Η Κωμωδια
Originally Posted by t.i.n.t.,Jun 7 2010, 10:26 AM
τι να αποφασισετε ρε Χρηστο,δλδ εδω εχουνε γινει τρισχειροτερα πραγματα και δεν αποφασισατε,τωρα θα αποφασισετε?
Όταν ακολουθούμε πλήρως τους κανόνες είμαστε ¨σκληροί" και όταν γινόμαστε ελαστικοί σε κάποια πράγματα τότε κατακρινόμαστε. Ναι Φώτη θα αποφασίσουμε για την εξέλιξη μόλις συγκεντρώσουμε αρκετές πληροφορίες γιατί αν διαβάσεις ΚΑΛΑ το τόπικ αυτό δεν συμβαδίζουν όλες οι απόψεις των παιδιών οπότε ότι και να πούμε εμείς όπως καταλαβαίνεις πάλι δεν θα αφήσουμε όλους ευχαριστημένους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλήσαμε και οι 3 CO και αποφασίσαμε αυτό. Τώρα αν δεν αρέσει σε κάποιους τι να κάνουμε....
μια χαρα το διαβασα το τοπικ αυτο,οπως μια χαρα ειχα διαβασει και τις χριστοπαναγιες του KOS τοτε.Θυμασαι,τοτε που καντηλιασε 3-4 ατομα,Eddiex,Uma κλπ και τιποτα δεν εγινε.
Περιμενω λοιπον να δω τι θα αποφασισετε.
Τοτε δεν ησασταν ουτε σκληροι ουτε μαλακοι,εισασταν απλα ανυπαρκτοι.Η αληθεια να λεγεται.Επισης κατι σχετικα μ αυτο το θεμα,ο Στρανταλε μπορει να μην εχει προσβαση σε pc σημερα οποτε αφηστε το τοπικ εστω κι αυριο μπας και δωσει καμια εξηγηση (τι να δωσει δλδ....)
Τοτε δεν ησασταν ουτε σκληροι ουτε μαλακοι,εισασταν απλα ανυπαρκτοι.Η αληθεια να λεγεται.Επισης κατι σχετικα μ αυτο το θεμα,ο Στρανταλε μπορει να μην εχει προσβαση σε pc σημερα οποτε αφηστε το τοπικ εστω κι αυριο μπας και δωσει καμια εξηγηση (τι να δωσει δλδ....)
Originally Posted by t.i.n.t.,Jun 7 2010, 10:47 AM
μια χαρα το διαβασα το τοπικ αυτο,οπως μια χαρα ειχα διαβασει και τις χριστοπαναγιες του KOS τοτε.Θυμασαι,τοτε που καντηλιασε 3-4 ατομα,Eddiex,Uma κλπ και τιποτα δεν εγινε.
Οσο για το ¨ανύπαρκτοι¨ που λες περιμένω να σε δω να απαντάς σοβαρά σε καμιά ερώτηση που έχει γίνει εδώ μέσα και όχι μόνο απαντήσεις χαβαλέ και χωρίς ουσία για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις ξανά αυτό το χαρακτηρισμό που έδωσες. Γιατί όταν είναι να στενοχωρήσουμε κάποιους κατακρινόμαστε αλλά όταν απαντάμε στις ερωτήσεις και στα δεκάδες pm που μας στέλνουν είμαστε ωραίοι και καλοί.
Καταρχην δε ξερω τι εγινε με KOS,σορυ δεν εχω κρυσταλινη μαγικη σφαιρα να μου δειξει,θα μπορουσατε να το μοιραστειτε με την κοινοτητα,ουτε τα λεω καθε μερα με το Θεοδοση για να μου πει.
Ο χαρακτηρισμος ανυπαρκτοι αφορουσε αποκλειστικα και μονο την αντιδραση σας στο συγκεκριμενο περιστατικο με τον KOS κι οχι τη συνολικη προσφορα σας στο φορουμ η οποια ειναι γνωστη κι απο τους 3 σας,ειδικα η δικη σου με τα τοοοοοσα χρονια μεσ στα "στεκια" και στις κοντρες και τη βελτιωση.Εγω απ την αλλη τι να πω ρε Χρηστακη,δε ξερω απο Χοντα,κανα χαβαλε μπαινω να κανω σορυ ε.
Αnyway παρεξηγησες το πνευμα μου και νομισες οτι μιλησα γενικα οτι ειστε ανυπαρκτοι ενω εγω εννοουσα μονο τη συγκεκριμενη φαση.
Θα χε πλακα ομως να ερχοτανε ο KOS σ εκεινη τη συναντηση για να βλεπαμε πολλα πραγματα σχετικα με community organisation,φιλια κλπ....
Ο χαρακτηρισμος ανυπαρκτοι αφορουσε αποκλειστικα και μονο την αντιδραση σας στο συγκεκριμενο περιστατικο με τον KOS κι οχι τη συνολικη προσφορα σας στο φορουμ η οποια ειναι γνωστη κι απο τους 3 σας,ειδικα η δικη σου με τα τοοοοοσα χρονια μεσ στα "στεκια" και στις κοντρες και τη βελτιωση.Εγω απ την αλλη τι να πω ρε Χρηστακη,δε ξερω απο Χοντα,κανα χαβαλε μπαινω να κανω σορυ ε.
Αnyway παρεξηγησες το πνευμα μου και νομισες οτι μιλησα γενικα οτι ειστε ανυπαρκτοι ενω εγω εννοουσα μονο τη συγκεκριμενη φαση.
Θα χε πλακα ομως να ερχοτανε ο KOS σ εκεινη τη συναντηση για να βλεπαμε πολλα πραγματα σχετικα με community organisation,φιλια κλπ....
Originally Posted by t.i.n.t.,Jun 7 2010, 09:47 PM
ο Στρανταλε μπορει να μην εχει προσβαση σε pc σημερα οποτε αφηστε το τοπικ εστω κι αυριο μπας και δωσει καμια εξηγηση (τι να δωσει δλδ....)
αλλα δεν..