Καλησπέρα.
Αν το οδηγείς νορμάλ (= μέχρι 5000 στροφές το πολύ, μιλάω για καθημερινή χρήση, του στυλ "πάω στη δουλειά μου και δε με πολυενδιαφέρει να το ζορίζω") εξακολουθεί να ρουφάει?
Προφανώς και είναι πλέον θέμα τα καύσιμα, έτσι όπως μας τα έκαναν..
Για τις Αφίδνες, προτίμησα να συστηθώ πρώτα εδώ, για να μη σκάσω μύτη από το πουθενά.
Τα 100 χμ τη μέρα δεν είναι για την πλάκα μου δυστυχώς, ούτε για το πρόσωπο..αυτά είναι εξτρα... Αλλά όσο έχουμε ακόμα δουλειά, δε γίνεται να πω, είναι η βενζίνη 2 ευρώ, δε θα δουλέψω και θα κάτσω σπίτι..
Προφανώς και είναι πλέον θέμα τα καύσιμα, έτσι όπως μας τα έκαναν..
Για τις Αφίδνες, προτίμησα να συστηθώ πρώτα εδώ, για να μη σκάσω μύτη από το πουθενά.
Τα 100 χμ τη μέρα δεν είναι για την πλάκα μου δυστυχώς, ούτε για το πρόσωπο..αυτά είναι εξτρα... Αλλά όσο έχουμε ακόμα δουλειά, δε γίνεται να πω, είναι η βενζίνη 2 ευρώ, δε θα δουλέψω και θα κάτσω σπίτι..
Δεν θα σε παρεξηγούσαμε βρε συ. Δεν πειράζει.
Καλώς ή κακώς είναι ένα 2λιτρο αμάξι που καιεί. Αν το πας νορμάλ απλά δεν θα κάψει τόσο πολύ αλλά θα κάψει. Και τουλάχιστον μέχρι να σου φύγει η πολύ κ@@λα στην αρχή αποκλείεται να πας νορμάλ και ειδικά στους δρόμους που αναφέρεις! Οπότε θα σου έλεγα ότι μια πολύ νορμάλ οδήγηση σου βγάζει μέσα στην πόλη κατά μ.ο 380-420χλμ/ντεπόζιτο και μια όχι νορμάλ βγάζει 250-300χλμ.
Αν δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις και ένα μηχανάκι ή ένα μικρό αυτοκίνητο θα σου έλεγα ότι για 100χλμ κάθε μέρα απλά δεν σε συμφέρει με την καμία.
Καλώς ή κακώς είναι ένα 2λιτρο αμάξι που καιεί. Αν το πας νορμάλ απλά δεν θα κάψει τόσο πολύ αλλά θα κάψει. Και τουλάχιστον μέχρι να σου φύγει η πολύ κ@@λα στην αρχή αποκλείεται να πας νορμάλ και ειδικά στους δρόμους που αναφέρεις! Οπότε θα σου έλεγα ότι μια πολύ νορμάλ οδήγηση σου βγάζει μέσα στην πόλη κατά μ.ο 380-420χλμ/ντεπόζιτο και μια όχι νορμάλ βγάζει 250-300χλμ.
Αν δεν έχεις την δυνατότητα να πάρεις και ένα μηχανάκι ή ένα μικρό αυτοκίνητο θα σου έλεγα ότι για 100χλμ κάθε μέρα απλά δεν σε συμφέρει με την καμία.
Για παράδειγμα η γυναίκα μου έχει ένα 207 rallye και καταφέρνει να έχει κατανάλωση σχεδον 11λτ/100χλμ ενώ (νομίζω) δεν το πατάει.
Εγώ με το s2000 έχω κατανάλωση κάπου στα 12λτ/100 και τώρα καλοκαίρι το χρησιμοποιώ καθημερινά, μιας και το 106 δεν έχει a/c και δεν θέλω να λυποθυμήσω...
Όπως βλέπεις το θέμα κατανάλωση με σχετικά συνετή οδήγηση είναι σχετικό. Ακόμη θυμάμαι την 1600άρα alfa 147 του αδερφού μου που έκαιγε παραπάνω από το S για να κινήσει τα 105 άλογά της.
Δεν ξέρω τί οδηγάς τώρα, ούτε σε τί καταναλώσεις έχεις συνηθήσει. Χοντρά χοντρά υπολόγιζε 11-15 λίτρα την μέρα βενζίνη, δηλαδή έως 25€ την μέρα, δηλαδή έως 750€ το μήνα για βενζίνη, αν υποθέσουμε ότι και τα ΣΚ κάνεις περίπου τα ίδια.
Απλά μαθηματικά.
Εγώ πάντως που το έχω για καθημερινή χρήση η συνήθης κατανάλωση είναι γύρω στα 80-100 ευρώ τη βδομάδα. Και δε σου μιλάω τώρα για τίποτα τρελές αποστάσεις...χοντρά χοντρά βάλε γύρω στα 25-30 χλμ κατά μέσο όρο τη μέρα
Υσμέινοι, δεν είμαι 1.93... είμαι 2.02-2.03, αλλά
α) έχω αυτό
http://www.rhdjapan.com/backyard-spe...eat-rail-56207
β) είμαι fit .. αν .ημουν 130 κιλά, δε θα έμπαινα..
α) έχω αυτό
http://www.rhdjapan.com/backyard-spe...eat-rail-56207
β) είμαι fit .. αν .ημουν 130 κιλά, δε θα έμπαινα..
Και γω 1.93 ειμαι ρε παιδια, αλλα με γοβες φτανω 205.δεν λεω χωραω, αλλα λιγο δυσκολο να φλικαρεις με την 12ποντη... ειναι κ αυτα τα στραπλες που φοβασαι να κανεις αποτομη κινηση...τι να πω...δραμα η κατασταση.(μπορει το παληκαρι να βγαζει τις βενζινες του στον γνωστο παραδρομο, γιατι με 100χλμ την μερα αργα ή γρηγορα εκει θα καταληξει)
εναλλακτικη σου ειπε ο uma για χαμηλωμα καθισματος με νεες βασεις aftermarket.Οποτε συμφωνω με τους προλαλησαντες( ο λαλακις που πηγε παλι?) και αποψη μου παρε vsa 2006+, να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. ψαξτο καλα να ειναι ισιο φυσικα κ μην βιαστεις να τουρμπισεις κλπ κλπ, το αμαξι ειναι αρκετα γρηγορο κ ειδικα η πισωκινηση δεν θελει τρελα αλογα για να σε κανει να χαμογελας
ρωτα τον Fun να σου πει που δεν εχει πειραξει ουτε βιδα
Κατι τελευταιο, Hardtop μαμα, νομιζω μπορεις να βρεις κ με 1000-1200ευρω. τι τουρμπατο εχεις αν επιτρεπεται?
εναλλακτικη σου ειπε ο uma για χαμηλωμα καθισματος με νεες βασεις aftermarket.Οποτε συμφωνω με τους προλαλησαντες( ο λαλακις που πηγε παλι?) και αποψη μου παρε vsa 2006+, να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. ψαξτο καλα να ειναι ισιο φυσικα κ μην βιαστεις να τουρμπισεις κλπ κλπ, το αμαξι ειναι αρκετα γρηγορο κ ειδικα η πισωκινηση δεν θελει τρελα αλογα για να σε κανει να χαμογελας
ρωτα τον Fun να σου πει που δεν εχει πειραξει ουτε βιδα
Κατι τελευταιο, Hardtop μαμα, νομιζω μπορεις να βρεις κ με 1000-1200ευρω. τι τουρμπατο εχεις αν επιτρεπεται?
Ένα Saab οδηγώ.
Κάτι που μου έκανε εντύπωση...βενζίνη?Παράδρομ ος??Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω?..