ΚΛΟΠΗ s2000 Silverstone ΙΕΜ 5513 στο Χαλανδρι
Τελος πάντων μιλάμε για προσωπικά αντικείμενα κυρίως είμαι σίγουρος ότι και εσύ έχεις μέσα στο αμάξι Ισμήνη ή στο πορτ μαπαγκάζ. Εκτός αυτού καθένας γνωρίζει το αμάξι του καλύτερα από τους άλλους γρατζουνιές κλπ. Το αριθμό πλαισίου είναι ένα στοιχείο αλλά όχι απόλυτο καθώς αναγράφεται πάνω στην άδεια που μπορεί να έχει στα χέρια του ο κούνελος αν δεν την είχε μέσα στο αμάξι αλλά την έχει φωτοτυπία και η ασφαλιστική που αν την πήρε την πληροφορία από εκεί είναι έυκολο να βρει και τον αριθμό πλαισίου
Αν όλα τα χαρτιά του αυτοκινήτου λείπουν από μέσα (επειδή τα παίρνω σχεδόν πάντα μαζί μου το λέω), τους αποτρέπει από το να συνεχίσουν να το κυκλοφορούν-προσπαθήσουν να το διώξουν με κάποιο τρόπο;
Σύμφωνοι, και του σπανού τα γένια πλέον γίνονται, εγώ αναφέρομαι στο "μέσο όρο" των κλεφτοκοτάδων.
Τι πιστεύετε;
EDIT λυπάμαι βέβαια για το φίλο. Πραγματικά το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται που νιώθει κανείς όταν του κλέβουν κάτι, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Ελπίζω να βρεθεί μια άκρη
Σύμφωνοι, και του σπανού τα γένια πλέον γίνονται, εγώ αναφέρομαι στο "μέσο όρο" των κλεφτοκοτάδων.
Τι πιστεύετε;
EDIT λυπάμαι βέβαια για το φίλο. Πραγματικά το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται που νιώθει κανείς όταν του κλέβουν κάτι, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Ελπίζω να βρεθεί μια άκρη
Thread
Forum
Replies
Last Post
six60maniac
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
9
Sep 14, 2014 08:15 AM
energetic
European S2000 Owners
0
Jun 22, 2010 10:55 PM