Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα

Thread Tools

Old Jun 2, 2015 | 01:28 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Καλώς ήρθες Νίκο και καλοτάξιδο!
Reply
Old Jun 8, 2015 | 02:06 AM
tony_l's Avatar

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα κι εγώ! Ονομάζομαι Αντώνης και κάποιοι από εδώ με ξέρουν ήδη από άλλα forums και συναντήσεις σε Μέγαρα/Σέρρες. Έχω γραφτεί στο forum από το 2012 αλλά δεν σας έγραψα μέχρι σήμερα, μιας και δεν κατείχα s2k. Θα μου πεις ούτε σήμερα έχω... αλλά αποφάσισα να πάρω! Τελειώνουν οι συζητήσεις με έναν φίλο που θέλει το 106 μου, οπότε έχω χάσει τον ύπνο μου ψάχνοντας για το s2k που πάντα ονειρευόμουν. Έχετε βοηθήσει ήδη πολύ μέσω του forum από αυτά που έχω διαβάσει. Αν έχετε στο νου σας και κάποιο που να αξίζει και να πουλιέται, please let me know.

Πως θα μπορούσα να έχω πρόσβαση στην περιοχή μόνο για μέλη; Είδα ένα ωραίο topic περί s2k vs rallye. Ελπίζω να μην είναι κοντράδικο μόνο.
Reply
Old Jul 23, 2015 | 03:03 AM
Savvas o pontios's Avatar
Registered User

Καλημερα παιδια ειμαι νεο μελος και εχω στην κατοχη μου ενα Honda S2000. Το προβλημα που εχω ειναι το εξης μου αναβει το check engine και στην διαγνωση δειχνει πως υπαρχει αστοχια στο 2ο κυλινδρο. Μετα απο ενα καθαρισμο μπεκ σταματησε να το κανει. Αργοτερα παλι αναβει το check engine αλλα αυτην την φορα δεν αναφερεται σε αστοχια αλλα αποτυχια καυσης η κατι τετοιο μηπως ξερει κανενας ή αν ειχε παρομοιο σφαλμα να βοηθησει την κατασταση. Ευχαριστω πολυ
Reply
Old Jul 27, 2015 | 04:35 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Savvas o pontios
Καλημερα παιδια ειμαι νεο μελος και εχω στην κατοχη μου ενα Honda S2000. Το προβλημα που εχω ειναι το εξης μου αναβει το check engine και στην διαγνωση δειχνει πως υπαρχει αστοχια στο 2ο κυλινδρο. Μετα απο ενα καθαρισμο μπεκ σταματησε να το κανει. Αργοτερα παλι αναβει το check engine αλλα αυτην την φορα δεν αναφερεται σε αστοχια αλλα αποτυχια καυσης η κατι τετοιο μηπως ξερει κανενας ή αν ειχε παρομοιο σφαλμα να βοηθησει την κατασταση. Ευχαριστω πολυ

Καλώς ήρθες. ΚΑλό είναι να αναφέρεις το πρόβλημά σου στο σχετικό τόπικ. Εγώ προσωπικά σου έχω απαντήσει στο facebook. Θα πρέπει να κοιτάξεις κυρίως μπεκ και πολλαπλασιαστές
Reply
Old Aug 28, 2015 | 11:13 AM
Iceman13_s2k's Avatar
Registered User

Καλησπέρα σε όλους! Με λένε Μίλτο και είμαι κάτοχος ενός μαύρου S2000 AP1. Μένω Καπανδρίτι όποτε έχω δει κάποια S από το club. π.χ. Nabu. Ελπίζω να συναντηθούμε σύντομα για καφέ. Χρήστο (S2000_FUN) θα ήθελα να σε ρωτησω κάτι σχετικά με ανταλλακτικά κεφαλής μετά από συζήτηση τόσο με τον Σπύρο στο B16a, όσο και από τον Πάνο από το club. Σαν νέο μέλος δεν μπορώ να στειλω pm, οπότε περιμένω νέα σου αν θες μέσω facebook ή τηλεφώνου. Ευχαριστώ!
Reply
Old Sep 8, 2015 | 01:35 AM
Don Molina's Avatar
10 Year Member

From: Zurich, CH

Καλησπέρα κι από μένα παιδιά.

Γιάννης από Ζυρίχη εδώ, ήθελα πάντα S2000 αλλά οι συνθήκες μέχρι πρότινος δεν το επέτρεπαν. Τις τελευταίες εβδομάδες το σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά πάλι, να το κάνω το έγκλημα τώρα να χαρώ 1-2 μήνες το φθινόπωρο και να μην περιμένω την καινούρια σαιζόν (Μάρτη κλπ).

Πήρα τηλέφωνα Ελλάδα, οδήγησα 1-2 κι εδώ πάνω αλλά γενικά οι τιμές είναι +50% από κάτω (17 και 18 χιλιάρικα για AP1 με 160+ χιλιάδιες χλμ δεν μ' έψηνε) και τελικά έκατσε μια αγγελία από κάποιον που ήθελε χώρο στο γκαράζ σε πολύ καλή τιμή και αφού το είδα και το τσέκαρα, άξιζε τα λεφτά και το πήρα.

Monte Carlo Blue, πρώτη κυκλοφορία Σεπτέμβριο του '99 (παίζει να 'ναι από τα πρώτα στην Ελβετία) και περίπου 180 χιλιάδες χλμ.
Το αυτοκίνητο τελείως μαμά με μόνο αλλαγμένα ελατήρια (3.5 πόντους χαμήλωμα) και μικρά mods τύπου κονσόλα από AP2, αλλαγμένη πηγή κι ηχεία στις πόρτες και καλωδίωση modifry για να δουλεύουνε τα χειριστήρια στο ταμπλώ.

Χθες του έβαλα πινακίδες, έκανα όλο το απόγευμα βόλτες με την οροφή κάτω, και σήμερα άρρωστος μεταφορικά και κυριολεκτικά
Άλλες φωτό δεν έχω γιατί τέλειωσαν οι βόλτες αργά το βράδυ

Αν και χρόνια γραμμένος στο S2ki τώρα θα αρχίσω να συμμετέχω κι εγώ και στην επόμενη επίσκεψη Ελλάδα ίσως γνωρίσω και κάποιους από 'σας.
Reply
Old Sep 12, 2015 | 09:42 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Καλώς ήρθες και καλοτάξιδο. Με το καλό να το χαρείς όσο μπορείς Πάλι καλά που τελείωσαν οι βόλτες αργά το βράδυ γιατί δεν βλέπω ούτε αυτές τις φωτό που ανέβασες φαντάσου να είχες ανεβάσει πολλές
Reply
Old Sep 14, 2015 | 05:11 AM
Don Molina's Avatar
10 Year Member

From: Zurich, CH

Originally Posted by S2000_FUN
Καλώς ήρθες και καλοτάξιδο. Με το καλό να το χαρείς όσο μπορείς Πάλι καλά που τελείωσαν οι βόλτες αργά το βράδυ γιατί δεν βλέπω ούτε αυτές τις φωτό που ανέβασες φαντάσου να είχες ανεβάσει πολλές

Να 'σαι καλά φίλε.

Σόρυ, αλλά από τότε που η Google άλλαξε το Photos τα links έχουνε πάρει πούλο.

Τώρα πρέπει να δουλεύουνε:

Όταν το πρωτοείδα στο γκαράζ του προηγούμενου:

Και οι φωτό αφού το πήρα:

Μέσα στην τελευταία βδομάδα, και χωρίς χοντρές κοπάνες από δουλειά, έχω γράψει κοντά στα 1000 χιλιόμετρα ήδη, λίγα απ' αυτά καλές βόλτες γνωριμίας, και μία μικρή σε βροχή. Περισσότερο από ικανοποιημένος σε όλα του, κάνει ακριβώς ότι ζητάω και περισσότερα. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ότι παρά το ότι είναι πλήρως στοκ από ήχο ακούγεται πολύ ωραία, και ειδικά με VTEC σε τούνελ
Χθες για την καγκουριά έβγαλα και το καπάκι του airbox και απλά το πράγμα ξέφυγε

Μία απ' αυτές τις μέρες θα ρίξω ένα καλό detailing μιας και το χρώμα έχει λίγο αράχνη, και κατά τ' άλλα θα προσπαθήσω να το χαρώ όσο μπορώ με την οροφή κάτω μέχρι να πιάσει για το καλά παλιόκαιρος
Reply
Old Jan 7, 2016 | 02:46 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

MCB S2000... ενα απο τα καλυτερα χρωματα με περλα και τρελα! 32 αποχρωσεις, ενω το μεταλλικο παρουσιαζει 12. Κουκλα ειναι!
Reply
Old Jan 7, 2016 | 11:03 PM
tony_l's Avatar

Πανέμορφο όντως! Καλοτάξιδο να είναι!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:54 AM.