Η Κωμωδια
Originally Posted by s2k_cy,Jun 9 2010, 12:10 AM
Εντάξει protogeo, , ειλικρινά σου ζητάω συγνώμη.
αλλα ξερεις πολυ καλα οτι δεν ηταν αστειο αυτο που πηγε να γινει...
και μην με ξαναρωτησεις "τι πηγε να γινει?"

ξερεις...

Originally Posted by gre165-makis,Jun 9 2010, 12:18 AM
Γιωργο αν και δεν αναφερεσαι σε μενα αλλα η ειρωνια περιτευει.Ολοι εχουν την αποψη τους,οφειλουμε να την σεβαζομαστε και να απανταμε ή οχι με αναλογο υφος.
αμα κοιταξεις στα προηγουμενα ποστ μου θα δεις οτι το λεω κιολας
Originally Posted by blondie_s2k,Jun 9 2010, 12:11 AM
Εγώ Χάρη μου δε νιώθω ότι έχω έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου ούτε ότι έχω τσακωθεί με κανέναν. Προφανώς δεν έχεις ζήσει αντιπαραθέσεις και φαγωμάρες εδώ μέσα για να ξέρεις πως είναι..

οχι δεν εχω ερθει σε τετοιο σημειο με κανεναν κ ουτε θελω.απλα τη γνωμη μου λεω κ εγω προς το καλυτερο κ για το γιωργαρα κ για τους υπολοιπους που δεν φταινε σε κατι...
Εμένα δε με νοιάζει και καθόλου τί θα γίνει και όντως δε μου φάνηκε τόσο σοβαρό, το περιστατικό, όσο γελοίο..
Στην κλίμακα γελοιότητας, σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και όποιοι αντίπαλοι, είναι σίγουρο πως θα δυσκολευτούν πολύ να το καταρίψουν..
Από εκεί και πέρα, αν ο Πρωτόγιωργας ήθελε να αγοράσει το αμάξι του στραντάλε, φαντάζομαι πως με κάποιο τρόπο θα το ήλεγχε, όπως οποιοσδήποτε άνθρωπος που αποφασίζει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο και πόσο μάλλον ένα s2000..
Επομένως, τί σχέση έχει το παρελθόν του αυτοκινήτου και αν φορούσε και volk και Hardtop και VGA και χ... μέσα...
σημασία έχει τί θα αγόραζε (ενδεχομένως) o Πρωτόγιωργας και αυτό που ήταν να αγοράσει, θα το έβλεπε μπροστά του..
Εγώ έκανα λόγο σε προηγούμενο πόστ μου για πλάκα, μιας και έτσι βλέπω το όλο θέμα και αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελα να μείνει ανοιχτό το τόπικ..
Για το αν πρέπει να φάει μπαν ο Στραντάλε δε θέλω να εκφέρω άποψη..
Εμπιστεύομαι τους C.O όσο το ΕΝΕΟS..
Να είστε όλοι καλά..
Καληνύχτα σε όλους..
Φιλάκια παντου!
Gay parade FTMFW !
Στην κλίμακα γελοιότητας, σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ και όποιοι αντίπαλοι, είναι σίγουρο πως θα δυσκολευτούν πολύ να το καταρίψουν..
Από εκεί και πέρα, αν ο Πρωτόγιωργας ήθελε να αγοράσει το αμάξι του στραντάλε, φαντάζομαι πως με κάποιο τρόπο θα το ήλεγχε, όπως οποιοσδήποτε άνθρωπος που αποφασίζει να αγοράσει ένα αυτοκίνητο και πόσο μάλλον ένα s2000..
Επομένως, τί σχέση έχει το παρελθόν του αυτοκινήτου και αν φορούσε και volk και Hardtop και VGA και χ... μέσα...
σημασία έχει τί θα αγόραζε (ενδεχομένως) o Πρωτόγιωργας και αυτό που ήταν να αγοράσει, θα το έβλεπε μπροστά του..
Εγώ έκανα λόγο σε προηγούμενο πόστ μου για πλάκα, μιας και έτσι βλέπω το όλο θέμα και αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελα να μείνει ανοιχτό το τόπικ..
Για το αν πρέπει να φάει μπαν ο Στραντάλε δε θέλω να εκφέρω άποψη..
Εμπιστεύομαι τους C.O όσο το ΕΝΕΟS..
Να είστε όλοι καλά..
Καληνύχτα σε όλους..
Φιλάκια παντου!
Gay parade FTMFW !
Originally Posted by gre165-makis,Jun 8 2010, 01:18 PM
Δεν σου ειπε κανεις οτι εχεις αδικο.Απλα καποιοι σου ειπαν οτι θα μπορουσες να το διεκδικησεις με καλυτερο τροπο.
Και τελος.
Και μην πιανομαστε απο μια ατυχης λεξη που μπορει να χρησιμοποιηθηκε[αστειο] για να υποστηριζουμε την αποψη μας.Το point ειναι αλλο και νομιζω εχει γινει κατανοητο.
Και τελος.
Και μην πιανομαστε απο μια ατυχης λεξη που μπορει να χρησιμοποιηθηκε[αστειο] για να υποστηριζουμε την αποψη μας.Το point ειναι αλλο και νομιζω εχει γινει κατανοητο.