Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
χρονια πολλα και καλη χρονια!!! χαιρετω την ομορφη παρεα σας, ειμαι ο Γιαννης απο θεσ/νικη και ειμαι χρονια τσιμπημενος με το ς2000!!!
ειμαι κατοχος ενος mini cooper s r53 αρκετα βελτιομενου
κοντα 4χρονια τωρα!! ηρθε λοιπον η ωρα να παρω το χοντακι..
θα ηθελα λοιπον καποιες συμβλουλες οσο αφορα την επιλογη π.χ μοντελο 03-04 που βρισκεις πλεον και με 11-12 χιλιαρικα η μοντελο με το vsa το οποιο κυμαινεται στα 17-20χιλ?
ειμαι κατοχος ενος mini cooper s r53 αρκετα βελτιομενου
κοντα 4χρονια τωρα!! ηρθε λοιπον η ωρα να παρω το χοντακι..θα ηθελα λοιπον καποιες συμβλουλες οσο αφορα την επιλογη π.χ μοντελο 03-04 που βρισκεις πλεον και με 11-12 χιλιαρικα η μοντελο με το vsa το οποιο κυμαινεται στα 17-20χιλ?
Καλως ήρθες Γιάννη και Χρόνια Πολλά και για την γιορτή σου. Το ερώτημά σου έχει αναλυθεί και σε παλαιότερο τοπικ οπότε πιστεύω ότι άμα ψάξεις λίγο θα βρείς όλες σου τις απαντήσεις και τις απόψεις των παιδιών του forum. Και πάλι καλως ήρθες και με το καλό να το πάρεις.
Καλησπερα σε ολους...και καλη χρονια..με λενε Νικο κ ειμαι πρωην κατοχος swift sport...μεχρι που μου το κλεψανε!!!
Οποτε ανγκαστικα παμε για S τωρα...τοσα χρονια το ζαχαρωνα!! Να ρωτησω και κατι...τι πρεπει να κανω για να μπορω να διαβασω και τα κλειδωμενα τοπικ???
Οποτε ανγκαστικα παμε για S τωρα...τοσα χρονια το ζαχαρωνα!! Να ρωτησω και κατι...τι πρεπει να κανω για να μπορω να διαβασω και τα κλειδωμενα τοπικ???
Καλως ήρθες. Για τοπικ με κόντρες θα πρέπει να γίνεις μέλος! Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα τοπικ που είναι για μέλη μόνο. Το μεγαλύτερο ομως μέρος που αφορά το S και συζητήσεις πάνω στο αμάξι είναι ελεύθερο.
Καλά..εσύ με το που μπήκες το μόνο που σ ενδιαφέρει να διαβάσεις είναι τα τόπικ για τα μέλη? Τα εκατοντάδες άλλα που είναι για τα μη μέλη και που καλύπτουν τα πάντα γύρω από αυτό το αυτοκίνητο δε σε καλύπτουν? Απορία εκφράζω εγώ τώρα..

Αν λες τα θέματα που εχουν 1 κοκκινο Χ διπλα τους δεν ειναι κλειδωμένα ως προς την ανάγνωση τους ειναι κλειδωμένα ως προς το να γράψεις