Πρωτη εντυπωση.
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 10 2010, 06:01 AM
Οχι ρε Χρησταρα εγινε τετοιο κακο συγνωμη ρε φιλε θα προσπαθησω να μην με ξαναγραψουν και μετα γινει λογος αυτος για να πηγαινεις ατουρμπιστος..αμα θελεις να σου τσονταρω και τις χθεσινες βενζινες που εκαψες για την τσαμπα ατουρμπιστη βολτα σου 

Ηθελα να ξερα αυτος ο Λιχουδης ζει ή ειναι σε κανεναν Κορυδαλλο? 
Καποτε ελεγε και ενα γεια μια στο τοσο, τωρα εχει εξαφανιστει εντελως...
Πακετε ετοιμασου για το love bites!!! θα γινει μαχη... θελω να την ξεγλαστρωσεις

Ρε φιλε δεν υπαρχεις πουθενα.... ακου "ξεγλαστρωνω" χαχαχαχαχαχαχαχα

Καποτε ελεγε και ενα γεια μια στο τοσο, τωρα εχει εξαφανιστει εντελως...
Πακετε ετοιμασου για το love bites!!! θα γινει μαχη... θελω να την ξεγλαστρωσεις

Ρε φιλε δεν υπαρχεις πουθενα.... ακου "ξεγλαστρωνω" χαχαχαχαχαχαχαχα
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 10 2010, 10:24 AM
Εκανα και γραπτη αναφορα παλι καλα που δεν την διαβασε ο δ/της ,εφαγα την πορτα με το που μπηκα στο γραφειο του ,γιατι εγραψα στην αναφορα :
Δεν εκανα καποιο ελιγμο αλλα οντως ετρεχα , δεν εχω λεφτα να πληρωσω την παραβαση ,εαν ειναι δυνατον τουλαχιστον να μου δωσετε το διπλωμα για να μπορεσω να δουλεψω τα απογευματα σε ενα σουβλατζιδικο delivery ετσι ωστε να μπορεσω να πληρωσω την παραβαση , η οικονομικη κατασταση ειναι παρα πολυ δυσκολη και συν ολα αυτα δεν εχω και γκομενα.
Δεν εκανα καποιο ελιγμο αλλα οντως ετρεχα , δεν εχω λεφτα να πληρωσω την παραβαση ,εαν ειναι δυνατον τουλαχιστον να μου δωσετε το διπλωμα για να μπορεσω να δουλεψω τα απογευματα σε ενα σουβλατζιδικο delivery ετσι ωστε να μπορεσω να πληρωσω την παραβαση , η οικονομικη κατασταση ειναι παρα πολυ δυσκολη και συν ολα αυτα δεν εχω και γκομενα.
παντως τα μ@υν@πανα σ εσκισαν κατι που λες να μην ξημερωθουν οι π@υστηδες..γραφουν αβερτα κουβερτα χωρις να νιωθουν τι γ@μησι μπορει να τραβηξεις εσυ για να τα πληρωσεις,λες κ αυτοι δεν τα εχουν κανει ποτε...τα μ@υν@πανα αντε γιατι τα πηρα τωρα που το σκεφτομαι.....
μ εχουν κ εμενα εδω στο ματι παντως εδω κ καμια 10αρια μερες μου εκλεισε τ δρομο ενα τζιπακι απ αυτους τους γ@μιολιδες επειδη με ειδε να βγαινω απ το φαναρι με μπαντες αλλα τ αρχιδι@ μου πηρε ακομα με ψαχνει ο βλακας ο ηλιθιος που νομιζε οτι θα σταμτησω κιολας....αλλα μου τη φυλανε στανταρ..κανα χιλιαρικο το κοβω κ εγω....μια πινακιδα,φιμε,ηχορυπανση,ε ειδηξη ικανοτητων κ αλλα που δε ξερω τι θα βρουν....