Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΚΙΝΗΜΑ: Δεν πληρώνω Διόδια!

Old Jan 7, 2011 | 01:00 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Notorious (Σορρυ δεν θυμάμαι το όνομα σου το μικρό :S ) το πόστ μου καλά έκανες και το πήρες προσωπικά αλλά δεν ήταν στοχευμένο σε εσένα.

Ήταν γενικές οδηγίες σχετικά με το πως έχει αρχίσει να εξελίσεται το θέμα εδώ μέσα.

Σε προηγούμενα ποστ δεν είδα κάπου να αναφέρονται προ(σ)κλήσεις του τύπου "Any place, any time" και δηλώσεις σαν και αυτές μόνο λάδι στην φωτιά μπορούν να ρίξουν. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος εδώ σε παρακαλώ.

Αυτό είναι που θα ήθελα να αποφευχθεί και τίποτα παραπάνω.
Αν αισθάνεσαι αδικείσαι κάπου με το παραπάνω μου πόστ, ειλικρινά θα ακούσω ότι έχεις να πεις με ένα πμ.

Κωνσταντίνος.
Old Jan 7, 2011 | 01:09 PM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

"Αν ψάχνετε για αρένα μπορείτε να δώσετε ραντεβού στην πλατεία Κεφαλαρίου στις 8, με τις παρέες σας. " Αυτό είναι προτροπή μήπως για καβγά ?

Τέλος πάντων για να κλείσει το θέμα εδώ προσωπικά τα διόδια αν το έβλεπα απο τη μεριά μου ότι κυκλοφορώ με αυτοκίνητο που έχει e και ΤΕΟ- pass που πληρώνεται από την εταιρεία μου θα έπρεπε ( αν είχα την κακή νοοτροπία ότι εγώ αφού δεν επηρεάζομαι άρα δεν με απασχολεί) να μην μιλήσω καν. Αλλά οφείλω να πώ την γνώμη μου και ότι τα χρήματα πάνε χαμένα ιδίως για τους εθνικούς δρόμους που κάθε χρόνο φτιάχνονται σαν το γιοφύρι της Αρτάς και όσον αφορά την Αττική οδό είναι υπερβολικό το κόστος 5 και κάτι ευρώ ημερησίως όταν έχει μποτιλιάρισμα και δεν σε ειδοποιούν πριν μπείς για να επιλέξεις τον ελεύθερο δρόμο.

Είναι καλό να παραμένουμε παιδιά σε τέτοια πράγματα γιατί από τους μεγάλους δεν έχουμε δει προκοπή τα τελευταία χρόνια
Old Jan 7, 2011 | 10:58 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Θα σας παρακαλούσα αν θέλετε να συνεχίσει να υπάρχει το συγκεκριμένο τόπικ να λέει ο καθένας τη γνώμη του χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις. Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και για αυτό υπάρχει το φόρουμ αλλά δεν θα μπούμε στη διαδικασία να παίζουμε τον αστυνόμο για να μην ξεφύγουν τα πράγματα από τη θέση τους.

Ειρωνικά σχόλια και προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν θα συνεχίζουν να υπάρχουν. Μπορεί κάποιος να διαφωνήσει με τον άλλο χωρίς ίχνος ειρωνίας ή προσωπικής επίθεσης. Ώριμοι άνθρωποι είμαστε.

Υ.Γ: Το συγκεκριμένο μου Post δεν αναφέρετε σε κάποιον συγκεκριμένα ούτε απάντηση στο notoriouss2k είναι επειδή βρίσκεται κάτω από το δικό του Post για αποφυγή παρεξηγήσεων. Αναφέρετε σε όλους που γράφουν είτε εδώ είτε σε άλλο τόπικ
Old Jan 8, 2011 | 03:26 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by notoriouss2k,Jan 7 2011, 11:36 PM
Όλο μιλάς για λεφτά που χρωστάει το κράτος σε κατασκευαστικές για τους δρόμους και δικαιολογείς την ληστρική στάση των διοδίων .
Έχεις κανένα επιχείρημα ή κανένα στοιχείο οτι αυτό δεν ισχύει;;;;;

Αν έχεις θα χαρώ να το ακούσω......

Και δεν δικαιολογώ την "ληστρική στάση των διοδίων" απλά μάλλον δεν θες να καταλάβεις ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις.....γιατί δεν μπορώ να δεχτώ οτι ένας νοήμων άνθρωπος πραγματικά δεν μπορεί να καταλάβει το αυτονόητο, το προφανές.....

Είσαι ιδιώτης....με δικά σου χρήματα φτιάχνεις κάτι.....το κράτος σου λέει "δεν υπάρχει σάλιο για να σου δώσω" και σου λέει εκμεταλλεύσου τα διόδια για να πάρεις τα χρήματά ΣΟΥ.......

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις σε αυτή την ακολουθία γεγονότων;;;;

Μήπως θα έπρεπε να πεις...."καλό μου κράτος αφού δεν έχεις χρήματα να μου δώσεις δεν πειράζει, καλή καρδιά, σου χαρίζω τα χρήματα που έβαλα, και επειδή είμαι και καλός άνθρωπος θα σου συντηρώ αυτό που έφτιαξα χωρίς να μου δίνεις φράγκο και χωρίς να τα παίρνω με άλλο τρόπο (στην προκειιμένη περίπτωση τα διόδια).....

Πόσο πιο μπακαλίστικα πρέπει να το πω για να το καταλάβεις;;;;

ΕΛΕΟΣ
Old Jan 8, 2011 | 04:14 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Και για να το κλείσουμε εδώ το θέμα......

Θα το πω για άλλη μια φορά και για εσένα και για όποιον άλλο διαβάζει αυτά που γράφουμε και ενδιαφέρεται να διαμορφώσει μια άποψη γύρω από το θέμα που συζητάμε......

Λες ΑΝΑΛΗΘΗ πράγματα τα οποία κάποιον που δεν ξέρει μπορούν να του διαμορφώσουν λάθος άποψη για αυτό και σου απαντώ σε αυτά που λες....χωρίς όμως εσύ να αντικρούς με επιχειρήματα και στοιχεία τις απαντήσεις μου.....

Συνοψίζοντας.....

Λες οτι το οδόστρωμα της Αττικής Οδού σπάει κάθε χρόνο.......ΨΕΜΑ....μπορεί να είσαι και ο μόνος άνθρωπος εν Ελλάδι που πιστεύει οτι η Αττική Οδός δεν είναι καλός δρόμος από πλευράς ποιότητας....

Μιλάς για έλλειψη χώρων για πεζούς όπως απαιτείται.....ΨΕΜΑ.....σε κλειστό αυτοκινητόδρομο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρώς η κίνηση πεζών.....και αν θες να το διαπιστώσεις μπες πεζός και θα δεις σε πόση ώρα θα σε μαζέψει η τροχαία.....

Λες οτι δεν είναι κλειστός αυτοκινητόδρομος επειδή έχει εμπορικά και ξενοδοχεία.....ΨΕΜΑ.....αυτά που λες βρίσκονται εντός του αυτοκινητόδρομου.....για να μου αποδείξεις αυτό που λες βρες μου έναν τρόπο πρόσβασης σε αυτά εξωτερικά της Αττικής Οδού......

Μιλάς για έλλειψη ενημέρωσης περί κίνησης πριν μπεις όπως οφείλουν.....ΨΕΜΑ....οφείλουν να σε ενημέρωσουν ΜΟΝΟ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που έχει διακοπεί η κυκλοφορία......

Λες οτι τα κόστη έχουν συλλεχθεί.....ΨΕΜΑ....αν είχε γίνει αυτό επειδή υπάρχει συμφωνητικό και δεν έχει κανονιστεί στα λόγια, ο δρόμος θα είχε επιστρέψει στο κράτος......

Λες οτι οι δρόμοι είναι σαν το γιοφύρι της Άρτας.....ΨΕΜΑ....το γιοφύρι της Άρτας το βράδυ το φτιάχνανε και το πρωί γκρεμιζόταν....βρες μου ένα δρόμο που πλέον έχει φτιαχτεί από τις ιδιωτικές εταιρείες που ενώ τον φτιάχνουν αυτός χαλάει......

Καλό είναι να λέμε την άποψή μας για τα πάντα.....

Δεν είναι καλό όμως να χρησιμοποιούμε αναληθή και παραπλανητικά στοιχεία μόνο και μόνο για να υποστηρίξουμε την άποψή μας......και δεν πρέπει να το κάνουμε από σεβασμό και ευθύνη απέναντι σε αυτούς που θέλουν να μάθουν και εμείς τους παραπλανούμε με αποτέλεσμα να σχηματίζουν λάθος εντύπωση και κατά συνέπεια λάθος άποψη......σε αυτό τον τρόπο λειτουργίας στηρίζεται το σύστημα πίσω από τα κινήματα σαν αυτό και έχουμε φτάσει στο σημείο που έχουμε φτάσει......

Δεν έχω να πω τίποτα άλλο γύρω από αυτό το θέμα.....ο καθένας μπορεί διαβάζοντας να διαμορφώσει άποψη.....

Εγώ σας παροτρύνω να την ψάχνετε γενικότερα και να μην τρώτε αμάσητα όσα σας πασάρουν γιατί ακριβώς σε αυτό στηρίζετε το σύστημα και συνεχίζει να επιζεί.....

Όσο για εσένα notorious δεν έχω κάτι άλλο να σου πω.....αν δεν μπορείς ή δεν θες να καταλάβεις λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι....δικαίωμά σου είναι να έχεις όποια άποψη θες και να την υποστηρίζεις....είναι όμως λάθος σου να την υποστηρίζεις λεγοντας πράγματα που δεν ισχύουν.....

Υ.Γ. 1 Νotorious το γεγονός οτι προσπέρασα τις προσωπικές επιθέσεις, προκλήσεις και προσβολές σου μην το εκλάβεις ως αδυναμία.....το έκανα από σεβασμό σε αυτό που ζήτησαν οι CO και σπό σεβασμό στην κοινότητα.....και επιπλέον γιατί ευτυχώς ηλικιακά και νοητικά έχω φύγει από το σκεπτικό "να βρεθούμε να λυσουμε τις διαφορές μας" και πλεον έχω άλλο τρόπο λειτουργίας σε ότι αφορά το να αντιμετωπίσω τον άλλο και να λύσω τις "διαφορές" μου μαζί του....και αυτό λέγεται πολιτισμός......

Υ.Γ. 2 Και για να μην αναρωτιέσαι καθημερινά και εκνευρίζεσαι που δεν ενημερώνεσαι, ΠΑΝΤΑ είναι μποτιλιαρισμένη η Αττική Οδός οπότε επέλεξε τον ελεύθερο δρόμο......

Φιλικά, (κλεμμένο από τον Κωνσταντίνο )
Βολεμένος
Old Jan 8, 2011 | 04:16 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Εγώ αυτό που γνωρίζω, είναι ότι πληρώνω ΚΑΙ διόδια ΚΑΙ τέλη κυκλοφορίας ΚΑΙ φόρους στα καύσιμα...

Πολλά δε μαζεύονται ρε παιδιά...?
Old Jan 8, 2011 | 04:23 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Έχεις δίκιο Ηλία αλλά στην κατάσταση που φτάσαμε και επειδή αυτά που μαζευόντουσαν στο παρελθόν έγιναν π.χ. λίπος στην κοιλιά του Πάγκαλου δυστυχώς πλέον δεν φτάνουν ούτε για ζήτω.....
Old Jan 8, 2011 | 04:54 AM
notoriouss2k's Avatar
Registered User

μιλησα για εθνικούς δρόμους ότι σπάει το οδόστρωμα αρα μαλλον πρεπει να μάθεις ανάγνωση .

Η αττική οδός έχει βρεθεί εξωδικαστικά ένοχη στο θέμα των πεζών πλήρωσε συμβιβασμό.

Ο εργολάβος που έσκασε μίζα για να πάρει το έργο ίσης η και περισσότερης αξίας του έργου έπρεπε να καταλάβει ότι γυρίζει ο τροχός και ίσως ελεγθούν τα έξοδα γι αυτό δεν πληρώνει το κράτος και παραδίδει την εκμετάλλευση .

Όσο για τον πολιτισμό της γενιάς σου εσύ απείλησες αν θυμάσαι καλά εκτός αν δεν θυμάσαι τι γράφεις αλλά έτσι είναι απειλούμε και όταν ο άλλος δεν μασάει κάνουμε το πτηνό και μιλάμε για πολιτισμούς.

Όταν πληρώνεις σήμα και φόρους στα καύσιμα και αγορά αυτοκινήτου είναι αδιανόητο να σε διαλύουν και με υπέρογκα κόστη διοδίων και όλα αυτά τα δημιούργησαν οι μίζες που δόθηκαν για την αναδοχή του έργου με αποτέλεσμα η εθνική οδός να φτιάχνεται κάθε χρόνο ,μηδέν ποιότητα κατασκευής.

Νοήμονες άνθρωποι βλέπουν και κρίνουν για το ποιός λέει και τί λέει.
Όλοι οι δρόμοι είναι προσπελάσιμοι και από πεζούς διάβασε κοινοτική οδηγία για πεζούς ψάξε την σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης και θα την βρείς .

Ηλικίες ποτέ δεν αναγνωρίζω για σεβασμό κλπ προτιμώ να μιλάω με νέους η οποίοι δεν τα έχουν κάνει όπως εσείς ακόμη.
Old Jan 8, 2011 | 04:56 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Τελικά δεν με ακούσατε. Λυπάμαι αλλά κλειδώνω το τόπικ
Old Jan 24, 2011 | 05:38 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Mου κλειδωσατε το τοπικ μουυυυυυυυ!!!