ΚΛΟΠΗ s2000 Silverstone ΙΕΜ 5513 στο Χαλανδρι
Mε πηρε και χιλιοευχαριστω , θα παρω μερικα τηλεφωνα και προς τα κει να δω αν θα βγει τιποτα....http://www.autotriti.gr/data/usedcars/times/203.asp
Fun οντως ειμαι 99-02 μοντελο το λιγοτερο με βαση το λινκ δεν ειναι 13000 που θα αποζημιωνε η ασφαληση ?
Fun οντως ειμαι 99-02 μοντελο το λιγοτερο με βαση το λινκ δεν ειναι 13000 που θα αποζημιωνε η ασφαληση ?
Mε πηρε και χιλιοευχαριστω , θα παρω μερικα τηλεφωνα και προς τα κει να δω αν θα βγει τιποτα....http://www.autotriti.gr/data/usedcars/times/203.asp
Μη ψαρώσεις αυτός που σε παίρνει τηλέφωνο δεν έχει το αμάξι σου απλά το έμαθε από αστυνομία, ασφαλιστική,-forum ή από κάπου αλού ότι σου το κλέψανε και κοιτάζει να σου φάει λεφτά προσποιούμενος ότι έχει το αμάξι και θα το επιστρέψει με λεφτά. Ρώτα τον ένα χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου σου που ξέρεις, μέσα ή έξω να δεις ότι δεν θα ξέρει να σου πει. Δεν είναι αυτός που έχει το αμάξι
Originally Posted by KouneloS2000' timestamp='1318900268' post='21078828
Κωλογερε παρε με ξανα τηλεφωνο να τα πουμε για το χαρτζιλικι που ζητας . Πιες και μισο λεξοτανιλ να μου σαι πιο ηρεμος αυτη τη φορα.
Απο το site ειναι fun και επρεπε να ναι κλειδωμενο για μελη μονο που εχουν πληρωσει με μια πιστωτικη και υπαρχουν στοιχεια ανα ηλεκτρονικο λογαριασμο,μονοι μας βγαλαμε τα ματακια μας γιατι δεν ειναι τιποτα ενας κατοχος s2000 σε συγγριση με τις βενζινες που καταναλωνουμε να δωσουμε και 10 ευρο για ενα membership...θα μου πεις εσυ γιατι δεν εισαι member, θα σου πω γιατι ειχα το περιθωριο να μην ειμαι.Τελος παντων η σελιδα μας παρακολουθηται 100% ειπε πραγματα που εγραψα εδω και δεν ειπα αλλου . Κλαπηκαν αλλα 2 s2000 απο το χαλανδρι αυτη την εβδομαδα να δω στο τελος που θα τα φανε ολα σε ποιον θα πουλανε τα κομματια μας.
Originally Posted by KouneloS2000' timestamp='1318900268' post='21078828
Κωλογερε παρε με ξανα τηλεφωνο να τα πουμε για το χαρτζιλικι που ζητας . Πιες και μισο λεξοτανιλ να μου σαι πιο ηρεμος αυτη τη φορα.

ο Χριστος εχει δικαιο, ρωτησε για ιδιαιτερα χαρακτηριστικα του αυτοκινητου σου..
Μιλάω εκ πείρας από αυτοκίνητο που κλέψανε σε συγγενικό πρόσωπο και πέρνανε τηλέφωνο ότι θέλουν χ λεφτά για να το επιστρέψουν. Σε ερωτήσεις σχετικά με τα πράγμτα που είχε μέσα το αμάξι όταν κλάπηκε δεν ήξερε τίποτα να απαντήσει και έλεγε άλλα ντι άλλων. Απλά ήθελε να βγάλει μεροκάματο πάνω στον πόνο του άλλου.......