Μικτη Ασφαλεια... Καλυπτει...
Στην Αγγλια, εξαρταται απο πολλα... Η εταιρεια που σου πουλησε το policy, το excess, ηλικια του αυτοκινιτου, κτλ, κτλ.
Σπανια ειναι default βεβαια, μονο με pool policies γενικα, αλλα καμια φορα, αν το failure του βγαινει 'οφ' τελειος το αυτοκινιτο, εχεις καποια καλυψη.... τεσ'πα, thanks guys.
Μαριε, ουτε εγω ειμαι σιγουρος οτι τα'χει παιξει τελειως η μιχανη, αλλα ετοιμαζομαι για το χειροτερο.
Ειναι στο συνεργειο αυτη την στυγμη, αλλα ακομα μου λεει ο Σηφης (ο μιχανικος) οτι δεν μπορει να ξερει για σιγουρα τι φταιει, και οτι το πρωτο βημα ειναι να αλλαξουμε τα σουτζουκακια (lol. valve stem seals, εννοω, τσιμουκακια??)...
Του ζητησα αυστηρα να κανει ελεγχο συμπιεσης, αλλα δεν ηθελε μου φαινεται... Οταν με παρει, θα σας πω...
Τι λετε για τα Ελληνικα μου τωρα, ε? Ε?
Προσπαθω, για σας.
Σπανια ειναι default βεβαια, μονο με pool policies γενικα, αλλα καμια φορα, αν το failure του βγαινει 'οφ' τελειος το αυτοκινιτο, εχεις καποια καλυψη.... τεσ'πα, thanks guys.
Μαριε, ουτε εγω ειμαι σιγουρος οτι τα'χει παιξει τελειως η μιχανη, αλλα ετοιμαζομαι για το χειροτερο.
Ειναι στο συνεργειο αυτη την στυγμη, αλλα ακομα μου λεει ο Σηφης (ο μιχανικος) οτι δεν μπορει να ξερει για σιγουρα τι φταιει, και οτι το πρωτο βημα ειναι να αλλαξουμε τα σουτζουκακια (lol. valve stem seals, εννοω, τσιμουκακια??)...
Του ζητησα αυστηρα να κανει ελεγχο συμπιεσης, αλλα δεν ηθελε μου φαινεται... Οταν με παρει, θα σας πω...
Τι λετε για τα Ελληνικα μου τωρα, ε? Ε?
Προσπαθω, για σας.
Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 12 2009, 10:16 PM
Σιγα μην υπαρχει και ασφαλεια που σου καλυπτει την ελλειψη γκομενας και να σου φερνει πουτ@νες στο σπιτι.
Πάντως δε θα ήταν άσχημη ιδέα....θα έδινε δουλειά σε όλα αυτά τα κοριτσάκια που περιφέρονται άσκοπα εκεί έξω...
Originally Posted by energetic,Oct 13 2009, 09:23 AM
Foxy, do not chew. Δηλαδη, foxy μη μασας! 
PS: Θα σε κανουμε Ελληνα σε αυτο το club.

PS: Θα σε κανουμε Ελληνα σε αυτο το club.

φαντασου... δεν ειμαι πλουσιος, η πλακα ειναι οτι ειχα ιδι ραντεβου στο συνεργειο σιμερα για τακακια, δισκοι και μπουζι. Οτι και να γινει, θα μου βγει ενα χιλιαρικο σιμερα, και ουτε ειμαι σιγουρος οτι θα φτιαχτει. Καλα μου λες να μην μασαω, αλλα δεν γινεται.

Να με δεις ομως αν παρει και λεει οτι ειναι ολα καλα. Θα χεσω απο την χαρα μου.
Α ρε Foxy, 1300€ για δισκο πλατο, 1000€ για δισκους - τακακια.... Σε βρηκαν καλο και σε εκμεταλευοντε...
Foxy....για σένα ρε φίλε 5000 ευρώ το μοτέρ
Χωρίς πλάκα αν με είχες ρωτήσει έχω σχεδόν ολοκαίνουριους μαμά δίσκους 1000χλμ στη μισή τιμή