo ειναι λιγο υπερβολικη.Στη θεση του θα ακυρωνα την συναλλαγη,δεν θα ξαναασχολιομουνα με το θεμα και θα το συζητουσα με τα φιλαρακια μου...
Σε αλλη περιπτωση θα εγραφα στο τοπικ ''ΚΑΚΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ'' και αν στη συνεχεια υπηρχε αντιλογος θα χρησιμοποιουσα τα στοιχεια που χρησιμοποιηθηκαν και τοτε δεν θα μπορουσε και κανεις να μου πει τιποτα.
Old Jun 8, 2010 | 09:35 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Ρε τι σκηνικά χάνω όταν εξαφανίζομαι.....

Για τσεκάρετε....έχει ο καθένας το αμάξι του;;;;

Παιδιά αν κανένας έχει αγοράσει το δικό μου να μιλήσει τώρα για να του δώσω τα κλειδιά

Stradale, έλα πες την αλήθεια.....έλα πες....τα απογεύματα δουλεύεις σε μάντρα αυτοκινήτων ε;;;

Έχω ρε φίλε ένα πλυντήριο για πούλημα....μήπως μπορείς να το σπρώξεις σε κανένα;;;;

Επιτρέψτε μου να ντύσω μουσικά αυτό το τοπικ.....

[media]http://www.youtube.com/watch?v=nF0WSizVSSo [/media]

Old Jun 8, 2010 | 09:42 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Βεβαια 1οΓιωργο οφειλω να ομολογησω οτι εντυπωσιαστικα με τα ''παρουσιαση των στοιχειων''.
Νομιζα πως μονο εγω μπορουσα να τα παιξω στα δαχτυλα αυτα τα πραγματα εδω μεσα,αντε και κατι ψιλα ο Τανασισ..

Μηπως ψαχνεις δουλιτσα και ηθελες να μας εντυπωσιασεις?
Old Jun 8, 2010 | 09:49 AM
protogeo's Avatar
Registered User

lol
Old Jun 8, 2010 | 09:59 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

ρε gmak_s2k
δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός αλλα με αυτό το post ρίχνεις λάδι στη φωτιά ρε φιλε

ένταξη έκανε μια μαλακια που ήδη έχει τιμωρηθεί κατά την άποψη μου με το topic αυτό, αλλα μην το γ@μήσ@υμε και άλλο ρε παιδιά όλοι κάνουμε λάθη.

ας μιλήσει ο ίδιος.
Old Jun 8, 2010 | 10:04 AM
protogeo's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2Kbaris,Jun 8 2010, 08:59 PM

ας μιλήσει ο ίδιος.
δεν προκειται να συμβει κατι τετοιο,,,

το καλυτερο που πιστευω θα ηταν να γινει ειναι αυτο που ειπα παραπανω..

να σβηστουν ολες οι απαντησεις και να κλειδωθει...

και ο καθενας πραττει οπως νομιζει μετα..
Old Jun 8, 2010 | 10:26 AM
s2k_cy's Avatar

δηλαδη φιλε μου επρεπε να την πατησω με τον Stradale για να τα δημοσιευσω ε?
Με αυτο που γράφεις ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ καταλάβει καθόλου τα ποστ μου

οσο για αυτο το "ΑΣΤΕΙΟ" που αποκαλεις αν καθοσουν να διαβεσεις τους διαλογους καθε αλλο παρα μονο αστειο δεν ηταν
τους διάβασα και μου θύμισαν σούπερ κατερίνα....

τωρα μιλας για ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ επειδη καταλαβα τι γινοταν πισω απο την πλατη μου... αλλιως τωρα θα μιλουσες για αλλα πραγματα...
Τι γινόταν δλδ???Ρε φιλε δεν είναι κανας τυχαίος αφού μπορούσες να μάθεις τα πάντα για τον stradale μόνο με ενα τηλ, η ένα pm στους CO. Δεν πιστεύω να είναι τόσο

Ο σκοπος της δημοσιευσης των ολων μηνυματων ειναι καθαρα για να προφυλαχθουν καποιοι αλλοι που αν ηταν στην θεση μου θα την ειχαν πατησει τωρα...
Ναι!!!! Προληψη πάνω απο ολα!!!!

Ηθελα να δω αν σου εκαναν κατι παρομοιο αν θα το επερνες ως αστειο...
Μου χει τύχει φίλε μου. Να αγοράσω απο μέλος (σπονσορα στο s2ki) και είχα δώσει και προκαταβολικά πολλά λεφτα. Καθυστέρησε κατι μήνες, ενώ ειχα κάνει συλλογή όλα τα email με τις δικαιολογίες. Τι έκανα??? Μίλησα με ένα απο τους CO εδω, τους έιπα όλη την ιστορία και μου είπαν να μην κανω θέμα και να περιμένω ακόμα λίγο. Πράγματι έκανα υπομονή, παράλαβα τα πράγματα και μου ζητήθηκε και συγνώμη με μιά σωστή (κατ΄εμενα) δικαιολογία για την καθυστέρηση.

Μου εχουν συμβεί και άλλες τέτοιες φάσεις αλλά, αμα έχει υπομονή και ξέρεις που μπορείς να μάθει κάποια πράματα διακρίτικά και διπλωματικα έχει καλύτερα και πιο σωστά αποτέλέσματα. Το να σε κυριευουν αισθήματα και να χάνεις την ψυχραιμία σου και να παίρνεις σβάρνα και άλλους δεν είναι οτι καλύτερο.
Old Jun 8, 2010 | 10:43 AM
protogeo's Avatar
Registered User

οκ φιλε μου

καθε γνωμη σεβαστη
Old Jun 8, 2010 | 10:49 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by S2Kbaris,Jun 8 2010, 08:59 PM
ρε gmak_s2k
δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός αλλα με αυτό το post ρίχνεις λάδι στη φωτιά ρε φιλε

ένταξη έκανε μια μαλακια που ήδη έχει τιμωρηθεί κατά την άποψη μου με το topic αυτό, αλλα μην το γ@μήσ@υμε και άλλο ρε παιδιά όλοι κάνουμε λάθη.

ας μιλήσει ο ίδιος.
Baris ξέρεις οτι δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ μαζί σου, το αντίθετο μάλιστα, αλλά.....ΕΛΕΟΣ.....

Ο ένας λέει οτι το έκανε για αστείο, ο άλλος να κάνουμε αυτοκριτική και εσύ μου λες οτι όλοι κάνουμε λάθη

Έχει καταλάβει κανένας τι πήγε να κάνει;;;;;

Μάλλον όχι.....γιατί αλλιώς αυτά που γράφετε είναι κουφά....ή κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας....

Είδες κανείς κανένα αστείο σε όσα έγιναν;;;

Έχει καμία σχέση το ποστάρισμα ημίγυμνων φωτογραφιών με την προσπάθεια εξαπάτησης για να κάτσουμε να κάνουμε και αυτοκριτική;;;;

Όλοι κάνουμε λάθη;;;; Που βλέπετε το λάθος;;;; Κατά λάθος το έκανε;;;; Δεν το ήθελε δηλαδή και απλά του ξέφυγε;;;;

Και δεν είναι μ@λ@κια αλλά απατεωνιά....και ο μ@λ@κ@ς από τον απατεώνα απέχει πάάάάάρα πολύ.

Όπως επίσης ένα ολόκληρο forum και οι CO περιμένουν να απαντήσει για να αποφασίσουν τι θα κάνουν και αυτός....ποιος ξέρει ποιανού το αυτοκίνητο θα πουλάει.

Και ΝΑΙ ρίχνω λάδι στην φωτιά με αυτά που γράφω γιατί το κράξιμο είναι το λιγότερο που του αρμόζει....να μην πω τι του αρμόζει.....

Υ.Γ. Τι άκυρο ήταν αυτό που διάβασα....."εντάξει, δεν έκανε και την ανταλλαγή".....δηλαδή έπρεπε να τον εξαπατήσει για να γίνει θέμα;;;; Τότε θα ήταν αργά.

All times are GMT -8. The time now is 01:07 AM.