Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Thread Tools

Old Nov 3, 2011 | 02:00 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ενδεικτικα ειναι επισης και τα τελευταια στοιχεια που αναφερουν για αλλη μια φορα οτι «Γκρεμίστηκε» η Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.
Reply
Old Nov 3, 2011 | 07:26 AM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by blondie_s2k
Καλέ αυτό το έγραψε ο katanaman όχι ο lalakis.
ναι ισμηνη μου το ξερω απλα λεω και για τον λαλακι που γραφει πιο πανω
Reply
Old Nov 4, 2011 | 12:00 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

http://www.newsbeast.gr/society/arth...ta-asfalistra/

AXAXXAAXXAAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXXAXAXAXAAXAXAXX AXAXAAXAXAAXXAXAXAXAXA
Reply
Old Nov 5, 2011 | 08:01 AM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Καλα κ γω αν ειχα Ζ4 θα προτιμουσα να το καψω , απ το να διαιωνιστει το ειδος και να κυκλοφορει στους δρομους ετσι κακασχημο που ειναι, σαν πατημενο τσαρουχι
Reply
Old Nov 9, 2011 | 04:51 AM
Moonsorrow's Avatar
Registered User

Στάθη αυτό που λέει ο Ηλίας είναι σωστό. Τα σχόλια έχουν γίνει με χιούμορ λόγω της, άπειρης δόξα το θεό, τρέλας που κουβαλάνε οι περισσότεροι εδώ μέσα. Μην το παίρνεις προσωπικά και μην παρεξηγείσαι..αν μας γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις.

Αυτό που έχω εγώ να σου πω είναι ότι πραγματικά δεν υπάρχει, στην παρούσα φάση, καλό ή κακό timing για να κάνεις την αγορά σου. Οπως έγραψε και κάποιος πιο πάνω, εδώ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα αυτή τη στιγμή. Εφόσον όμως εσύ έχεις τη δυνατότητα να το αγοράσεις ακόμα και σήμερα που λέει ο λόγος αν το βρεις, κάντο!!! Κι εγώ το δικό μου πριν κάνα 8μηνο το πήρα, εν μέσω κρίσης και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. Μπορεί αύριο να μη μπορώ να το συντηρήσω και να το δώσω κι εγώ. Αλλά τουλάχιστον θα το έχω χαρεί για όσο διάστημα το κρατήσω. Για σκέψου λοιπόν κι εσύ να περιμένεις, να περιμένεις και τελικά τα πράγματα να πάνε πιο σκατά ακόμα και να μην το πάρεις τελικά ποτέ...δεν θα το έχεις χαρεί ούτε για λίγο.

Αυτά από εμένα.

Ισμήνη
Κι εγώ Ισμήνη πριν ένα 9μηνο το πήρα,αλλά μέχρι τώρα 6 μήνες το χάρηκα..1 μήνα το είχα παρκαρισμένο μέχρι να μου το ασφαλίσουν και τώρα κοντεύουν να κλείσουν 2 μήνες μετά την απόπειρα κλοπής,από τότε που το έχω στο συνεργείο και ούτε ήρθαν ακόμα τα ανταλακτικά και οι κλειδαριές!
Reply
Old Nov 9, 2011 | 05:04 AM
Moonsorrow's Avatar
Registered User

Originally Posted by katanaman
Καλα κ γω αν ειχα Ζ4 θα προτιμουσα να το καψω , απ το να διαιωνιστει το ειδος και να κυκλοφορει στους δρομους ετσι κακασχημο που ειναι, σαν πατημενο τσαρουχι
Όσο για το Ζ4 μάλλον θα εννοείς το παλιό μοντέλο,γιατί το καινούριο απλά τα σπάει!Εντάξει όχι όπως το S αλλά είναι πολύ άγριο κι αυτό!
Reply
Old Nov 9, 2011 | 05:40 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by Moonsorrow
Κι εγώ Ισμήνη πριν ένα 9μηνο το πήρα,αλλά μέχρι τώρα 6 μήνες το χάρηκα..1 μήνα το είχα παρκαρισμένο μέχρι να μου το ασφαλίσουν και τώρα κοντεύουν να κλείσουν 2 μήνες μετά την απόπειρα κλοπής,από τότε που το έχω στο συνεργείο και ούτε ήρθαν ακόμα τα ανταλακτικά και οι κλειδαριές!
1 μήνα για να στο ασφαλίσουν????? Στη Γουαδελούπη ασφαλίστηκες?? Και καλά αυτό..τα ανταλλακτικά πάλι από που τα παράγγειλες? Μη μου πεις απο Σαρακάκη..
Reply
Old Nov 9, 2011 | 11:57 AM
DamS2000's Avatar
Registered User

From: Athens

χαχαχαχα γαματες οι απαντησεις σας εχω λιωσει. Αλλα ποιος ο λογος αυτου του τοπικ απ την στιγμη που στο car.gr τα χαριζουν τα S (πραγμα παντελος εκνευριστηκο) πλεων με 7.000 περνεις S και σου κανει και το τραπεζι δωρο στο Βερτη χαχαχα. Εγω παντος απ το να το χαρισω το προτιμο αργμενο στο παρκιν μου τελος.
Reply
Old Nov 9, 2011 | 12:38 PM
katanaman's Avatar
Registered User
15 Year Member

Originally Posted by Moonsorrow
Όσο για το Ζ4 μάλλον θα εννοείς το παλιό μοντέλο,γιατί το καινούριο απλά τα σπάει!Εντάξει όχι όπως το S αλλά είναι πολύ άγριο κι αυτό!

Ναι δεν διαφωνω...οσο αγριος ειναι κ αυτος, αυτη...whatever

http://www.focusmag.gr/id/files/90408/kostetsos.jpg
Reply
Old Nov 10, 2011 | 01:57 PM
Moonsorrow's Avatar
Registered User

Originally Posted by Moonsorrow' timestamp='1320846688' post='21141510

1 μήνα για να στο ασφαλίσουν????? Στη Γουαδελούπη ασφαλίστηκες?? Και καλά αυτό..τα ανταλλακτικά πάλι από που τα παράγγειλες? Μη μου πεις απο Σαρακάκη..
Γουαδελούπη??χαχαχαχααχ που είναι αυτή?? Ναι στην αρχή είχα ασφαλιστεί σε μια φτηνή σχετικά χωρίς να το ψάξω καλά,και μετά χρειάστηκε να ξεδηλωθώ,να ξαναπεράσει ασφαλιστής να το δει...ε και κράτησε λίγο παραπάνω μέχρι να τελειώσουν οι διαδικασίες..
Τα ανταλλακτικά όχι από Σαρακάκη,αλλά πάλι από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Honda,από το Χαλκιά συγκεκριμένα.Πάντως νομίζω από Σαρακάκη θα ήταν καλύτερα μιας και είναι ο κεντρικός,ίσως έρχονταν μέχρι τώρα...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 01:25 PM.