Πρωτη εντυπωση.
Την ιδια ακριβως κληση εφαγε πριν λιγες μερες και ο Πετρος με το EVO στο ιδιο ακριβως σημειο. 
Το προστιμο ειναι τσουχτερο αλλα λες αντε τα πληρωσα και να πανε στο διαολο. Εκεινο που ποναει ειναι να εισαι χωρις διπλωμα.

Εγω ειχα φαει κληση 1780 ευρω
Παλι καλα που μου αφησαν και το S δλδ για να γυρισω σπιτι. 
Αλλη μια φορα μας ειχαν παρει τις πινακιδες μαζι με το Θαναση Κυριακη μεσημερι πηγαινοντας για Vive Mar για καφε γιατι ανοιγαμε με ενα Μ3
Τωρα που το σκεφτομαι, με το Passat γιατι να με σταματησουν?

Για παρακωληση λογω μικρης ταχυτητας.

Το προστιμο ειναι τσουχτερο αλλα λες αντε τα πληρωσα και να πανε στο διαολο. Εκεινο που ποναει ειναι να εισαι χωρις διπλωμα.

Αλλη μια φορα μας ειχαν παρει τις πινακιδες μαζι με το Θαναση Κυριακη μεσημερι πηγαινοντας για Vive Mar για καφε γιατι ανοιγαμε με ενα Μ3

Τωρα που το σκεφτομαι, με το Passat γιατι να με σταματησουν?

Για παρακωληση λογω μικρης ταχυτητας.
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 10 2010, 05:09 PM
s2kbaris μην προσπαθεις να αποφυγεις το νταμπλ αναλ πενετρεσιον 

δεν χάνονται αυτά
εγώ πάντως για να σου συμπαρασταθώ δεν θα ζευγαρώσω απόψε
Originally Posted by MANOS,Jun 10 2010, 05:50 PM
Ισμηνη θυμασαι που σε ειχαν σταματησει μπατσοι στον Κηφισο και τους την ειχες πει γιατι σε ειχαν οδηγησει σε σκοτεινο σημειο?
'Η τοτε που μας ειχαν παει ολους στο ΑΤ Βαρης για εξακριβωση στοιχειων και ο τιντ ηταν τυφλα και ελεγε ολο μ@λακιες.... ειχε παρει το κλομπ ενος αστυνομικου και επαιζε χαχαχαχαχαχχα
και μετα φευγοντας εκρυβε το προσωπο του και καλα νη μη φανει στις καμερες
και καθως μας ελεγχαν εναν εναν στον υπολογιστη για να δουν αν εκρεμμει κανενα ενταλμα ο τιντ ερχεται στο αυτι και μου λεει "μ@λακα δεν εχω πληρωσει το ΤΕΒΕ, λες να το βρουν?"
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
'Η τοτε εξω απο το Σιδεραδικο τριπλοπαρκαρισμενα τα S, μπροστα σε 15 μπατσους φυγαμε διπλωμενοι και παρκαραμε 5 μετρα πιο κατω.
Ποσα και ποσα εχουν γινει.....
'Η τοτε που μας ειχαν παει ολους στο ΑΤ Βαρης για εξακριβωση στοιχειων και ο τιντ ηταν τυφλα και ελεγε ολο μ@λακιες.... ειχε παρει το κλομπ ενος αστυνομικου και επαιζε χαχαχαχαχαχχα
και μετα φευγοντας εκρυβε το προσωπο του και καλα νη μη φανει στις καμερες
και καθως μας ελεγχαν εναν εναν στον υπολογιστη για να δουν αν εκρεμμει κανενα ενταλμα ο τιντ ερχεται στο αυτι και μου λεει "μ@λακα δεν εχω πληρωσει το ΤΕΒΕ, λες να το βρουν?"
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
'Η τοτε εξω απο το Σιδεραδικο τριπλοπαρκαρισμενα τα S, μπροστα σε 15 μπατσους φυγαμε διπλωμενοι και παρκαραμε 5 μετρα πιο κατω.
Ποσα και ποσα εχουν γινει.....
Originally Posted by protogeo,Jun 10 2010, 06:56 AM
η κληση ηταν σε 2 ροζ χαρτακια? λογο πολλων παραβασεων? 

την εχω φυλαξει αυτη την κληση ενθυμιο.
Και φαντασου αυτα πριν 2 - 3 χρονια
Ειχα νομιζω 8 παραβασεις κανει
ναι ειχε γεμισει το κενο και ειχε βαλει παραπομπη ο μπατσος χαχαχαχαχαχα
Θυμαμαι ειχα παει να την πληρωσω στο ταχυδρομειο και η υπαλληλος ηθελε να φωναξουμε τα καναλια, δεν το δεχοταν να την πληρωσω
εχουμε κανει πολλα οι περισσοτεροι εδω μεσα.... ο τιντ στο μαγαζι του ειχε φτιαξει ολοκληρο τομο με τις κλησεις

γμστ...