Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Καλησπέρα.

Thread Tools

Old Jun 18, 2012 | 04:50 AM
Nk320's Avatar
Registered User

Default Καλησπέρα.

Καλησπέρα στο φόρουμ. Δεν είμαι κάτοχος S2000, αλλά καθότι το επόμενο διάστημα θέλω να αλλάξω το αυτοκίνητό μου, το S είναι μια από τις εναλλακτικές μου.

Θα χαιρόμουν πολύ αν κάποιος θα μπορούσε να μου απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις, στις οποίες δεν έχω βρει άκρη.

1.Υποθέτω πως όλα είναι θέμα τιμής, όμως το esp ξεκίνησε να μπαίνει από το 2006 και μετά?
2.Κάποιος ψηλός βολεύεται ή τσαλακώνεται?
3.Έχω παρατηρήσει ότι έχει χαμηλή ροπή. Καθότι δεν έχω οδηγήσει ποτέ, αυτό σας ζορίζει στις ρεπρίζ? Για να μην παρεξηγηθώ, το 'χαμηλή' δεν το λέω υποτιμητικά, απλά αυτό που έχω τώρα είναι τούρμπο και, λογικό είναι, να τραβάει από πολύ χαμηλά, επομένως είναι ένα θέμα. Στην περίπτωση που δε με ικανοποιεί, ένα κιτ τούρμπο, μπορεί να μου δώσει αυτό που εξηγώ?
4.Το έχετε για βόλτα, για ταξίδια ή για καθημερινό? Σε μένα πηγαίνει για καθημερινό.
5. Πόσο κοστίζει το hardtop?
6.Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη χρονολογία παραγωγής(facelift κλπ)?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Reply
Old Jun 18, 2012 | 05:14 AM
Tazio's Avatar
Registered User

Καλησπέρα Νίκο, λέγομαι Βαγέλης, είμαι κάτοχος S2000 και πονάω πολύ από τα αποτελέσματα των εκλογών για να μιλήσω τώρα για αυτοκίνητα.Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για το S2000, μιας που δεν μιλάμε για πατατάκια, 1) ψάξε στο forum συζητήσεις πάνω στα ερωτήματα που έθεσες και λίγο πολύ έχουν απαντηθεί στο παρελθόν και 2) μιας που θα δεις σε αρκετά πράγματα πως υπάρχουν και αντικρουόμενες απόψεις, προσπάθησε να βρεθείς σε κάποια συνάντηση (αν βρίσκεσαι κοντά σε Θεσσαλονίκη ή Αθήνα) ώστε να πάρεις μόνος σου μια γεύση για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Υ.Γ. Για να βοηθήσεις τα παιδιά που θα κάτσουν να σου απαντήσουν αναλυτικά στα ερωτήματα σου, δώσε μερικές επιπλέον πληροφορίες για την χρήση που το θέλεις μιας που η καθημερινή χρήση που γράφεις είναι κάτι πολύ γενικό(πχ αν το θες για την δουλειά και τον καφέ μόνο δεν νομίζω να βρεις κάτι μεμπτό), και γράψε για το turbo που ήδη έχεις για να ξέρουμε και με τι το συγκρίνεις..
Reply
Old Jun 18, 2012 | 05:17 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Καλως ήρθες. Θα έπρεπε αρχικά να πάς στο τοπικ για νέα μέλη για να συστηθείς. Τσπ κάποιες γρήγορες απαντήσεις στα ερωτήματά σου
1. το esp ξεκινάει το 2ο εξάμηνο του 2006 και συνήθως εδώ στην Ελλάδα έχουν τα μοντέλα 2007 και μετά. Υπάρχουν βέβαια και του 2006 εισαγωγής.
2. Αν κρίνω από φίλους του φορουμ μια χαρά βολεύεσαι. Εκτός αν είσαι πάνω από 2 μέτρα που δεν το έχουμε τσεκάρει. Ρε Uma είσαι πάνω από 2μ?
3. ναι οκ στις μεσαίες πάσχει αλλά όχι τραγικά. Τούρμπο ή Κομπρεσέρ θα σε βοηθήσουν για να κάνεις αυτό που θέλεις.
4. Πολύ αόριστη ερώτηση. Άλλοι το έχουν για βόλτα, άλλοι για ταξίδια άλλοι για καθε μέρα και άλλοι μόνο για γκαράζ εκεί που έχει πάει η βενζίνη. Αν το θέλεις για κάθε μέρα το τούρμπο ή το κομπρεσέρ καλύτερα να το ξεχάσεις εκτός αν είσαι ιδιοκτήτης βενζινάδικου.
5. Σήμερα ανοίχτηκε ένα τοπικ για Hardtop! Αν θέλεις γνήσιο θα δώσεις για μεταχειρισμένο από 1800 - 2500 Για mugen τα χρήματα ξεφεύγουν (αν ψαχτείς στο ιντερνετ)
6. Όλα είναι σχετικά με την τιμή και το γούστο του καθενός.
Reply
Old Jun 18, 2012 | 05:17 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Nk320
Καλησπέρα στο φόρουμ. Δεν είμαι κάτοχος S2000, αλλά καθότι το επόμενο διάστημα θέλω να αλλάξω το αυτοκίνητό μου, το S είναι μια από τις εναλλακτικές μου.

Θα χαιρόμουν πολύ αν κάποιος θα μπορούσε να μου απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις, στις οποίες δεν έχω βρει άκρη.

1.Υποθέτω πως όλα είναι θέμα τιμής, όμως το esp ξεκίνησε να μπαίνει από το 2006 και μετά?
2.Κάποιος ψηλός βολεύεται ή τσαλακώνεται?
3.Έχω παρατηρήσει ότι έχει χαμηλή ροπή. Καθότι δεν έχω οδηγήσει ποτέ, αυτό σας ζορίζει στις ρεπρίζ? Για να μην παρεξηγηθώ, το 'χαμηλή' δεν το λέω υποτιμητικά, απλά αυτό που έχω τώρα είναι τούρμπο και, λογικό είναι, να τραβάει από πολύ χαμηλά, επομένως είναι ένα θέμα. Στην περίπτωση που δε με ικανοποιεί, ένα κιτ τούρμπο, μπορεί να μου δώσει αυτό που εξηγώ?
4.Το έχετε για βόλτα, για ταξίδια ή για καθημερινό? Σε μένα πηγαίνει για καθημερινό.
5. Πόσο κοστίζει το hardtop?
6.Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη χρονολογία παραγωγής(facelift κλπ)?

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

καλησπέρα Νίκο και καλώς ήρθες. Οι δική μου πλευρά απαντήσεων στις ερωτήσεις σου

1. Δεύτερο εξάμηνο πραγματικής παραγωγής του 2006 (όχι αυτό που αναγράφεται σε αγγελίες πώλησης που δηλώνουν ότι να ναι)
2. Βολεύεται έχουμε και παλικάρι πάνω από 2 μέτρα να οδηγεί τον Ηλία άκα uma_chikara
3. Φυσικά πριν το V-tec (6000 στροφές) δεν είναι και τόσο ζωντανό αναλόγως βέβαια και το αμάξι που οδηγούσες πριν. Για να σε ικανοποιήσει το κιτ τούρμπο πρέπει να επιλέξεις και την κατάληλη τουρμπίνα. Όσο πιο μικρή τόσο γρηγορότερα (χαμηλότερες στροφές) θα σπουλάρει
4. Εγώ για βόλτα καθαρά.
5. Οι τιμές έχουν πέσει αρκετά . Πιστεύω από 1300-1600 ευρώ με τις βάσεις για να είναι ολοκληρωμένο.
6. Σίγουρα όσο πιο καινούριο και πιο φρέσκο τόσο καλύτερα. Από το 2004 και μετά έβγαλε το facelift με βελτιωμένα κάποια πράγματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα pro-facelift υστερούν. Ότι χρονολογία και να κοιτάξεις να είναι καλοδιατηρημένο δεν θα έχεις προβλήματα. Μην κοιτάξεις μόνο την εξωτερική εμφάνιση του facelift (που για πολλούς είναι πιο όμορφο από φώτα προφυλακτήρες κλπ)γιατί μπορεί να είναι και παρτάλι και ενα πιο παλιό μοντέλο να είναι πραγματικά αστέρι όπως αυτοκίνητα πολλών μελών του φόρουμ

Ελπίζω να βοήθησα
Reply
Old Jun 18, 2012 | 05:22 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ρε παιδιά ξεκολλάτε..ο Ηλίας δεν είναι 2 μέτρα..1.93 είναι αν θυμάμαι καλά.

Κατά τ άλλα, Νίκο καλώς ήρθες κι από μένα.
Reply
Old Jun 18, 2012 | 05:30 AM
xristoforoS2000's Avatar
Registered User

From: Ανατολική Αττική

Καλησπέρα! Καλό ψάξιμο και καλή αγορά εύχομαι εάν τελικά επιλέξεις s2000, αν ψάχνεις μοντέλο με esp υπάρχει εδώ πέρα η αγγελία ενός παιδιού https://www.s2ki.com/s2000/topic/929...0-ap2-2007vsa/.
Reply
Old Jun 18, 2012 | 05:43 AM
Nk320's Avatar
Registered User

Ευχαριστώ για τις άμεσες και διαφωτιστικές απαντήσεις σας, όπως και για το καλωσόρισμα.

Επειδή την ενότητα των νέων δεν την πρόσεξα, αν θέλει ο διαχειριστής το μεταφέρει.

Ήθελα να έρθω Αφίδνες την περασμένη βδομάδα, αλλά δε με βολεύει η ώρα αφενός και αφετέρου δεν είχα κάνει καν εγγραφή..

Καθημερινή χρήση εννοώ καμιά 100άρα χλμ τη μέρα Αττική οδό, Αθηνών Λαμίας, Μεσογείων, Συγγρού κλπ.
Reply
Old Jun 18, 2012 | 05:51 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Για καθημερινή χρήση για να λέμε την αλήθεια απλά δεν συμφέρει το αμάξι (και μιλάμε για n/a μορφή όχι για τούρμπο και κομπρεσέρ) εκτός να δεν σε νοιάζει τ κόστος της βενζίνης. Όι πεισσότεροι από εμάς είτε έχουν μηχανάκι είτε 2ο μικρό αμαξάκι.
Δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή για να έρθεις Αφιδνές. Έλα την επόμενη φορά.
Reply
Old Jun 18, 2012 | 05:55 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Nk320
Καθημερινή χρήση εννοώ καμιά 100άρα χλμ τη μέρα Αττική οδό, Αθηνών Λαμίας, Μεσογείων, Συγγρού κλπ.
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ΚΛΑΙΩ!!!!

Και θελεις να παρεις S2000? Φιλε εισαι Θεος!
Reply
Old Jun 18, 2012 | 05:59 AM
xristoforoS2000's Avatar
Registered User

From: Ανατολική Αττική

Originally Posted by eddiex
Originally Posted by Nk320' timestamp='1340026995' post='21790324
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ΚΛΑΙΩ!!!!

Και θελεις να παρεις S2000? Φιλε εισαι Θεος!
Τα λεφτά και ο έρωτας δεν κρύβονται!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:01 PM.