Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

"Πιλότοι" , ταλέντο και .. drift

Thread Tools
 
Old 09-15-2012, 11:20 AM
  #21  
Registered User

 
blondie_s2k's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Wonderland
Posts: 7,407
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Είναι εκ γενετής το πρόβλημα του Κωνσταντίνου Κώστα μου..απο τότε στραβό ...τι να πεις..

Παρόλα αυτά συμφωνώ με τον Ηλία ως προς το ότι είναι καλύτερα κανείς να μαθαίνει τις ανοχές του αυτοκινήτου του σε μια πίστα παρά στο δρόμο. Και μεγάλο ρόλο στο να μάθεις τις ανοχές παίζει και το να μπορείς να ντριφτάρεις. Επίσης συμφωνώ με τη διαφωνία του ως προς το να μην επιτρέπεται το ντριφτ στις πίστες. Που σκατά θα μάθεις να το κάνεις αν οχι στην πίστα? Στο δρόμο?? Και τέλος, πάλι συμφωνώ με το ότι αυτός που έγραψε ότι θα πρέπει να απαγορευτεί το ντρίφτ στις Σέρρες είναι τελείως άκυρος. Ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που γουστάρει. Αν δε γουστάρεις ή αν δεν το χεις μη ντριφτάρεις..μην κόβεις όμως και τους άλλους. Και το ντρίφτ είναι μια μορφή έκφρασης στην οδήγηση..δε μπορείς να κατακρίνεις αυτόν που το χει.

Αυτά από εμένα και συγνώμη κιόλας που ανακατεύτηκα.
Old 09-16-2012, 11:25 PM
  #22  
Registered User

 
SBIT's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Don't know yet!
Posts: 2,421
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Από την πλευρά ενός ερασιτέχνη θα ήθελα να πώ ότι συμφωνώ με τον Ηλία σε πολλά σημεία αλλά σέβομαι και την πολύ τεκμηριωμένη άποψη του Δημήτρη (papdoc - πρέπει να σε γνωρίσουμε και από κοντά) ο οποίος έχει δικιο σε κάποιες απόψεις του.
Εγώ σαν πιτσιρικάς και κα@λωμένος από τα χέρια του οποίου περάσανε αρκετά 106 έκανα πολλές ταρζανιές στους δρόμους με αποτέλεσμα να τα σκέφτομαι τώρα και να λέω το πόσο επικύνδινος ήμουν για εμένα αλλά και για τους υπόλοιπους. Από το 2002 μέχρι το 2006 ασχολήθηκα με τους αγώνες αυτοκινήτου (ραλλύ) σαν συνοδηγός. Αυτό αυτομάτως με ηρέμησε τραγικά στον δρόμο. Θέλω να πώ ότι έστω και σαν συνοδηγός ήταν τέτοια η αδρεναλίνη που δεν είχα καμία διάθεση να μαλακιστώ στους δρόμους. Σε αυτό το σημείο συμφωνώ απόλυτα με τον Ηλία που λέει ότι αν θέλεις να οδηγήσεις είτε για χρόνους είτε για drift πρέπει να το κάνεις σε ελεγχόμενο περιβάλλον και ΜΟΝΟ!!! Αυτό που διαβάσαμε για τις Σέρρες (που δεν το ήξερα) ότι απαγορεύουν το drift είναι άκυρο ναι μεν αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πώ ότι δεν το σέβομαι όταν κάποιοι έχουν βάλει τα κεφάλαιά τους για να κάνουν την πίστα ή να την διατηρήσουν! Απλά αυτοί θυσιάζουν τα έξτρα χρήματα που πιθανόν να έβαζαν στο ταμείο και από τους driftαδες για να διατηρήσουν την πίστα σε καλή κατάσταση όσο μεγαλύτερο διάστημα μπορούν καθυστερόντας μια νέα επένδυση σαν αυτή που έκαναν τώρα.
Εγώ λοιπόν σαν ερασιτέχνης χομπίστας που ποτέ δεν έχω υπονοήσει ότι έχω χέρια ή είμαι ο μαμάω έχοντας το s 6 χρόνια δεν έχω μάθει ποτέ να το ντριφτάρω γιατί καταρχήν το σεβόμουν πολύ (και τα χρήματα που έδωσα επίσης) και δεύτερον και βασικότερο δεν εμπιστευόμουν τον ευατό μου ότι θα μπορέσω να το κρατήσω μιας και ποτέ δεν μου έδειξε κανείς πώς γίνεται το σωστό ντριφτ. Οκ οι αγώνες έστώ σαν συνοδηγός σου δίνουν μια αίσθηση καλύτερη, σου μαθαίνουν τι σημαίνει γραμμές, παίζεις και εσύ στο βουνό για να μάθεις γραμμές αλλά σίγουρα δεν σου δίνουν την αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω ξεκινήσει να το βάζω πίστες (με τα καλά του και τα κακά του) και προσπαθώ να το μάθω να το πηγαίνω όσο γρήγορα μπορώ εγώ με το μπατζετ που διαθέτω ανα εποχή (αναφορικά με λάστιχα). Βλέποντας ομως ότι αυτο το αίσθημα της ανασφάλειας δεν μου έχει φύγει (οκ το διορθώνεις στα χαζά του αλλά σκέφτομαι τι θα γίνει σε κάτι πιο γρήγορο και ακαριαίο) κατανοώ ότι θέλω βοήθεια στο drift (και να είναι καλά οι φίλοι) γιατί πολύ απλά πιστεύω και εγώ ότι γνωρίζοντας και τα δύο κρατάω πιο safe το αμάξι. Πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το αν γεννιέσαι ή όχι ταλέντο πέραν από την προπόνηση που σίγουρα χρειάζεσαι (και θα συμφωνήσω με τον pap) χρειάζεται να έχεις και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ότι ελέγχεις την κατάσταση ανα πάσα στιγμή και αυτό νομίζω στο μαθαίνει το drift. Με λίγα λόγια λέω ότι π.χ αν ο Nabu δεν ήξερε έστω και λίγο να κάνει drift δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να φτάσει την οδήγησή του στα όρια. Είναι σαν να μπαίνεις σε μια πίστα με το s να κάνεις χρονό κοντά στα όρια αλλά να φοβάσαι μην γίνει η στραβή. Τι κάνεις? προσπαθείς να βελτιώσεις τις πιθανότητες υπέρ σου (π.χ βάζεις ένα cage που σου δίνει ένα κλικ μεγαλύτερης ασφάλειας). Για να μην λέω περισσότερα εγώ πιστεύω ότι σίγουρα πρέπει να καταλήξεις τι από τα δύο σου αρέσει περισσότερο αλλά το καλύτερο θα ήταν να επιλέξεις το ένα χωρίς να μην γνωρίζεις το αλλό. Ο συνδιασμός είναι ο καλύτερος!! Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένας μεγαλύτερος παράγοντας για να μάθεις, να κάνεις προπονήσεις κλπκλπκλπ Το Budget!!! Μην κοιτάτε τους οδηγούς αγώνων που αναφέρθηκαν (που δεν αντιλέγω ότι ήταν - είναι ταλέντα) και οι οποίοι έχουν σπάσει και 20 αυτοκίνητα σε προπονήσεις και αγώνες, και έχουν ένα στόλο ανταλλακτικών και ελαστικών για να παίξουν.
Μετά από 18 χρόνια ενασχόλησης με τα αυτοκίνητα πιστεύω ότι αρκετοί ευθειάκιδες στην πραγματικότητα δεν έχουν την δύναμη να πούν ότι εγώ φοβάμαι ή δεν ξέρω να driftαρω ή δεν μου αρέσει το βουνό ή δεν έχω το μπάζετ να κάνω αγώνες ή trackdays παρόλο που θα ήθελαν να είναι πολύ καλοί σε όλα αυτά. Πόσες φορές έχω πάει σε αναβάσεις και έχω ακούσει τους ξερόλες να λένε 'άντε βόλτα πάς' ή πήγαινέ για κανένα καφέ' αλλά στην πραγματικότητα θα ήθελαν πολύ να ήταν μέσα σε αυτό το αγωνιστικό αλλά δεν έχουν τις μπάλες να πούν 'Φοβάμαι' ή 'Δεν ξέρω'!!
Και όταν τους λές ότι 'ρε φιλαράκι γιατί το λές αυτό? μπορεί να είναι ο πρώτος αγώνας του παιδιού? μπορεί να έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά για το αμάξι και δεν θέλει να το σπάσει (που υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις), γυρνάει ο Ελληνάρας και σου λέει με μια μαγκιά ότι αν είχα εγώ το μπάζετ θα πήγαινα 100 φορές καλύτερα. Δεν λέει ομως ότι έχει πετάξει ένα σκασμό λεφτά στο πολιτικό του αμάξι αλλά δεν έχει τις μπάλες να στήσει ένα αγωνιστικό με αυτά τα λεφτά και να μας δείξει τι αξίζει.
Πιστεύω ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι βαθύτερο και είναι το γεγονός ότι πολλοί κρύβονται πίσω από άλλους παράγοντες αντί να παραδεχτούν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΦΟΒΑΜΑΙ αλλά έχω την διάθεση και την θέληση να μάθω και να γίνω ένα κλικ καλύτερος. Δεν είναι ντροπή να παραδεχόμαστε κάποια πράγματα!!!!
Αυτά από εμένα και ελπίζω να μην είμαι πολύ off topic (αν ναι Ηλία sorry)
Old 09-17-2012, 05:37 AM
  #23  
ntz
Registered User
 
ntz's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 428
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Αν νομίζεις οτι τώρα που πέθανε ο Senna άφησε ....εσένα...είσαι βαθιά γελασμένος!!!!

Το παραπάνω το έχω δεί σε κάποια υπογραφή μέλους forum (συγγνώμη δεν θυμάμαι που και από ποιόν) και νομίζει οτι αντικατοπτρίζει την πλήρη αλήθεια για όλους...είτε ευθειάκηδες, είτε ντριφτάκιδες, είτε πιστάκηδες.

Κακώς Ηλία μου ασχολείσαι με τα λεγόμενα του τάδε ή του δείνα. Άλλωστε είμαι σίγουρος οτι ο καθένας από εμάς έχει να σου διηγηθεί και από ένα λεγόμενο - ανέκδοτο που έχει ακούσει. Δεν υπάρχουν "αυτοί" ή "εμείς". Κανονικά θα έπρεπε όλοι να χωράμε και όλοι να διασκεδάζουμε...αλλά ανέκαθεν (επί εποχής μίσους unopuntακιδων με 106κιδων - βουνού ή ευθείας)τρώγαμε τα μουστάκια μας.

Οι περισσότερες απόψεις που εκφράστηκαν με βρίσκουν σύμφωνο. Στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι η αναγκαιότητα του drift. Ναι πιστεύω οτι κάποιος "έμπειρος" στο drift έχει (θεωρητικά) και καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου, αλλά δεν είναι και βέβαιο αυτό. Και Ηλία μην συγκρίνεις την οδήγηση σε ράλλυ με το drift. Πίστεψε με δεν έχει καμία σχέση. Μάλιστα ο Kuzaj, ο επονομαζόμενος και τρελός πολωνός, σε δήλωσή του έχει πεί οτι δεν του αρέσει το drift (καθότι το drift είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Πολωνία, δείτε ΕΔΩ)

Όσο για το κοντρόλ, πίστεψέ με αυτοί :
Βάτανεν με πισωκίνητο Manta
http://www.youtube.com/watch?v=kyWEO...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=XSh7kQ6NCtw

δεν ξέρουν να κάνουν drift, αλλά μια χαρά κοντρόλ έχουν.....

Η ουσία είναι οτι όλοι όσοι έχουν τα μυαλά εντός του κρανίου τους και αγαπάνε το αυτοκίνητο, αναγνωρίζουν όλα τα είδη του μηχανοκίνητο αθλητισμού και τα αναγνωρίζουν το ίδιο.
Old 09-19-2012, 02:13 AM
  #24  
Registered User

 
Tazio's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 940
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by uma_chikara
Το τόπικ ξεκινά με αφορμή συζήτηση σε άλλο trackday-oriented φόρουμ, που στο τόπικ το οποίο αναφέρεται στις εργασίες της πίστας των Σερρών κάποιο μέλος είχε την ιδέα να απαγορευτεί οριστικώς το drift.. στην πίστα (!!!)
.......

Αυτά ήθελα να πω.. περιμένω απόψεις..
Ρε Ηλία άνοιξες μεγάλο θέμα με πάρα πολλά διαφορετικά ζητήματα άκρως ενδιαφέροντα..Όπως και όλες οι απόψεις που γράφονται..Πραγματικά πρέπει να γράφω με τις ώρες για να εκφράσω όσα σκέφτομαι.

Με αφορμή τα παραπάνω θέλω να μιλήσω για κάτι που με νευριάζει όταν το ακούω..Την φράση κάντε trackdays,dragster,drift κλπ σε πίστες για να μην τρέχει κανείς στον δρόμο..Θεωρώ πολύ τραβηγμένη αυτή την λογική και δεν μ'αρέσει να κρύβομαι πίσω απ'το δάχτυλο μου..
Θα θελα να ρωτήσω, υπάρχουν πολλοί εμπλεκόμενοι σε αγώνες dragster που να μην κάνουν κάποιο ανοιγματάκι όταν τους δοθεί ή ευκαιρία; Πόσοι από τους φανατικούς time attackers μόλις βρεθούν σε ένα ορεινό στροφιλίκι δεν θα κινηθούν λίγο πιο σβέλτα απ'όσο θα έπρεπε; Πόσοι συμμετέχοντες σε drift events ή σε δεξιοτεχνίες μόλις βρεθούν σε γλιστερές στροφοδιαδρομές θα αντισταθούν στο να πλαγιολισθήσουν έστω και σε 2-3 στροφές; Εγώ θα έλεγα κανένας, αλλά για να μην είμαι απόλυτος θα πω ελάχιστοι..Και για να ξεφύγω από τα δικά μας πλαίσια ψάξτε λίγο πως οδηγούν/σαν εκτός πίστας οδηγοί όπως ο Gilles(ειδικά αυτός το ψυχάκιας είναι χάδι για να τον περιγράψεις),ο Colin McRae,ο Senna,ο Montoya,ο Ρερλ και τόσοι άλλοι..

Για να ξαναγυρίσω σε εμάς, το S2k είναι τόσο κακό να το χαρείς σε μια διαδρομή που ξέρεις καλά με όσο το δυνατόν λιγότερη κίνηση; Προφανώς χωρίς να ξεπερνάς, ούτε να πλησιάζεις καν, τόσο τα δικά σου όρια όσο και του αυτοκινήτου..Που υποτίθεται ότι πρέπει να χαίρομαι το Honda; Μόνο στις πίστες; Θα έπερνα formulaκι τότε.. Σε ταξίδια; Στο μποτιλιάρισμα προς το super market; Πουλώντας μούρη σε καφετέριες;
Οι λάτρεις της ευθείας είναι τόσο κακό να κάνουν ανοίγματα στις ατελείωτες έρημες ευθείες της Εγνατίας πχ;

Φυσικά και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην συμπεριφορά των οδηγών στους δρόμους (ειδικά στις νεαρότερες ηλικίες όπου λέξεις όπως εμπειρία, ωριμότητα, εγκράτεια κλπ είναι παντελώς άγνωστες) αλλά δεν έχω απαίτηση από την πλειοψηφία των 18χρονων να είναι τόσο ενημερωμένοι και "ψαγμένοι" 'ωστε να ακολουθούν τα trackdays, τα drift events και όλα τα σχετικά..Ακόμα και να έχουν την σχετική ενημέρωση και δίψα δεν μπορώ να φανταστώ ότι έχουν την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο(εδώ δεν έχουν στην κατοχή τους δικό τους αμάξι και οι περισσότεροι κάνουν χαζομάρες με αυτοκίνητα των γονιών τους)..Εκεί λοιπόν είναι καθαρά θέμα της (ανύπαρκτης) πολιτείας η οποία αρχικά θα έπρεπε από τις σχολικές ηλικίες να διαμορφώνει (όπως σε τόσες άλλες χώρες) την απαραίτητη οδηγική παιδεία των νεαρών, και αφετέρου με την ουσιαστική αστυνόμευση των δρόμων να αναλαμβάνει την σωστή επιτήρηση τους..Τι ζητάω τώρα ε;;

Καλά χρυσά και άγια λοιπόν όλα τα οργανωμένα trackdays και περιορίζουν κάπως το φαινόμενο, και πραγματικά θα πρέπει να γίνονται όσο το δυνατόν περισσότερα, αλλά μην κοροιδευόμαστε ότι με αυτόν τον τρόπο ξαφνικά οι δρόμοι μας γεμίζουν με Ελβετούς οδηγούς.
Old 09-19-2012, 02:39 AM
  #25  
Registered User

 
Tazio's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 940
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Επί του θέματος τώρα, έχεις απόλυτο δίκιο Ηλία και συμφωνώ μαζί σου επί της ουσίας των όσων λες...Θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή και για drift events-trackdays όπως θέλεις πες το..Δεν πρέπει να αποκλείεται καμία κατηγορία του motorsport και για κανένα λόγο..Σίγουρα θα έπερνα κι εγώ μέρος σε αρκετά από αυτά με στόχο την βελτίωση μου σαν οδηγός..Καλύτερος θα μπορούσα να γίνω, χειρότερος αποκλείεται..Χώρια του ότι πιστεύω πως είναι η πιο διασκεδαστική και απολαυστική έκφανση της sport οδήγησης..

Διαφωνώ ή δεν συμφωνώ απόλυτα σε μερικά επι μέρους σημεία 2-3 από τα οποία αναφέρω σκόρπια όπως μου έρχονται στο μυαλό(προφανώς χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως εγώ είμαι σωστός):

- Δεν είναι απόλυτα σωστό ότι ο έμπειρος drifter έχει καλύτερο control από έναν έμπειρο οδηγό που κινείται όσο πιο γρήγορα μπορεί σε μία πίστα..Είναι διαφορετικό πράγμα να σπας ηθελημένα την πρόσφυση και να το ελέγχεις ξέροντας τι θα ακολουθήσει, από το να χάνεται η πρόσφυση χωρίς να το επιδιώξεις και με αρκετά μεγαλύτερες ταχύτητες..Εξάλλου στην πρώτη περίπτωση το αυτοκίνητο είναι στημένο ώστε να έχει πολύ πιο ήπιες αντιδράσεις ενώ στην δεύτερη περίπτωση στήνεται με σκοπό την μέγιστη πρόσφυση η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις σπάει και πολύ απότομα..Αν ίσχυε το αντίθετο όλοι οι οδηγοί F1,F3 κλπ θα έκαναν ανά τακτά διαστήματα μαθήματα drift κι απόσο ξέρω δεν γίνεται κάτι σχετικό..Καθένας στον τομέα του λοιπόν..

- Είσαι τελείως αρνητικός με τα Slick.Επειδή έχω βάλει μεταχειρισμένα full slick(όπως και αρκετοί άλλοι από εδώ μέσα) με πιάνει και μένα η μπάλα οπότε να πω λίγα λόγια για αυτό.Ο λόγος που τα έβαλα ήταν επειδή δεν μπορούσα να βρω κάτι φθηνότερο..40€ περίπου το λάστιχο είναι τραγικά χαμηλή τιμή για να εξασφαλίσεις τα λάστιχα σου για ένα 2μερο trackday στις Σέρρες..Γιατί να δώσω τα διπλά λεφτά και βάλε για μια 4αδα μεταχειρισμένων ημισλίκ; Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα τους τα μεταχειρισμένα (αν και στο 75-80% της γόμας τους) θεωρώ πως υπολείπονται αρκετά των καινούριων ημισλίκ και είναι στα ίδια περίπου με μεταχειρισμένα ημισλίκ..Αν θυμάσαι από βιντεάκια ή φωτογραφίες από το trackday του Απριλίου ήμουν συνέχεια διπλωμένος στις Σέρρες με τα σλικ(σίγουρα έφταιγε και η μαλακή τους γόμα,η στενή τους διάσταση και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες) οπότε μόνο περίσια πρόσφυσης και ανέμελη οδήγηση δεν μου εξασφάλιζαν.Αντίθετα τα ξεκολήματα γίνονται 2-3 φορές πιο απότομα σε σχέση με τα πολιτικά λάστιχα ή τα ημισλίκ.. Eνδεικτικά ακόμα και σε πιο ήρεμους και αργούς γύρους όπως εδώ που κυνηγιόμαστε με τον Αλέξη:

http://www.youtube.com/watch?v=jIRNuu098z0&feature=plcp
Επειδή είσαι ιδιαίτερα έμπειρος στο συγκεκριμένο θέμα, ακόμα και απ'το video είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τις πιο απότομες αντιδράσεις..Ειδικά όταν μιλάμε για γεμάτες 3ες και ταχύτητες άνω των 110 χιλιομέτρων.

Στα ολοκαίνουρια slick τα πράγματα σίγουρα αλλάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό όσον αφορά την πρόσφυση(προσωπική εμπειρία δεν έχω αν και θα ήθελα) αλλά εκεί θα θέλει ακόμα περισσότερη προσοχή και συγκέντρωση σε τυχόν ξεκολήματα οπότε πάλι δεν νομίζω πως μιλάμε για χαλαρές βόλτες χωρίς να έχει ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή ο οδηγός..Αν μιλάς για 4κίνητα, μπροστοκίνητα ή RWD με χαμηλές ιπποδυνάμεις τότε συμφωνώ μαζί σου στο θέμα των full slick..

- Σε έναν κορυφαίο χρόνο, ΌΣΟ καλό και να είναι το αυτοκίνητο, ΑΠΟΛΥΤΗ συμμετοχή έχει ΚΑΙ ο οδηγός.- Μπορεί κάποιος ακόμα καλύτερος οδηγός με το ίδιο αυτοκίνητο να κατεβάσει κι άλλο τον χρόνο, αλλά ρε συ μην τα μηδενίζουμε όλα.


Υ.Γ. Μου αρέσει πάρα πολύ η οδήγηση με γραμμές προσπαθώντας να κινηθώ όσο πιο γρήγορα μου επιτρέπουν τα κουλά μου, αλλά δεν θα πω όχι και σε καμιά πλαγιολίσθηση όσο πολύ κι αν τραβήξει..Ίσως για αυτό και η οδήγηση το βουνό είναι αυτή που ευχαριστιέμαι πιο πολύ..

Υ.Γ.2 Αν ήταν να επιλέξω κι εγώ τον καλύτερο οδηγό θα επέλεγα κάποιον οδηγό rally αρκετά παλαιότερων εποχών ή κάποιον μεσοπολεμικής κοπής όπως ο θρύλος του avatar μου που συνδύαζαν τα πάντα(και παρεπιπτόντως Λιάκο μου ήταν και ο πρώτος που καθιέρωσε την πλαγιολίσθηση σε οποιοδήποτε είδος αγώνα)..

Υ.Γ.3 Μπράβο από μένα και για το ενδιαφέρον topic και για τις διορθώσεις στο άλλο..
Old 10-09-2012, 07:07 AM
  #26  
Moderator

 
energetic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Posts: 30,033
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

Originally Posted by uma_chikara
Υπάρχει καρτόπιστα που να στρίβεις με 80-90, ή τουλάχιστον να βάζεις 3η ;
Ακόμη να βάλεις κοντό?
Old 12-15-2015, 01:08 PM
  #27  
Moderator

 
energetic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Posts: 30,033
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

Τελικά όσες φορές και να διαβαζω αυτο το τοπικ, δεν το χορταίνω. Πραγματική απολαυστική ανάλυση!
Old 12-17-2015, 05:07 AM
  #28  

 
r5turbo's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Athens
Posts: 567
Received 1 Like on 1 Post
Default

ισχύει.
Old 12-20-2015, 02:35 AM
  #29  
Registered User
Thread Starter
 
uma_chikara's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: athens
Posts: 4,828
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Ρε, τι ξεθάψατε Είναι λίγο "αυτοκινητιστικό ΜΠΡΑΦ" το αρχικό πόστ μου..

- Βέβαια μετά από τόσα χρόνια, ακόμη τα ίδια πιστεύω..
Έχουμε καταλήξει στο να λαμβάνουμε ευχαρίστηση μόνο με το Top Lap Time, έχοντας πρώτα ρίξει ένα σκασμό λεφτά.
Αν είσαι "μαμά" είσαι σχεδόν δυστυχισμένος.

Χαρείτε τα αυτοκίνητά σας με κάθε τρόπο! Πηγαίνετε βόλτες στα βουνά, βάλ'τε τα σε αλάνες, βαλ'τε κόντρε, ρίξ'τε τους ένα σκασμό λεφτά... κάν'τε ό,τι σας ευχαριστεί ! Απλά προσπαθήστε να το κάνετε υπεύθυνα. Κι εγώ μαζί σας από αρχές του 16'
Old 12-20-2015, 04:32 AM
  #30  

 
tony_l's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 211
Received 1 Like on 1 Post
Default

Συμφωνώ σε όλα Ηλία! Με το καλό να το πάρεις!
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
conepirate
California - Bay Area S2000 Owners
25
08-09-2009 09:06 AM
conepirate
California - Central California & Sacramento
12
08-09-2009 02:09 AM
conepirate
California - Central California & Sacramento
9
08-09-2009 02:08 AM
mozby12
Mid-Atlantic S2000 Owners
3
06-16-2009 04:22 PM
Drifteropoulos
Συναντήσεις και εκδηλώσεις
16
06-21-2007 02:33 AM



Quick Reply: "Πιλότοι" , ταλέντο και .. drift



All times are GMT -8. The time now is 11:48 PM.