ΚΛΟΠΗ s2000 Silverstone ΙΕΜ 5513 στο Χαλανδρι
Την τελευταια μου βολτα την εκανα την εκανα χθες Παρασκευη,
Μου τον κλεψανε κατω απο το σπιτι μου αργα το βραδυ σημερα που κατεβηκα λιγο να το χαρω με αδειο δρομο...οπως κατεβηκα με το χαμογελο σαν την πρωτη μερα που το πηρα...πολλοι απο σας ακομα το χεται...ετσι κ το καταπια.
Εχει/Ειχε ολο το Ap2 κουστουμακι γυρω γυρω εκτως τα φαναρια τα μπροστινα που ειναι Ap1 99/02 , πιτσιλιστηρια και σημα τα ειχα βγαλει τιποτα δεν εχει μπροστα ουτε πινακιδα και μολυβι ζαντες ΟΕΜ 16''
Ενα αυτοκολλητο στον πισω προφυλακτηρα και στο καπω πισω λεει www.B16a.gr πινακιδα ΙΕΜ 5513 silverstone.
Τι να πω ροδα ειναι και γυριζει...
Αν δει κανεις τιποτα ας επικοινωνησει μαζι μου στο 6979412703
Μου τον κλεψανε κατω απο το σπιτι μου αργα το βραδυ σημερα που κατεβηκα λιγο να το χαρω με αδειο δρομο...οπως κατεβηκα με το χαμογελο σαν την πρωτη μερα που το πηρα...πολλοι απο σας ακομα το χεται...ετσι κ το καταπια.
Εχει/Ειχε ολο το Ap2 κουστουμακι γυρω γυρω εκτως τα φαναρια τα μπροστινα που ειναι Ap1 99/02 , πιτσιλιστηρια και σημα τα ειχα βγαλει τιποτα δεν εχει μπροστα ουτε πινακιδα και μολυβι ζαντες ΟΕΜ 16''
Ενα αυτοκολλητο στον πισω προφυλακτηρα και στο καπω πισω λεει www.B16a.gr πινακιδα ΙΕΜ 5513 silverstone.
Τι να πω ροδα ειναι και γυριζει...
Αν δει κανεις τιποτα ας επικοινωνησει μαζι μου στο 6979412703
Originally Posted by blondie_s2k' timestamp='1318761866' post='21074189
Στο δρόμο το είχες η σε γκαράζ?
Το θεμα ειναι οτι η αδεια ειναι 2005 η πρωτη,δεν ξερω πως θα παει με τα λεφτα της ασφαλειας . εχω ακουσει κατι τρελα οτι θα μου δωσουν ψιχουλα αν δεν βρεθει και εχω πελαγωσει.
Trending Topics
Φιλε εχτες το βραδυ κατα τις 3 παρα στην εθνικη προς πειραια ειδα (τον ειχα μπροστα μου για αρκετη ωρα) ενα ασημι ap1 με πινακιδα ιεμ55.. (τα υπολοιπα νουμερα δεν τα 8υμαμαι εαν ηταν ιδια με τα δικα σου), και φοραγε και 16αρες. βγηκε προς εξοδο για αιγαλεο.

Τι να πω ελπίζω να το βρεις ή να πάρεις τα λεφτά από την ασφάλεια αν φυσικά ήταν ασφαλισμένο