Η Κωμωδια
κλειδωστε το C.O
απαντηση δεν θα δωθει ετσι κ αλλιως...
εγω θα προτεινα να σβησετε ΟΛΕΣ τις απαντησεις και να το κλειδωσετε για να το εχουν κατα νου αυτοι που επιθυμουν οποιαδηποτε συναλλαγη με τον Stradale..
ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα.. και πραττει αναλογως
Αυτα απο μενα...
απαντηση δεν θα δωθει ετσι κ αλλιως...
εγω θα προτεινα να σβησετε ΟΛΕΣ τις απαντησεις και να το κλειδωσετε για να το εχουν κατα νου αυτοι που επιθυμουν οποιαδηποτε συναλλαγη με τον Stradale..
ο καθενας βγαζει τα δικα του συμπερασματα.. και πραττει αναλογως
Αυτα απο μενα...
Και τα 2 ποστ του Μανου με βρισκουν συμφωνω.
Τα πραγματα νομιζω ειναι ξεκαθαρα αλλα οπως λεει και ο s2k cy δεν εγινε τελικα καποια συναλλαγη.
Απο εκει και περα και η αντιδραση του Protogeo ειναι λιγο υπερβολικη.Στη θεση του θα ακυρωνα την συναλλαγη,δεν θα ξαναασχολιομουνα με το θεμα και θα το συζητουσα με τα φιλαρακια μου...
Σε αλλη περιπτωση θα εγραφα στο τοπικ ''ΚΑΚΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ'' και αν στη συνεχεια υπηρχε αντιλογος θα χρησιμοποιουσα τα στοιχεια που χρησιμοποιηθηκαν και τοτε δεν θα μπορουσε και κανεις να μου πει τιποτα.
Τα πραγματα νομιζω ειναι ξεκαθαρα αλλα οπως λεει και ο s2k cy δεν εγινε τελικα καποια συναλλαγη.
Απο εκει και περα και η αντιδραση του Protogeo ειναι λιγο υπερβολικη.Στη θεση του θα ακυρωνα την συναλλαγη,δεν θα ξαναασχολιομουνα με το θεμα και θα το συζητουσα με τα φιλαρακια μου...
Σε αλλη περιπτωση θα εγραφα στο τοπικ ''ΚΑΚΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ'' και αν στη συνεχεια υπηρχε αντιλογος θα χρησιμοποιουσα τα στοιχεια που χρησιμοποιηθηκαν και τοτε δεν θα μπορουσε και κανεις να μου πει τιποτα.
Ρε τι σκηνικά χάνω όταν εξαφανίζομαι.....
Για τσεκάρετε....έχει ο καθένας το αμάξι του;;;;
Παιδιά αν κανένας έχει αγοράσει το δικό μου να μιλήσει τώρα για να του δώσω τα κλειδιά
Stradale, έλα πες την αλήθεια.....έλα πες....τα απογεύματα δουλεύεις σε μάντρα αυτοκινήτων ε;;;
Έχω ρε φίλε ένα πλυντήριο για πούλημα....μήπως μπορείς να το σπρώξεις σε κανένα;;;;
Επιτρέψτε μου να ντύσω μουσικά αυτό το τοπικ.....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=nF0WSizVSSo [/media]
Για τσεκάρετε....έχει ο καθένας το αμάξι του;;;;
Παιδιά αν κανένας έχει αγοράσει το δικό μου να μιλήσει τώρα για να του δώσω τα κλειδιά
Stradale, έλα πες την αλήθεια.....έλα πες....τα απογεύματα δουλεύεις σε μάντρα αυτοκινήτων ε;;;
Έχω ρε φίλε ένα πλυντήριο για πούλημα....μήπως μπορείς να το σπρώξεις σε κανένα;;;;
Επιτρέψτε μου να ντύσω μουσικά αυτό το τοπικ.....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=nF0WSizVSSo [/media]
Βεβαια 1οΓιωργο οφειλω να ομολογησω οτι εντυπωσιαστικα με τα ''παρουσιαση των στοιχειων''.
Νομιζα πως μονο εγω μπορουσα να τα παιξω στα δαχτυλα αυτα τα πραγματα εδω μεσα,αντε και κατι ψιλα ο Τανασισ..
Μηπως ψαχνεις δουλιτσα και ηθελες να μας εντυπωσιασεις?
Νομιζα πως μονο εγω μπορουσα να τα παιξω στα δαχτυλα αυτα τα πραγματα εδω μεσα,αντε και κατι ψιλα ο Τανασισ..
Μηπως ψαχνεις δουλιτσα και ηθελες να μας εντυπωσιασεις?
ρε gmak_s2k
δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός αλλα με αυτό το post ρίχνεις λάδι στη φωτιά ρε φιλε
ένταξη έκανε μια μαλακια που ήδη έχει τιμωρηθεί κατά την άποψη μου με το topic αυτό, αλλα μην το γ@μήσ@υμε και άλλο ρε παιδιά όλοι κάνουμε λάθη.
ας μιλήσει ο ίδιος.
δεν θέλω να πάρω το μέρος κανενός αλλα με αυτό το post ρίχνεις λάδι στη φωτιά ρε φιλε

ένταξη έκανε μια μαλακια που ήδη έχει τιμωρηθεί κατά την άποψη μου με το topic αυτό, αλλα μην το γ@μήσ@υμε και άλλο ρε παιδιά όλοι κάνουμε λάθη.
ας μιλήσει ο ίδιος.
Originally Posted by S2Kbaris,Jun 8 2010, 08:59 PM
ας μιλήσει ο ίδιος.
το καλυτερο που πιστευω θα ηταν να γινει ειναι αυτο που ειπα παραπανω..
να σβηστουν ολες οι απαντησεις και να κλειδωθει...
και ο καθενας πραττει οπως νομιζει μετα..
δηλαδη φιλε μου επρεπε να την πατησω με τον Stradale για να τα δημοσιευσω ε?
οσο για αυτο το "ΑΣΤΕΙΟ" που αποκαλεις αν καθοσουν να διαβεσεις τους διαλογους καθε αλλο παρα μονο αστειο δεν ηταν
τωρα μιλας για ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ επειδη καταλαβα τι γινοταν πισω απο την πλατη μου... αλλιως τωρα θα μιλουσες για αλλα πραγματα...
Ο σκοπος της δημοσιευσης των ολων μηνυματων ειναι καθαρα για να προφυλαχθουν καποιοι αλλοι που αν ηταν στην θεση μου θα την ειχαν πατησει τωρα...
Ηθελα να δω αν σου εκαναν κατι παρομοιο αν θα το επερνες ως αστειο...
Μου εχουν συμβεί και άλλες τέτοιες φάσεις αλλά, αμα έχει υπομονή και ξέρεις που μπορείς να μάθει κάποια πράματα διακρίτικά και διπλωματικα έχει καλύτερα και πιο σωστά αποτέλέσματα. Το να σε κυριευουν αισθήματα και να χάνεις την ψυχραιμία σου και να παίρνεις σβάρνα και άλλους δεν είναι οτι καλύτερο.
Originally Posted by S2Kbaris,Jun 8 2010, 08:59 PM
ρε gmak_s2k
ας μιλήσει ο ίδιος.

ας μιλήσει ο ίδιος.
Ο ένας λέει οτι το έκανε για αστείο, ο άλλος να κάνουμε αυτοκριτική και εσύ μου λες οτι όλοι κάνουμε λάθη
Έχει καταλάβει κανένας τι πήγε να κάνει;;;;;
Μάλλον όχι.....γιατί αλλιώς αυτά που γράφετε είναι κουφά....ή κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας....
Είδες κανείς κανένα αστείο σε όσα έγιναν;;;
Έχει καμία σχέση το ποστάρισμα ημίγυμνων φωτογραφιών με την προσπάθεια εξαπάτησης για να κάτσουμε να κάνουμε και αυτοκριτική;;;;
Όλοι κάνουμε λάθη;;;; Που βλέπετε το λάθος;;;; Κατά λάθος το έκανε;;;; Δεν το ήθελε δηλαδή και απλά του ξέφυγε;;;;
Και δεν είναι μ@λ@κια αλλά απατεωνιά....και ο μ@λ@κ@ς από τον απατεώνα απέχει πάάάάάρα πολύ.
Όπως επίσης ένα ολόκληρο forum και οι CO περιμένουν να απαντήσει για να αποφασίσουν τι θα κάνουν και αυτός....ποιος ξέρει ποιανού το αυτοκίνητο θα πουλάει.
Και ΝΑΙ ρίχνω λάδι στην φωτιά με αυτά που γράφω γιατί το κράξιμο είναι το λιγότερο που του αρμόζει....να μην πω τι του αρμόζει.....
Υ.Γ. Τι άκυρο ήταν αυτό που διάβασα....."εντάξει, δεν έκανε και την ανταλλαγή".....δηλαδή έπρεπε να τον εξαπατήσει για να γίνει θέμα;;;; Τότε θα ήταν αργά.