Η αγορα και η πραγματικη αξια του S2000...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Μαλλον ξεφευγουμε απο το θεμα ομως. Καπου θυμαμαι οτι υπηρχε ενα τοπικ "Mετα το S2000 τι?" ή κατι τετοιο. Θα βαλω το Nabu να ψαξει, ειναι μανουλα σε αυτα.
Επανερχομαι..
Μαντρας με κυριλε αυτοκινητα.
Αντικειμενο.
BMW M3 SMG II, μοντελο τελος 2003, 80.000χλμ, 23.900 ευρω. Στουκαρισμενο και επισκευασμενο πισω με μικρη ζημια (λεει..)
Ηθελε το s +10.000!!! Δηλαδη επαιρνε το χοντα 13.900!!!!
Κριση κυριε, υπαρχει κριση, μου ελεγε με σπαραγμο καρδιας.
Οι μαντραδες αυτη την περιοδο θυμιζουν πληγωμενα θηρια της ζουγκλας τα οποια λογω της ανασφαλειας και του πονου γινονται ακρως επιθετικα και επικινδυνα..
Δεν ειναι λιγο απο τη μια στιγμη στην αλλη να κινδυνευεις με φαλιμεντο..
Ειναι εξαιρετικα παρατολμο και ανοητο να τους πλησιαζεις ειδικα αυτη την περιοδο
του κυκνειου ασματος τους. Ειτε για αγορα, ειτε κυριως για πωληση.
Μαντρας με κυριλε αυτοκινητα.
Αντικειμενο.
BMW M3 SMG II, μοντελο τελος 2003, 80.000χλμ, 23.900 ευρω. Στουκαρισμενο και επισκευασμενο πισω με μικρη ζημια (λεει..)
Κριση κυριε, υπαρχει κριση, μου ελεγε με σπαραγμο καρδιας.
Οι μαντραδες αυτη την περιοδο θυμιζουν πληγωμενα θηρια της ζουγκλας τα οποια λογω της ανασφαλειας και του πονου γινονται ακρως επιθετικα και επικινδυνα..
Δεν ειναι λιγο απο τη μια στιγμη στην αλλη να κινδυνευεις με φαλιμεντο..
Ειναι εξαιρετικα παρατολμο και ανοητο να τους πλησιαζεις ειδικα αυτη την περιοδο
του κυκνειου ασματος τους. Ειτε για αγορα, ειτε κυριως για πωληση.
Originally Posted by TasosR,Jan 22 2011, 05:09 AM

δεν τον ρώτησες, μήπως σου το παίρνει για απόσυρση..?
Κράτα το Sάκι, πήγαινε πάρε κι ένα Auris HSD ή ένα insight
χαχαχαχα ρε moonsorrow...μου θυμιζεις τον εαυτο μου οταν κανω ερωτησεις που ξερω ηδη την απαντηση απλα θελω να δω οτι ειναι ιδια με αυτη που θα μου δωσει ο ερωτηθεντας...προφανως το αβαφο...σκεψου τι θα ακουσεις οταν προσπαθησεις να το πουλησεις,και ποσο κοψοχρονια θα στο παρουν...

Τι θα προτιμουσατε ενα μαυρο S βαμμενο η ενα ασημι αβαφο??