Πρωτη εντυπωση.
Originally Posted by ManosS2k,Jun 10 2010, 01:51 AM
Δλδ island δε θα ερθεις σημερα?! 

Λοιπον τα βαζω σε αυτη την σειρα :
1)Δεν γ@μ@ω
2)Δεν εχω λεφτα
3)Δεν εχω διπλωμα
4)Δεν εχω αμαξι
Αμα προσθεσετε τα παραπανω δηλ.
δεν γ@μ@ω+δεν εχω λεφτα+δεν εχω διπλωμα+δεν εχω αμαξι = δεν εχω ζωη
Επισης εαν προσθεσουμε μονο το
δεν εχω λεφτα+δεν εχω διπλωμα = δεν παω διακοπες
Το δεν παω διακοπες + δεν εχω λεφτα = δε γ@μ@ω

Οποτε προσθετουμε στο τελος τα παραπανω αποτελεσματα δηλ.
δεν εχω ζωη+δεν παω διακοπες+δεν γα@μ@ω = Thanasis2k
Tυχαιο ?????? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ
Το μηλο κατω απο την μηλια λεει η παροιμια
Ειπε να ερθει μια απο αθηνα ο φαδερ και βεβαια ηταν χθες που εγινε αυτο, ακολουθει διαλογος :
φαδερ: Πως και ετσι τοσο νωρις πισω ?
Thanasis2k: Με σταματησανε μπατσοι και μου τα πηραν ολα
φαδερ: Καλα να παθεις παρε τα @@ μου τωρα και κατσε μεσα 2 μηνες
Thanasis2k: γ@μω το χρι.... τους
φαδερ: και την παν.... τους να λες
Ειπε να ερθει μια απο αθηνα ο φαδερ και βεβαια ηταν χθες που εγινε αυτο, ακολουθει διαλογος :
φαδερ: Πως και ετσι τοσο νωρις πισω ?
Thanasis2k: Με σταματησανε μπατσοι και μου τα πηραν ολα
φαδερ: Καλα να παθεις παρε τα @@ μου τωρα και κατσε μεσα 2 μηνες
Thanasis2k: γ@μω το χρι.... τους
φαδερ: και την παν.... τους να λες
Το παιδί σας λέει ότι δεν έχει λεφτά, δεν έχει αμάξι, δίπλωμα, στον ήλιο μοίρα και εσείς το πάτε στο Island...
Μάταιο βασικά. Ντε και βρίσκει λεφτά και αρχίζει και πίνει, γίνεται κατάσταση με γυναίκα.
ΚΑΙ?
"Συγγνώμη μωρό, αν δεν σε πειράζει θα πάμε τρικάβαλο με τον φίλο μου τον ΤΙΝΤ"
ΝΤΕ και πάνε, έχουν πιεί και το βρίσκουν αστείο το τρικάβαλο. Τρίβεται και λίγο ο Θανάσης, πιάνει και λίγο κολλαράκι και όλα καλά.
Παρεπιπτόντως Φώτη, ντροπή σου που έβαλες 3 άτομα μέσα, είναι ανεύθυνο και πολύ επικύνδινο. + ότι είχες πιεί.
Την επόμενη μέρα τι? Πάλι χωρίς αμάξι, πάλι χωρίς λεφτά, πάλι χωρίς δίπλωμα και πέταξε και ένα 40άρι το προηγούμενο βράδυ που θα το κλαίει.
Άσε που το γκομενάκι θέλει Island ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Θανάση δεν ειναι αυτος ο τρόπος.
Η φτώχια θέλει καλοπέραση. Κάνα σπίτι, με καμιά χαλαρή παρέα, στρίφτε εκεί κάνα κόλπο να καπνίσετε, βάλτε και τίποτα Morcheeba να παίζουν στο βάθος, τίποτα Depeche Mode, αρχίστε να το γυρνάτε, πιείτε κάνα φθηνό κρασί και εκεί να δεις τι θα γίνει. Το όργιο θα γίνεται πριν πάρεις πρέφα τι και ποιος. Άσε που θα είσαι τόσο κόκκαλο που ούτε Honda θα σκέφτεσαι ούτε τίποτα...
Μάταιο βασικά. Ντε και βρίσκει λεφτά και αρχίζει και πίνει, γίνεται κατάσταση με γυναίκα.
ΚΑΙ?
"Συγγνώμη μωρό, αν δεν σε πειράζει θα πάμε τρικάβαλο με τον φίλο μου τον ΤΙΝΤ"
ΝΤΕ και πάνε, έχουν πιεί και το βρίσκουν αστείο το τρικάβαλο. Τρίβεται και λίγο ο Θανάσης, πιάνει και λίγο κολλαράκι και όλα καλά.
Παρεπιπτόντως Φώτη, ντροπή σου που έβαλες 3 άτομα μέσα, είναι ανεύθυνο και πολύ επικύνδινο. + ότι είχες πιεί.
Την επόμενη μέρα τι? Πάλι χωρίς αμάξι, πάλι χωρίς λεφτά, πάλι χωρίς δίπλωμα και πέταξε και ένα 40άρι το προηγούμενο βράδυ που θα το κλαίει.
Άσε που το γκομενάκι θέλει Island ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Θανάση δεν ειναι αυτος ο τρόπος.
Η φτώχια θέλει καλοπέραση. Κάνα σπίτι, με καμιά χαλαρή παρέα, στρίφτε εκεί κάνα κόλπο να καπνίσετε, βάλτε και τίποτα Morcheeba να παίζουν στο βάθος, τίποτα Depeche Mode, αρχίστε να το γυρνάτε, πιείτε κάνα φθηνό κρασί και εκεί να δεις τι θα γίνει. Το όργιο θα γίνεται πριν πάρεις πρέφα τι και ποιος. Άσε που θα είσαι τόσο κόκκαλο που ούτε Honda θα σκέφτεσαι ούτε τίποτα...