ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ S2000
σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! θα ψαχτω για το κιτρινο αρχικα! βλεπω καποια βιντεακια που τους διπλωνει στη στροφη απο μονο του και ψιλοτρεμω αλλα ταυτοχρονα κολλαω περισοτερο με το αμαξι! αρχικα θα πηγαινω λικαβιτο να το μαθω να δω λιγο πως συμπεεριφερεται (πρωι που θα ναι αδειο το σημειο για να μην θεσω σε κινδυνο ζωες χαχα)επισης μου φαινεται προσεγμενο κ ιαυτο (λογικα θα ναι μανισιο)http://www.car.gr/8499867-honda-s-2000
1 Αν το πας χαλαρά θα κατέβει και ποιο κάτω από 12...
2 Μη βλέπεις βιντεακια που τα s διπλώνουν στην στροφή, να βλέπεις βίντεο που τα s στρίβουν τελεια... Γιαυτό σου είπα στην αρχή θα πας χαλαρα...
3 Όσο για το ασημί s2000 φαίνεται καλό και προσεγμενο, από εκεί και πέρα βλέπεις το πας σε μαστοριά και σου λένε ..
2 Μη βλέπεις βιντεακια που τα s διπλώνουν στην στροφή, να βλέπεις βίντεο που τα s στρίβουν τελεια... Γιαυτό σου είπα στην αρχή θα πας χαλαρα...
3 Όσο για το ασημί s2000 φαίνεται καλό και προσεγμενο, από εκεί και πέρα βλέπεις το πας σε μαστοριά και σου λένε ..
Το ασημί είναι του 2003 το κίτρινο είναι του 2000 αυτό δεν λέει και πολλά γιατί μπορείς να βρεις του 04 ή 05 και να μην είναι προσεγμενο ...
Όσο για την βροχή κάποτε και εγώ το δικό μου το κινούσα κάθε μέρα δεν είχα ποτε πρόβλημα ...
Όσο για την βροχή κάποτε και εγώ το δικό μου το κινούσα κάθε μέρα δεν είχα ποτε πρόβλημα ...