Πρωτη εντυπωση.
Originally Posted by S2000_FUN,Jun 10 2010, 06:39 AM
Εχει δίκιο ο Θανάσης
Αυτό έκαναν.
Τελικά ατούρμπιστο πήγε και γύρισε τη χθεσινή του βόλτα το χοντάκι λόγω αυτού του γεγονότος αλλά και της συνεχόμενης παρουσίας της αστυνομίας
Αυτό έκαναν.Τελικά ατούρμπιστο πήγε και γύρισε τη χθεσινή του βόλτα το χοντάκι λόγω αυτού του γεγονότος αλλά και της συνεχόμενης παρουσίας της αστυνομίας
κρίμα ρε φιλε τι να πεις υπομονή
έτσι μου έρχεται να πάρω το πλοίο και να ανεβώ αθηνα τώρα
ρε Angelic Imp γιατί δεν πας εσύ για μένα που είσαι και πιο κοντά! να τον κανεις να ξεχαστεί λιγάκι
κρίμα το παιδί
ρε Angelic Imp γιατί δεν πας εσύ για μένα που είσαι και πιο κοντά! να τον κανεις να ξεχαστεί λιγάκι
κρίμα το παιδί
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 10 2010, 10:12 AM
Ρε γαμω την παν..... και το χρ...... γαμω τα παντα , το σπιτι τους μεσα 2 μηνες θα ξανακανω μπω στο honda , 875ε και 2 μηνες το διπλωμα που να μην προλαβαινει τις χημειοθεραπειες της μανας τους ο γ@μ..νος.
Originally Posted by S2Kbaris,Jun 10 2010, 07:04 AM
κρίμα ρε φιλε τι να πεις υπομονή
κρίμα το παιδί
κρίμα το παιδί
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 10 2010, 03:58 AM
Κατι που μου κινησε το ενδιαφερον ειναι οτι ο notorius ο οποιος ειναι γενικα εξαφανισμενος, εμφανιζεται παντα και ποσταρει σε μιζερα ποστ οπως κλοπες αυτοκινητων, κλησεις απο μπατσους κ.τ.λ.
Πρεπει να την βρισκει μάλλον ετσι να ειναι το φετιχ του δεν εξηγείτε διαφορετικα..
Πρεπει να την βρισκει μάλλον ετσι να ειναι το φετιχ του δεν εξηγείτε διαφορετικα..
Originally Posted by S2000_FUN,Jun 10 2010, 04:39 PM
Τελικά ατούρμπιστο πήγε και γύρισε τη χθεσινή του βόλτα το χοντάκι λόγω αυτού του γεγονότος αλλά και της συνεχόμενης παρουσίας της αστυνομίας
Κυριε αστυνομε το παραδεχομαι...
δωστε μου κληση διοτι με τοσα αλογα δεν εχω την εποπτεια του οχηματος

οπου και να το ανοιξω λιγο βγαζει την ασφαλτο

πολυ δυναμη... πολυ δυναμη
Originally Posted by S2Kbaris,Jun 10 2010, 06:04 AM
κρίμα το παιδίΟτι εγινε εγινε,και τωρα το μονο που μενει ειναι η υπομονη για τις περαστικες ημερες...Και θα περασουν χωρις να τις πολυκαταλαβεις γιατι στο ενδιαμεσο θα βρεθουν και λυσεις για πιο ανωδυνη αναμονη...
Ηθικα ειμαι φουλ υποστηριξη στον Θαναση...
...Και το ξερει.
...Ασχετα αν μετα απο λιγο αρχισει παλι τις αναφορες και τις δηλωσεις για τα μπαλακια του...
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 10 2010, 02:50 PM
Η μ@λακια ρε παιδια στην ολη φαση ξερεται πια ειναι ?
ΟΤΙ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ
ΟΤΙ ΧΑΣΩ ΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ