Μετρήσεις επιδόσεων στο δρόμο...
Φοβερα νουμερα Μιχαλη μπραβο! Να υποθεσω οτι φοραγε μαμα πισω ζαντες ΟΕΜ 17'? Τοσα λεφτα ομως για περιφεριακα...ενα χταποδι γτ δε βαλατε? Απο βαρος τι επαιζε?
P.s. οσο για το δισκο φαινεται καθως δεν έχει κ την τελεια εκκίνηση για semi λαστιχο.
P.s. οσο για το δισκο φαινεται καθως δεν έχει κ την τελεια εκκίνηση για semi λαστιχο.
Originally Posted by ManosS2k,Mar 9 2010, 07:04 PM
Φοβερα νουμερα Μιχαλη μπραβο! Να υποθεσω οτι φοραγε μαμα πισω ζαντες ΟΕΜ 17'? Τοσα λεφτα ομως για περιφεριακα...ενα χταποδι γτ δε βαλατε? Απο βαρος τι επαιζε?
Πολυ καλα νουμερα.Περι χταποδιων υπαρχει συγχυση.Για 0-100 και 402μ πιστευω οτι την μεγαλη διαφορα την κανουν κατα πρωτο λογο τα semi και ο οδηγος και μετα η βελτιωση.Δηλ. πιστευω πως ενα εντελως μαμα με 888 και ενισχυμενο δισκοπλατο θα βγαλει πολυ καλες επιδοσεις,πολυ κοντα σε αυτες του leader.Η βελτιωση φαινεται μετα τα 150-160km/h,παντα γνωμη μου,εκει θα δειξει τα extra ps της βελτιωσης καθως 4ες-5ες τα φορτια γινονται ζορικα και εκει ενα καλο 1ο σταδιο θα αρχισει να ανοιγει σε ενα μαμα.Αν ειναι τοσο καλη η βελτιωση με ακριβα πραγματα(J's,aem κ.τ.λ) οπως του leader τοτε στα 210-220 μπορει να εχει πεσει και κολωνα.Παντως μπραβο,εγω θελω να μαθω και το νουμερο της δυναμομετρησης.Ο ef9 ειναι κορυφη.Αληθεια με κανα χταποδι παιξατε και τελικα το απορριψατε η δεν δοκιμασατε καθολου.Και μιλαω παντα για J's-Toda οχι για τιποτα ebay "super-duper χασε 15αλογα".
Το καλυτερο 1ο σταδιο που εχω δει.Ευγε.Το δε 60-160 ειναι απιστευτο.9,5sec.
Δειτε και τα υπολοιπα 60-160 και θα καταλαβαιτε οπως και την ταχυτητα εξοδου.
Ενδεικτικα ο kosdali του οποιου το αμαξι το θεωρω πολυ καλο κανει 10 ξερο με 167 και του Μανου επισης πολυ καλο,10,2 με 165.
Συμπιεση δεν εχει παραπανω?
Δειτε και τα υπολοιπα 60-160 και θα καταλαβαιτε οπως και την ταχυτητα εξοδου.
Ενδεικτικα ο kosdali του οποιου το αμαξι το θεωρω πολυ καλο κανει 10 ξερο με 167 και του Μανου επισης πολυ καλο,10,2 με 165.
Συμπιεση δεν εχει παραπανω?