Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα
γεια σας λεγομαι αποστολης ειμαι απο αγρινιο και αγορασα ενα ς2000 χρωματος μαυρο με μπεζ σαλονι του 2003 με 75000 χιλ πραγματικα (θελω να πιστευω)εντελος μαμα σε παρα πολυ καλη κατασταση για την ηλικια του.το εχω σχεδον 1 μηνα και θα χαρω να μπω στην παρεα σας!!!αν και ειχα προβληματακι στις αρχες σασ ευχαριστω για τις πολιτιμες και αμεσες απαντησεις σας!!!!
Καλησπερα παιδια!τωρα μπορω να συστηθω και ως κατοχος Σ2Κ!Ειμαι ο Σπυρος Κ.!απο σημερα εχω στην κατοχη μου ενα μαυρο Σ2000 του '05!
Το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορω να το κυκλοφορησω ακομα καθως περιμενω τα χαρτια(ασφαλεια-αδεια)!
Παρακολουθω αρκετο καιρο το φορουμ σας!ελπιζω να μπορεσω να ερθω σε καποια συναντηση ωστε να σας γνωρισω απο κοντα!
Το μονο κακο ειναι οτι δεν μπορω να το κυκλοφορησω ακομα καθως περιμενω τα χαρτια(ασφαλεια-αδεια)!
Παρακολουθω αρκετο καιρο το φορουμ σας!ελπιζω να μπορεσω να ερθω σε καποια συναντηση ωστε να σας γνωρισω απο κοντα!
Καλησπερα και απο εμενα.Μετα απο καποιους μηνες εγγραφης στο φορουμ και πλεον ιδιοκτητης ενος μαυρου σ2κ ειπα να κανω το πρωτο μου ποστ..
Ειμαι ο κοσμας απο νικαια και πιστευω συντομα να τα πουμε και απο κοντα...
Ειμαι ο κοσμας απο νικαια και πιστευω συντομα να τα πουμε και απο κοντα...
Καλησπερα στο φορουμ και σε ολα τα παιδια!!Ειμαι ο Σακης απο Περαμα, μελλοντικος κατοχος s2k οσο πιο συντομα γινεται πιστευω..εχω κανει κινηση να το αγορασω 3 φορες και φοβηθηκα τελη κτλπ αλλα τωρα δεν περνω χαμπαρι...τοσα χρονια το ζαχαρωνω..καβαλησα και το μωρο του Παντελη a.k.a. gigolo και πηρα μια μεγαλη γευση..σε μια συναντηση σας ειχα ερθει τυχαια με το 207 μου και πλεον πιστευω οτι με καποιον θα κανω ανταλαγη ιδιωτη η μαντρα και να ερθω με s2k και εγω...αν εχετε κατι στο νου σας και εσεις θα σας ημουν ευγνωμων παιδια!!
γεια σας παιδια ειμαι ο Σωτηρης απο ιωαννινα.ειμαι 19 και το ονειρο μου ειναι ν αγορασω ενα 2000.δεν εχω ιδιαιτερη οδιγικη εμπειρια αλλα θα το παρω ο κοσμος να χαλασει.για το λογο αυτο αφηνω την ελλαδα και φευγω γερμανια μονο και μονο για να παρω την αμαξαρα...χρονια πολλα καλη χρονια