ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Originally Posted by eddiex,Aug 3 2010, 11:47 PM
Συγνωμη παιδες αλλα και εγω συμφωνω 1000% με Fun και απλα λεω δεν παιζει.
Originally Posted by S2000_FUN,Aug 3 2010, 11:35 PM
Και πάλι Σαράντη η τιμή για τα ανταλλακτικά είναι πάρα πολύ χαμηλή για αυτό το λέω. Πού κατάφερε και τα πήρε σε τόσο χαμηλή τιμή αφού όπως λέω ούτε Ιαπωνία δεν έχουν τόσο.
Originally Posted by ntz,Aug 4 2010, 01:05 AM
Οι εκπτώσεις που παίρνουν τα συνεργεία, σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι αρκετά καλές (το ξέρω από τον γαμπρό μου που έχει συνεργείο και παίρνω τα πράγματα με έκπτωση και ναι ακόμα και ο "ακατανόμαστος" έχει έκπτωση για συνεργεία). Μπορεί ο Σπύρος να έχει επιλέξει την έκπτωση που έχει καταφέρει να παίρνει από κάποιον προμηθευτή να την περνάει ΟΛΗ στον πελάτη. Επίσης να ξέρετε οτι και τα "έξω" μαγαζιά, όταν έχεις μία συνεργασία και αυτά σου παρέχουν εκπτώσεις. Επειδή και εγώ ξέρω τον Σπύρο - b16a πολλά χρόνια, αν είπε στο παιδί οτι είναι γνήσιο HONDA, τότε έτσι είναι...δεν κάνει τέτοιες μ@@κιες ο Σπύρος. 
Germak δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι. Πήρες το δίσκο σου πήγαινε βάλτον να τον χαρείς και όλα καλά. Και εγώ 1,5 χρόνο πρίν έκανα ακριβώς το ίδιο με εσένα αλλά δυστηχώς κάτι δεν πήγαινε καλά με το δίσκο και αναγκάστικα να τον ξανααλλάξω. Πρίν ξανα κάνω παραγγελία από το δίκτυο επειδή το προηγούμενο σετ δεν μου βγήκε καλό παρ'όλο που δεν το σκίζω το αυτοκίνητο είπα να ρωτήσω το Σπύρο μπας και!. Αφού μου εξήγησε ότι το σετ είναι το γνήσιο της Honda και ότι η τιμή ήταν αυτή το έκανα. Αυτό είναι όλο. Τώρα ο προβληματισμός του Χρήστου είναι απόλυτα σωστός αλλά από την στιγμή που το σετ το είδα κλειστό δεν κάθησα να σκεφτώ από που μπορεί να το πήρε διότι όλοι στον τομέα μας έχουμε 1-2 άκρες που μας κάνουν και κάποιες καλές. Οπότε φαντάζομαι ότι και με τον Σπύρο κάτι τέτοιο έχει γίνει. Το γεγονός είναι ότι ο δίσκος μπήκε, τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά με υπομονή και επιμονή εγώ πλήρωσα μια πάρα πολύ καλή τιμή και το αυτοκίνητο δουλεύει μια χαρά.
Originally Posted by SBIT,Aug 4 2010, 01:14 AM
Germak δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεσαι. Πήρες το δίσκο σου πήγαινε βάλτον να τον χαρείς και όλα καλά. Και εγώ 1,5 χρόνο πρίν έκανα ακριβώς το ίδιο με εσένα αλλά δυστηχώς κάτι δεν πήγαινε καλά με το δίσκο και αναγκάστικα να τον ξανααλλάξω. Πρίν ξανα κάνω παραγγελία από το δίκτυο επειδή το προηγούμενο σετ δεν μου βγήκε καλό παρ'όλο που δεν το σκίζω το αυτοκίνητο είπα να ρωτήσω το Σπύρο μπας και!. Αφού μου εξήγησε ότι το σετ είναι το γνήσιο της Honda και ότι η τιμή ήταν αυτή το έκανα. Αυτό είναι όλο. Τώρα ο προβληματισμός του Χρήστου είναι απόλυτα σωστός αλλά από την στιγμή που το σετ το είδα κλειστό δεν κάθησα να σκεφτώ από που μπορεί να το πήρε διότι όλοι στον τομέα μας έχουμε 1-2 άκρες που μας κάνουν και κάποιες καλές. Οπότε φαντάζομαι ότι και με τον Σπύρο κάτι τέτοιο έχει γίνει. Το γεγονός είναι ότι ο δίσκος μπήκε, τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά με υπομονή και επιμονή εγώ πλήρωσα μια πάρα πολύ καλή τιμή και το αυτοκίνητο δουλεύει μια χαρά.