ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Αυτό το αυτοκίνητο το έχω ξαναπεί είναι το χειρότερο ναρκωτικό . Θυμάμαι έμπενα μέσα μετά απο πολύ δουλειά στο γραφείο και αμέσως τα
ξεχνούσα όλα . Ήταν ο χώρος μου . Πολλέ βραδιές αντί για σπίτι έφθανα Χαλκίδα , Ελευσίνα γιατί ήθελα να το οδηγήσω δεν γινόταν αλλιώς ..
Όλον αυτόν τον καιρό δεν έβγαλα τη λέξη ιδιοκτήτης απο το profile μου γιατί πιστεύω ότι όταν τελειώσω από το γραφείο μου θα ξαναμπώ στην θέση οδήγησης . Πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει πραγματικότητα..
ξεχνούσα όλα . Ήταν ο χώρος μου . Πολλέ βραδιές αντί για σπίτι έφθανα Χαλκίδα , Ελευσίνα γιατί ήθελα να το οδηγήσω δεν γινόταν αλλιώς ..
Όλον αυτόν τον καιρό δεν έβγαλα τη λέξη ιδιοκτήτης απο το profile μου γιατί πιστεύω ότι όταν τελειώσω από το γραφείο μου θα ξαναμπώ στην θέση οδήγησης . Πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει πραγματικότητα..
Και να π ξαναηρθε η σειρα μου να αποκτησω ενα S για 2η φορα....περυσι τετοιο μηνα το πουλησα κ να που για 2η φορα το απεκτησα.Μου χε λειψει τοσο πολυ που μολις το πηρα εκανα σα μικρο παιδι.....σαν να μην ειχα ξαναοδηγησει παλι τετοιο αμαξι...αυτη τη φορα το πηρα θα μεινει!!!Ειλικρινα τα αυτοκινητα π ζηλευω στο δρομο ειναι ελαχιστα κ ακομα κ αυτα τα ελαχιστα ειναι απλα πολυ ακριβα,πραγμα π σημαινει πως η Sαρα ειναι ασυγκριτη σε ολα...ακομη κ τωρα 12 χρονια μετα την πρωτη της εμφανιση....Δυστυχως δεν ειναι 510 αλογακια σαν το προηγουμενο μου,αλλα ολα θα γινουν παλι σιγα σιγα κ με καλυτερες ακομα βασεις!!!Ksilinos is back again... κ ανυπομονω να παραβρεθω στην επομενη συναντηση μας!!!!!