Καλησπέρα.
Κάτι που μου έκανε εντύπωση...βενζίνη?Παράδρομ ος??Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω?..
[/quote]
ναι,το περιεργο χιουμορ του κλαμπ...φιλε μου εγω το ειχα για καθημερινη μετακινηση 2 χρονια και ποτε δε μπορεσα να το παω ηρεμα απλα για να παω στη δουλεια μου...εκανα λοιπον γρηγορα εως πολυ γρηγορα γυρω στα 330 χιλιομετρα ανα ντεποζιτο το οποιο ειναι 45 λιτρο αν δε κανω λαθος.Με απλα μαθηματικα,για μενα τουλαχιστον,το κοστος ευκαιριας ειναι απαγορευτικο,οποτε πηρα και ενα σμαρτ και ελυσα το προβλημα...οδηγησε το,και αν σου αρεσει παρα πολυ,μονο τοτε παρε και κανα μικρο αμαξακι φτηνο για τις μετα κινησεις η καμια μηχανη να το εχεις για δευτερο,αλλιως για εμενα δεν αξιζει...τουλαχιστον εχεις ωραια διλληματα γι'αυτες τις εποχες ;-)
[/quote]
ναι,το περιεργο χιουμορ του κλαμπ...φιλε μου εγω το ειχα για καθημερινη μετακινηση 2 χρονια και ποτε δε μπορεσα να το παω ηρεμα απλα για να παω στη δουλεια μου...εκανα λοιπον γρηγορα εως πολυ γρηγορα γυρω στα 330 χιλιομετρα ανα ντεποζιτο το οποιο ειναι 45 λιτρο αν δε κανω λαθος.Με απλα μαθηματικα,για μενα τουλαχιστον,το κοστος ευκαιριας ειναι απαγορευτικο,οποτε πηρα και ενα σμαρτ και ελυσα το προβλημα...οδηγησε το,και αν σου αρεσει παρα πολυ,μονο τοτε παρε και κανα μικρο αμαξακι φτηνο για τις μετα κινησεις η καμια μηχανη να το εχεις για δευτερο,αλλιως για εμενα δεν αξιζει...τουλαχιστον εχεις ωραια διλληματα γι'αυτες τις εποχες ;-)
Originally Posted by eddiex' timestamp='1340027739' post='21790359
[quote name='Nk320' timestamp='1340026995' post='21790324']
Καθημερινή χρήση εννοώ καμιά 100άρα χλμ τη μέρα Αττική οδό, Αθηνών Λαμίας, Μεσογείων, Συγγρού κλπ.
Καθημερινή χρήση εννοώ καμιά 100άρα χλμ τη μέρα Αττική οδό, Αθηνών Λαμίας, Μεσογείων, Συγγρού κλπ.
Και θελεις να παρεις S2000? Φιλε εισαι Θεος!
κλαιω που κλαις... 
[/quote]
κλεο που κλες που κλεη
Καλησπέρα στο φόρουμ. Δεν είμαι κάτοχος S2000, αλλά καθότι το επόμενο διάστημα θέλω να αλλάξω το αυτοκίνητό μου, το S είναι μια από τις εναλλακτικές μου.
Θα χαιρόμουν πολύ αν κάποιος θα μπορούσε να μου απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις, στις οποίες δεν έχω βρει άκρη.
1.Υποθέτω πως όλα είναι θέμα τιμής, όμως το esp ξεκίνησε να μπαίνει από το 2006 και μετά?
Ναι, απο το 2ο εξαμηνο και μετα
2.Κάποιος ψηλός βολεύεται ή τσαλακώνεται?
Τι ύψος έχεις? Ρωτάω γιατί απο ενα σημείο και πάνω το βλέμμα σου θα περνάει σύριζα κάτω από το σκίαστρο και αν το κατεβάσεις θα οδηγάς σκυφτός
3.Έχω παρατηρήσει ότι έχει χαμηλή ροπή. Καθότι δεν έχω οδηγήσει ποτέ, αυτό σας ζορίζει στις ρεπρίζ? Για να μην παρεξηγηθώ, το 'χαμηλή' δεν το λέω υποτιμητικά, απλά αυτό που έχω τώρα είναι τούρμπο και, λογικό είναι, να τραβάει από πολύ χαμηλά, επομένως είναι ένα θέμα. Στην περίπτωση που δε με ικανοποιεί, ένα κιτ τούρμπο, μπορεί να μου δώσει αυτό που εξηγώ?
Να υποθέσω οτι κοιτάς μόνο τα νούμερα και τα λες αυτά, σωστά?
Το χαμηλό βάρος "φέρνει τα πράγματα" στα ίσια τους.
4.Το έχετε για βόλτα, για ταξίδια ή για καθημερινό? Σε μένα πηγαίνει για καθημερινό.
Εγώ το έχω για βόλτες και ταξίδια.
Γενικά είναι από τα "οικονομικά" 2ltρα όσο αφορά την κατανάλωση, αν είσαι"εγκρατής" και το "λέει" η δουλειά σου δεν νομίζω να έχεις θέμα
Ριξε και εδω μια ματια https://www.s2ki.com/...00-consumption/
5. Πόσο κοστίζει το hardtop?
Μια πολυ καλη προταση https://www.s2ki.com/...0#entry21789760
6.Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη χρονολογία παραγωγής(facelift κλπ)?
04-06 'α εξάμηνο (χωρίς VSA)
Περνα μια βολτα απο εδω αν θες
https://www.s2ki.com/...1#entry21804091
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Θα χαιρόμουν πολύ αν κάποιος θα μπορούσε να μου απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις, στις οποίες δεν έχω βρει άκρη.
1.Υποθέτω πως όλα είναι θέμα τιμής, όμως το esp ξεκίνησε να μπαίνει από το 2006 και μετά?
Ναι, απο το 2ο εξαμηνο και μετα
2.Κάποιος ψηλός βολεύεται ή τσαλακώνεται?
Τι ύψος έχεις? Ρωτάω γιατί απο ενα σημείο και πάνω το βλέμμα σου θα περνάει σύριζα κάτω από το σκίαστρο και αν το κατεβάσεις θα οδηγάς σκυφτός
3.Έχω παρατηρήσει ότι έχει χαμηλή ροπή. Καθότι δεν έχω οδηγήσει ποτέ, αυτό σας ζορίζει στις ρεπρίζ? Για να μην παρεξηγηθώ, το 'χαμηλή' δεν το λέω υποτιμητικά, απλά αυτό που έχω τώρα είναι τούρμπο και, λογικό είναι, να τραβάει από πολύ χαμηλά, επομένως είναι ένα θέμα. Στην περίπτωση που δε με ικανοποιεί, ένα κιτ τούρμπο, μπορεί να μου δώσει αυτό που εξηγώ?
Να υποθέσω οτι κοιτάς μόνο τα νούμερα και τα λες αυτά, σωστά?
Το χαμηλό βάρος "φέρνει τα πράγματα" στα ίσια τους.
4.Το έχετε για βόλτα, για ταξίδια ή για καθημερινό? Σε μένα πηγαίνει για καθημερινό.
Εγώ το έχω για βόλτες και ταξίδια.
Γενικά είναι από τα "οικονομικά" 2ltρα όσο αφορά την κατανάλωση, αν είσαι"εγκρατής" και το "λέει" η δουλειά σου δεν νομίζω να έχεις θέμα
Ριξε και εδω μια ματια https://www.s2ki.com/...00-consumption/
5. Πόσο κοστίζει το hardtop?
Μια πολυ καλη προταση https://www.s2ki.com/...0#entry21789760
6.Προτείνετε κάποια συγκεκριμένη χρονολογία παραγωγής(facelift κλπ)?
04-06 'α εξάμηνο (χωρίς VSA)
Περνα μια βολτα απο εδω αν θες
https://www.s2ki.com/...1#entry21804091
Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.
Η ερώτηση του παιδιού έλεγε τι προτείνετε…
Πρότεινα λοιπόν και εγώ με βάση κάποια υποκειμενικά κριτήρια (δυνατότητες βελτίωσης/κόστος κτλ) τα οποία έχω αναφέρει και σε παλαιότερο ποστ μου.
Δεν έχει να κάνει με το αν αργεί ή όχι να ανοίξει το ηλεκτρογκαζο κτλ δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.
Έχοντας οδηγήσει και τις 3 γενιές (ΑΡ1,ΑΡ2,ΑΡ2 VSA) θεωρώ ότι συμφώνα με τα προσωπικά μου γούστα η δεύτερη 04-06 (χωρίς VSA) περιλαμβάνει τα καλά και των 3 γενιών.
Είναι μικρές οι διαφορές (αισθητικές και μη) και ίσως για κάποιους να είναι λεπτομέρειες που αξίζει να θυσιάσουν για ένα όσο το δυνατόν πιο φρέσκο μοντέλο αλλά για εμένα από την στιγμή που είναι υποκειμενικού περιεχομένου η ερώτηση, η προτίμηση μου είναι για τα 04-06 (χωρίς VSA).
Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη
Μπορει να λαβει προγραμματισμο μεσω flash data της Hondata πραγμα που το κανει πιο οικονομικό από την στιγμή που δεν αντικαθίσταται ο μαμά με standalone ΑΛΛΑ υπαρχει περιορισμος στις δυνατότητες του μαμά πχ μεγαλύτερα μπεκ,cam tuning κτλ
Μια χαρά είναι το VSA, αν μου το εδιναν δεν θα το σνόμπαρα σε καμία περίπτωση, απλά αν τα έσκαγα θα τα έσκαγα για 04-06.
@John
θα το ήθελα να σας συναντούσα, αλλά δε γίνεται αυτή την Τετάρτη. Ελπίζω κάπου παρακάτω.
Και πάνω που είχα αρχίσει να ξεχνάω το S για τους λόγους που σας είπα, ήρθε σήμερα και πάρκαρε ένας ακριβώς μπροστά μου...
θα το ήθελα να σας συναντούσα, αλλά δε γίνεται αυτή την Τετάρτη. Ελπίζω κάπου παρακάτω.
Και πάνω που είχα αρχίσει να ξεχνάω το S για τους λόγους που σας είπα, ήρθε σήμερα και πάρκαρε ένας ακριβώς μπροστά μου...
Thread
Forum
Replies
Last Post