ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
Originally Posted by S2000Geo,Jul 30 2008, 10:29 AM
Για τον Γιωργο δεν εχω να πω το παραμικρο.
[QUOTE=eddiex,Jul 30 2008, 12:35 AM]Ουτε εγω... Εχω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον λεβιε μου και ακομα δεν το εχω στρωσει ακομα... Περιμενω αλλα 5-7 αλογα (να ερθουν ουρανοκατεβατα)
Originally Posted by gzob,Jul 30 2008, 04:02 AM
Έχω καινούρια παραλαβή...10 τροχό χαλαρά. Όσοι έχουν πάρει παλιότερα (βλ. Eddiex) τιμή ευκαίρίας 

10 μερες μου ειπες και βλεπω να γινονται 110...
Ρε Γιωργο ρυθμισε τον να σκασει, κατι γνωστοι που εχω απο την Ευελπιδων μου λενε οτι ενας δικηγορισκος γυρναει τα γραφεια των εισαγγελεων και δικαστων και ζηταει να πανε στην Geartech με ενταλματα και ιστοριες
Originally Posted by S2000Geo,Jul 30 2008, 04:19 AM
Ρε Γιωργο ρυθμισε τον να σκασει, κατι γνωστοι που εχω απο την Ευελπιδων μου λενε οτι ενας δικηγορισκος γυρναει τα γραφεια των εισαγγελεων και δικαστων και ζηταει να πανε στην Geartech με ενταλματα και ιστοριες 

Ετσι.
Εδω καραβια χανονται και ο Ζομπολας μιλαει για νεες παραλαβες. Τι να του πεις μετα?
Α ρε Ζομπολα, τροχος ειναι η ζωη, δεν θα με χρειαστεις ποτε? Θα με χρειαστεις. Θα κανω οτι μπορω να μη βγεις ποτε..... μα ποτε....
p.s. Καπου εδω ειχα την αγωγη ετοιμη.....καπου εδω.....
Originally Posted by package,Jul 30 2008, 04:37 AM
Στο δεξί συρτάρι είναι κάτω από το playboy.
Και ωστοσο σκεφτηκα και το αλλο....
Απο το να πληρωσω χρηματα δεν ειναι καλυτερα να παρω αποζημίωση και να το φτιαξω αλλου?????