Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Old Aug 12, 2009 | 05:20 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Μου ετυχε και εμενα την προηγουμενη εβδομαδα ενα γεγονος αλλα δεν το ανεφερα.
Καθως ξεκινησα απο ενα φαναρι σχετικα δυνατα,οχι σπασιμο, ακουω ενα μπαμ. Αλλαζω αμεσως ταχυτητα καιμετα εκανε σαν να ειχε σπασει η εξατμηση.
Ευτυχως ειπα που δεν ειναι τιποτα πιο σοβαρο.
Αμεσως καταλαβα οτι καποιο απο τα ελατηρια του χταποδιου που εβαλα (buddy club) ειχε φυγει/σπασει και ξεκουμπωθηκε το χταποδι.
Σκιβω απο κατω και βλεπω την εξατμηση πριν τον καταλυτη κρεμασμενη, οποτε και σιγουρευτηκα οτι ηταν το χταποδι.
Επειδη ημουν στις Τζιτζιφιες και ηταν και 8 το απογευμα, πηγα στον Ποπαυ που καθεται μεχρι αργα. Του το αφησα και την αλλη μερα που το σηκωσε μου ειπε πως ειχε σπασει ενα ελατηριο, επειδη αυτος που μου εβαλε το χταποδι, δεν ειχε βαλει μια βαση που στηριζει το χταποδι στο σασμαν. Αυτος μου την εβαλε, δυστυχως το ελατηριο δεν υπαρχει για να το αντικαταστησει, αλλα επισημανε οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα και περιπτωση να μου ξαναξεκουμπωθει το χταποδι.
Του εδωσα ενα 50ευρω (μου το ζητησε!) και μεχρι τωρα ολα ΟΚ.
Αναφερω το παραπανω περιστατικο, γιατι η αρχικη τοποθετηση του χταποδιου εγινε στον Σιδερατο.
Επισης, να αναφερω πως οταν πηγα να βαλω τα πραγματα στο Σιδερατο, ενω ειχαμε συνενοηθει απο το τηλεφωνο ενα Χ ποσο, μετα απο κοντα μου ζητησε Χ+40 ευρω, το ειπα στο Γιωργο και μου ειπε ΟΚ, δωσε μου Χ.
Reply
Old Aug 12, 2009 | 05:56 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by eddiex,Aug 11 2009, 11:41 PM
Σιγα εσενα... σου θιξανε τον μηχανικο...
Reply
Old Aug 12, 2009 | 05:58 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Μου φαίνεται οτι το topic πρέπει αν αλλάξει τίτλο σε...."ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ"
Reply
Old Aug 26, 2009 | 03:25 AM
Germak's Avatar
Registered User

From: athens-kentro

TA SYNERGEIA EINAI APSOGA!!!EMEIS DEN KSEROUME TI MAS GINETAI, K FTAIEI PANTA O LALAKIS...
Reply
Old Aug 26, 2009 | 04:23 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Ela more maniati siga pws kaneis kai esy etsi gia mia basi xtapodiou. Emena mou eixan balei kati denso mpouzi kai meta sto vtec ekane diakopes logo skata anafleksis kai me kindyno to na pathei kati to moter h basi tou xtapodiou se pirakse esena ? A kai pou eisai ta eixa plirwsei kai 100e ta mpouzi.
Ama espage omws kana moter ksereis ti tha mou legane ? popo krima re thanasi eisai atyxos epeses sthn periptwsh kai esy re paidaki mou pou to prosexeis toso poly to amaksi.
Den tha legane fteme emeis eimaste malakes tha sthn plirwsoume emeis thn zhmia. Giati den prepei na ksexname oti emeis ta leyta den ta douleyoume alla ta briskoume sto patwma opote tha skipsoume kai mazepsoume apo katw 3.000 gia thn zhmia pou ekane o kathe sideratos.
Reply
Old Aug 27, 2009 | 06:13 AM
valerios's Avatar
Registered User

Οπως ειχε πει και ενας μεγιστος μαστορας μετα απο ερωτηση μου για ενα θεμα....

Εδω χαλανε οι ανθρωποι τα αμαξια πως θα χαλασουν....
τι κανεις ετσι και εσυ...
Reply
Old Nov 1, 2009 | 03:30 AM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

προχτες πηγα speed factory κι αλλαξα δισκο πλατο.
Πολυ καλη εξυπηρετηση και πολυ καλες τιμες,μου πηρε 500 ευρω-350 ο μαμα δισκος και το πλατο χωρις το ρουλεμαν-κι 150 εργασια
Απο κατι λεπτομερειες ομως φαινεται η διαφορα,ο τυπος μου μαζεψε το χειροφρενο,μου συμπληρωσε τα λαδια,μου ισιωσε το λεβιε ταχυτητων και μου ειπε και καναδυο πραγματα που θελει το αμαξι,απο μονος του!
Γενικα πολυ καλος και φιλικος
Δεν ξαναπαω Λου,χαλαλι ο δρομος περα δωθε γιατι απο μενα ειναι πολυ μακρια
Reply
Old Nov 1, 2009 | 03:34 AM
maniatis's Avatar
Registered User

From: Piraeus , Greece

Μαζι σου Φωτη. Τα παιδια, ειδικα ο Λαμπρος, ειναι πολυ ενταξει και πολυ σωστα, εξυπηρετικα και δε σκιζουν κ@λους.
Δεν ξερω αν ειναι πολιτικη του καταστηματος στους νεους πελατες, γιατι και εγω 2 φορες εχω παει, αλλα μπορει να συμπληρωσει σχολια ο Manoss2k + Stradale.
Reply
Old Nov 1, 2009 | 03:43 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

αυτά που έγραψες για Σιδεράτο,εμένα δεν με ξαφνιάζουν...13+ χρόνια πάρε δώσε με συνεργεία Honda..αλλά δεν θέλω να μιλήσω εδώ,προτιμώ από κοντά
Reply
Old Nov 1, 2009 | 04:30 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Φωταρα εγω παω εκει σχεδον μισο χρονο κ ας ειναι η ταλαιπορια της Κατεχακης κ του περιφεριακου... δεν εχω δει (ακομη) κτ που να με χαλασε...ισα ισα ενδιαφερονται για το αμαξι, δε το ξεπετανε του τυπου (Τι θες?Λαδια.Αλλαζουν λαδια κ το διώχνουν).
Reply

All times are GMT -8. The time now is 02:30 PM.