ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Originally Posted by KSILINOS,Dec 22 2010, 10:42 PM
Και να π ξαναηρθε η σειρα μου να αποκτησω ενα S για 2η φορα....περυσι τετοιο μηνα το πουλησα κ να που για 2η φορα το απεκτησα.Μου χε λειψει τοσο πολυ που μολις το πηρα εκανα σα μικρο παιδι.....σαν να μην ειχα ξαναοδηγησει παλι τετοιο αμαξι...αυτη τη φορα το πηρα θα μεινει!!!Ειλικρινα τα αυτοκινητα π ζηλευω στο δρομο ειναι ελαχιστα κ ακομα κ αυτα τα ελαχιστα ειναι απλα πολυ ακριβα,πραγμα π σημαινει πως η Sαρα ειναι ασυγκριτη σε ολα...ακομη κ τωρα 12 χρονια μετα την πρωτη της εμφανιση....Δυστυχως δεν ειναι 510 αλογακια σαν το προηγουμενο μου,αλλα ολα θα γινουν παλι σιγα σιγα κ με καλυτερες ακομα βασεις!!!Ksilinos is back again... κ ανυπομονω να παραβρεθω στην επομενη συναντηση μας!!!!! 
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ειχα να οδηγησω το S2000 ενα μηνα σχεδον, απο την ημερα της εκδηλωσης για το Χαμογελο του Παιδιου συγκεκριμενα. Ειχα ξεχασει την αισθηση οδηγησης του μεχρι τη Δευτερα που το πηρα στα χερια μου στη κυριολεξια για να κανω τη βολτα μου προς τη καθιερωμενη συναντηση μας. Αλλο πραμα να αισθανεσαι το κοφτερο τιμονι και το κορυφαιο σασμαν. Με τριτη ταχυτητα στη παραλιακη καποια στιγμη... λεω ας ανεβασω λιγο τις στροφες... και ξαφνικα... VTEEEEEEEEC!!!!
Το κερασακι στον ολο θαυμασμο για το S, ηρθε με το παρακατω video για τον Soichiro Honda οπου πραγματικα αξιζει να το δειτε ολο! Απλα ενα τεραστιο RESPECT σε ολα!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=lsNVJLYxZ0s [/media]
Το κερασακι στον ολο θαυμασμο για το S, ηρθε με το παρακατω video για τον Soichiro Honda οπου πραγματικα αξιζει να το δειτε ολο! Απλα ενα τεραστιο RESPECT σε ολα!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=lsNVJLYxZ0s [/media]
Μετά από 5 ημέρες καθημερινής συμβίωσης με το s και εγώ θέλω να γράψω....sαρα FTMFW!!!!! Μετά από πολύ καιρό και αφού το Σάββατο μου έκανε ναζάκια που είχα τόσο καιρό να το κουνήσω, αποφάσισα για αυτές τις ημέρες να το κάνω καθημερινό, όπως και έγινε. Ναι...πηγμένος στην κίνηση και όλα τα συναφή, αγάπησα ακόμη και το δικό μου sακι... Τι και αν σχεδόν κουφάθηκα (
), τι και αν μου βγήκε το ποδάρι από τον σκληρό συμπλέκτη (
), όλα αυτά μπροστά στην ευχαρίστηση που σου προσφέρει είναι μηδαμινές υποχωρήσεις. Να φεύγεις από δικαστήρια κατάκοπος ...να ανεβαίνεις τουρκοβούνια με τα κλασσικά νερά στην φουρκέτα.. να αφήνεις λίγο χώρο από τον μπροστινό και.... απλά να "χορεύεις" (όχι με πολλά..)... ε πως να μην πάς στο meeting με χαμογέλο που μόνο με λοβοτομή μπορούν να στο βγάλουν...
Αφήστε που ανακάλυψα οτι έχει και χώρους για να χωράει τα καθημερινά ψώνια!!!!
Και το βράδυ να μετατρέπεται στο απόλυτο όπλο ευχαρίστησης και καταστροφής!!!!
), τι και αν μου βγήκε το ποδάρι από τον σκληρό συμπλέκτη (
), όλα αυτά μπροστά στην ευχαρίστηση που σου προσφέρει είναι μηδαμινές υποχωρήσεις. Να φεύγεις από δικαστήρια κατάκοπος ...να ανεβαίνεις τουρκοβούνια με τα κλασσικά νερά στην φουρκέτα.. να αφήνεις λίγο χώρο από τον μπροστινό και.... απλά να "χορεύεις" (όχι με πολλά..)... ε πως να μην πάς στο meeting με χαμογέλο που μόνο με λοβοτομή μπορούν να στο βγάλουν...
Αφήστε που ανακάλυψα οτι έχει και χώρους για να χωράει τα καθημερινά ψώνια!!!!
Και το βράδυ να μετατρέπεται στο απόλυτο όπλο ευχαρίστησης και καταστροφής!!!!