ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Στέλιο, για να μη σε κρατάμε σε αγωνία, η πόρτα βρέθηκε.
Τώρα που μιλάμε οι μηχανικάρες του Λου ρυθμίζουνε τους μεντεσέδες και σε λίγο ο Γκερμάκ θα αλωνίζει με άλλο αέρα στη διαδρομή Μεταμόρφωση-Κολωνάκι...
Τώρα που μιλάμε οι μηχανικάρες του Λου ρυθμίζουνε τους μεντεσέδες και σε λίγο ο Γκερμάκ θα αλωνίζει με άλλο αέρα στη διαδρομή Μεταμόρφωση-Κολωνάκι...
@lalakis
ts ts ts......
ena exo na po, kserete pos me koitaze o kathe m...... edo k ena mina?
les k kykloforo saravalo tou kerata.....episis, den einai k oraio na exeis g......i ti deksia pleyra k na dineis dikaioma ston kathe ilithio na sou xonetai k allo prokeimenou na sto spasei k allo...k genikotera to feeling einai asximo...sou lene pire cabrio k as einai k spasmeno....e den einai oraia ayta gia erasitexnes tis ilikias mou....
@Stelios
Stelio, eyxaristo poly pantos....
ts ts ts......
ena exo na po, kserete pos me koitaze o kathe m...... edo k ena mina?
les k kykloforo saravalo tou kerata.....episis, den einai k oraio na exeis g......i ti deksia pleyra k na dineis dikaioma ston kathe ilithio na sou xonetai k allo prokeimenou na sto spasei k allo...k genikotera to feeling einai asximo...sou lene pire cabrio k as einai k spasmeno....e den einai oraia ayta gia erasitexnes tis ilikias mou....
@Stelios
Stelio, eyxaristo poly pantos....
Σε καταλαβαινω απολυτα. Εγω κυκλοφορουσα 2 μηνες χωρισ πισω προφυλακτηρα και σποιλερ με την J's να κρεμεται σαν αγγουρι. Ασε που οταν δουνε S χτυπημενο λενε κυριως οι τετρακινητοι αλλος ενας φλωρος που δεν μπορει να το παει.Ψυχολογια μηδεν.Παιδια επειδη δεν ετυχε να γνωριστουμε παρα μονο με τον stradale και αυτο τυχαια εντελως και επειδη δεν θα μπορεσω να ερθω στην συναντηση αποψε εμαθα οτι μαζευεστε συχνα σε γνωστο super market της εθνικης οδου. pm me αν γινει κατι τετοιο να γνωριστουμε και απο κοντα.
Originally Posted by S2000_FUN,May 28 2008, 05:50 AM
Yiannake είσαι απαράδεκτος......Εγώ θα του έλεγα: Καλά φτιάξε εσύ τον 80άρι σωλήνα τότε και θα περάσω το απόγευμα να τον βάλω στον κώ@#%ο σου

Originally Posted by S2000_FUN,May 27 2008, 09:50 PM
Yiannake είσαι απαράδεκτος......Εγώ θα του έλεγα: Καλά φτιάξε εσύ τον 80άρι σωλήνα τότε και θα περάσω το απόγευμα να τον βάλω στον κώ@#%ο σου

Originally Posted by S2000_FUN,May 27 2008, 09:50 PM

Eτσι ηθελε αυτος!