Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Νεες εγγραφες στην ελληνικη κοινοτητα

Thread Tools

Old Jan 8, 2016 | 12:12 AM
Don Molina's Avatar
10 Year Member

From: Zurich, CH

Originally Posted by tony_l
Πανέμορφο όντως! Καλοτάξιδο να είναι!
Thnx
Reply
Old Jan 8, 2016 | 01:50 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Καλοτάξιδο φίλε. Όντως πολύ ωραίο και καλά συντηρημένο δείχνει. Έχουν και εκεί την μανία να βγάζουν τα πλαϊνά σήματα?
Σου προτείνω η επόμενή σου 'βελτίωση' να είναι 17άρια. Θα δείς άλλο αυτοκίνητο.

Καλά χλμ
Reply
Old Jan 8, 2016 | 02:49 AM
Don Molina's Avatar
10 Year Member

From: Zurich, CH

Originally Posted by SBIT
Καλοτάξιδο φίλε. Όντως πολύ ωραίο και καλά συντηρημένο δείχνει. Έχουν και εκεί την μανία να βγάζουν τα πλαϊνά σήματα?
Σου προτείνω η επόμενή σου 'βελτίωση' να είναι 17άρια. Θα δείς άλλο αυτοκίνητο.

Καλά χλμ
Ευχαριστώ!

Δεν ξέρω τι παίζει με τα σήματα, αλλά στο φτερό του οδηγού φαίνεται με συγκεκριμένο φως να έχει κάποιον κυματισμό. Υποψιάζομαι ότι μάλλον είναι ξαναβαμένο το φτερό, ή τέλος πάντων κάποια δουλειά έχει γίνει, αν και το χρώμα είναι τέλεια ταιριαγμένο με το υπόλοιπο αυτοκίνητο και θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο. Αν πάντως ξαναβάφτηκε, τότε επειδή τα σηματάκια ήταν ακριβά, ή για τον οποιονδήποτε λόγο, ξηλώθηκαν και απλά δεν ξαναμπήκαν.

Θέλω να βάλω σκέτο το "S2000" χωρίς το τετράγωνο "Honda" από πάνω, αλλά επειδή σκέφτομαι ν' αρχίζω να φορτώνω Spoon στο αυτοκίνητο μήπως έβαζα ένα διακριτικό Type One αυτοκόλλητο.

Βέβαια γενικά για μόντες όλο σκέφτομαι μ@λ@κιούλες, αλλά όλο λέω "άστο". Ήθελα hardtop αλλά ακόμα και τα Χριστούγεννα με περίπου 5 βαθμούς, έκανα βόλτες στην Ζυρίχη με ανοιχτή την οροφή. Κάτω από τα 50 παντού και το καλοριφέρ δυνατά και ήταν κομπλέ για χαζοβόλτα στην πόλη με το κορίτσι. Αν είχα hardtop δεν θα μπορούσα έτσι στον βρόντο ν' ανοίξω την οροφή, το οποίο τέλικα είναι κάτι που κάνω συχνά-πυκνά.

Μετά σκέφτομαι για ζάντες και δεν μπορώ ν' αποφασίσω ποιες μου αρέσουνε. Οι CR39 της Spoon με ψήνουνε πολύ μιας και σε πολύ καλή τιμή και νομίζω πάνε με στοκ προφυλακτήρες. Σκέφτομαι και για MF10 αλλά πάει μακρυά η βαλίτσα, γιατί θα πρέπει να βρω και μπροστά προφυλακτήρα mugen για να ταιριάξει όμορφα. Από την άλλη κάθομαι και το χαζεύω από το παράθυρο καμιά φορά, λέω ωραίες είναι και οι μαμά οι ζάντες, κι είναι και τζάμπα και τα λάστιχα.

Γενικά στο μυαλό μου γίνεται αυτό:
Φτιάξτο άστο όπως είναι

Κάτσε να μπει ο Μάρτιος, να μπούμε καμιά πίστα εδώ πάνω, να κατέβω και μια Ελλάδα το Πάσχα (καλά να 'μαστε) και όταν αρχίσει και φεύγει ο ενθουσιασμός του "έχω τα κλειδιά από S2000", και με βλέπω να ξεκινάω shopping list...
Reply
Old Jan 8, 2016 | 04:53 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Να ξέρεις ότι μια καλή φθηνή και ωραία λύση είναι η μαμά 17άρες από 2004-2006. Υπομονή και μελέτη και ότι θέλεις εδώ είμαστε
Reply
Old Jan 8, 2016 | 05:03 AM
tony_l's Avatar

Ακριβώς στην ίδια φάση είμαι κι εγώ... Όλο λέω "θέλω να φτιάξω αυτό κι αυτό και το άλλο και το παραπέρα" κι όταν το οδηγήσω σκέφτομαι "τι ωραίο που είναι κι έτσι, τίποτα δεν θέλει!" και δεν κάνω τίποτα.
Reply
Old Jan 8, 2016 | 05:10 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Καλα, μας τα είπαν και άλλοι μέχρι που το κάναμε όλοι σχεδόν "μαμά".

Διάλογος τωρα, φαντάσου:

- Τι εχεις βάλει?
- Τιποτα, μαμά ειναι. Ενα φίλτρο χταπόδι εξάτμιση και σκέφτομαι να βάλω κανένα εγκέφαλο για να παραμείνω μαμά.
- Κι εγω τα ίδια, με ενα προγραμμα είμαι και εκκεντροφορους.

Reply
Old Jan 8, 2016 | 06:49 AM
tony_l's Avatar

XAXAXAXAXAXAXAXAXA

Εσύ σαν παλιός πρέπει να μας συγκρατείς... Όχι να μας ωθείς σε κολασμένους δρόμους!
Reply
Old Jan 8, 2016 | 10:41 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Το πρωτο 3μηνο με 5μηνο ειναι παιδες... μετα σε τρωει ο κωλος και ξεκινας... Εξατμιση, ζαντες, εισαγωγες και πααααει και παααααει και πααααει και αν βαλω κατω ποσα εχω χαλασει μεσα σε αυτα τα 9 χρονια θα κλαινε και οι χηρες. Και αυτο ισχυει και για τους περισσοτερους.
Εφοσον μπορεις να το κανεις καντο.
Reply
Old Feb 3, 2016 | 04:15 AM
panosalp's Avatar
Registered User

Χαιρετώ το forum, Πάνος από Αθήνα. Διαβάζω τους οδηγούς αγοράς για να προχωρήσω και γω σε απόκτηση S2000.
Reply
Old Feb 3, 2016 | 04:51 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Καλως ηρθες και καλη διαμονη.

Θα βρεις τα παντα για το S2000, κουραγιο για διαβασμα να εχεις και θα απαντηθουν ολες οι αποριες σου.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:57 AM.