ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Originally Posted by blondie_s2k,Jan 6 2010, 05:06 PM
Στο αν είναι honda ή mazda κόλλησες εσύ?
Και όσο δημοφιλής και να είσαι, υπάρχει κόσμος που δε σε ξέρει..
Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύουμε όσους μπαίνουν στο φόρουμ για να αντλήσουν πληροφορίες, χωρίς να γνωρίζουν την ιστορια του και τα μέλη του....
Άιντε εσυ!
Ερώτηση:
Πόσο καιρό παίρνει σε εξουσιοδοτημένο να εγκρίνουν αντικατάσταση ανταλλακτικού όταν είσαι σε εγγύηση;;;
Κοντεύει ολόκληρος ΜΗΝΑΣ σε μένα! Μου είπαν ότι έχει εγκριθεί η εγγύηση κ περιμένουν να τους στείλουν το ανταλλακτικό...
Ακούω...
Πόσο καιρό παίρνει σε εξουσιοδοτημένο να εγκρίνουν αντικατάσταση ανταλλακτικού όταν είσαι σε εγγύηση;;;
Κοντεύει ολόκληρος ΜΗΝΑΣ σε μένα! Μου είπαν ότι έχει εγκριθεί η εγγύηση κ περιμένουν να τους στείλουν το ανταλλακτικό...
Ακούω...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Συνηθως αμεσως εως αρκετα γρηγορα αν εισαι μεσα στην εγγυηση της Honda και οχι του Σαρακακη. Αλλα αναφερεις οτι στο εχουν εγκρινει ηδη. Οποτε αν περιμενουν ανταλλακτικο απο Ιαπωνια συνηθως κανουν 15 μερες, αλλιως πληρωνεις κατι παραπανω για να σου ερθει σε 5 ημερες.
Βεβαια, αν εισαι στην προσθετη εγγυηση του Σαρακακη δεν γνωριζω ποσο γρηγορα θα το εγκρινει η εταιρια ασφαλισης που συνεργαζεται.
Βεβαια, αν εισαι στην προσθετη εγγυηση του Σαρακακη δεν γνωριζω ποσο γρηγορα θα το εγκρινει η εταιρια ασφαλισης που συνεργαζεται.
Ευχαριστώ Μάριε!
Είμαι στην 7ετία τώρα... Και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για μία κόρνα;
Απλά σκεφτόμουν αν χτύπα ξύλο πάθεις μία πιο χοντρή ζημιά θα περιμένεις 1 μήνα ή και παραπάνω και θα έχεις παρατημένο το αμάξι;
Λίγο τα ζώα μου αργά πάει η ιστορία...
Είμαι στην 7ετία τώρα... Και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για μία κόρνα;
Απλά σκεφτόμουν αν χτύπα ξύλο πάθεις μία πιο χοντρή ζημιά θα περιμένεις 1 μήνα ή και παραπάνω και θα έχεις παρατημένο το αμάξι;
Λίγο τα ζώα μου αργά πάει η ιστορία...
Originally Posted by uma_chikara,Jan 7 2010, 08:29 PM
Ναι, γιατί είναι φόρουμ HONDA σε αυτό το τόπικ, μιλάμε για συνεργεία HONDA ...
Δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύουμε όσους μπαίνουν στο φόρουμ για να αντλήσουν πληροφορίες, χωρίς να γνωρίζουν την ιστορια του και τα μέλη του....
Άιντε εσυ!
Άιντε εσυ!

Εγω στη φιλοσοφία της τρελής εκμετάλλευσης που επικρατεί απο κάποιες αντιπροσωπίες εδώ στην Ελλάδα αναφέρθηκα. Και αυτή δυστυχώς είναι ίδια και στο Σαρακάκη και στην ΕΛΜΑ και δεν ξέρω και που αλλου...Αιντε!!!!
Και ποιός να μπερδευτεί δλδ...δεν νομίζω πως έχουμε εδω πέρα κανέναν ΤΟΣΟ ηλίθιο που να νομίζει ότι έχω honda ενω στην υπογραφή μου έχω μια φωτογραφία του miata μεγαλύτερη κι απ την κεφάλα σου....