ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Μια βολτα με το s ειτε ταπα ειτε βολτα απλα παραλια και περιχωρα ξεφευγεις απο την καθημερινοτητα και τη μιζερια λες και εχω παει σαββατοκυριακο σε ξενοδοχειο 5***** με φουλ προγραμμα σπα και τα τι αυτα...δεν το αλλαζω με τιποτα...ΑΑΑ και μασαζ απο ταυλανδεζα επαγγελματια..(δεν εχω κανει ποτε
αλλα φανταζομαι..)
αλλα φανταζομαι..)
Μια βολτα με το s ειτε ταπα ειτε βολτα απλα παραλια και περιχωρα ξεφευγεις απο την καθημερινοτητα και τη μιζερια λες και εχω παει σαββατοκυριακο σε ξενοδοχειο 5***** με φουλ προγραμμα σπα και τα τι αυτα...δεν το αλλαζω με τιποτα...ΑΑΑ και μασαζ απο ταυλανδεζα επαγγελματια..(δεν εχω κανει ποτε
αλλα φανταζομαι..) 
αλλα φανταζομαι..) 
Που να δεις πως νιώθεις όταν το βγάζεις βόλτα ανά 3 εβδομάδες όπως εγώ
Originally Posted by michael-s2000' timestamp='1370508198' post='22590081
αλλα φανταζομαι..) 
αλλα φανταζομαι..) 
Που να δεις πως νιώθεις όταν το βγάζεις βόλτα ανά 3 εβδομάδες όπως εγώ

ασε και γω περιπου στα ιδια επιπεδα ειμαι...αν υπαρχει χρονος και καλο καιρο ποια...! χαχαχα
κ εγω επισης....καθε δευτερη κυριακη κ αν....
εγω φετος το Πασχα ηταν να παω Ναυπακτο με τη μηχανη για ενα τριημερο ,ειχα ετοιμασει κρανη στολες πραματα κ λοιπα..το προηγουμενο βραδυ λοιπον ειχα βγει με τη χονταρα απογευματακι top down κ ετσι... 6ωρα το πρωι επλενα τ αμαξι για να ταξιδεψω γιατι το καραβι εφευγε 8...
τ αμαξι μας ειναι τρελη αρρωστια παιδια....ενα χρονο που ειχα καταθεσει πινακιδες περασα γ@ματα με κεφαλαια γραμματα...
εγω φετος το Πασχα ηταν να παω Ναυπακτο με τη μηχανη για ενα τριημερο ,ειχα ετοιμασει κρανη στολες πραματα κ λοιπα..το προηγουμενο βραδυ λοιπον ειχα βγει με τη χονταρα απογευματακι top down κ ετσι... 6ωρα το πρωι επλενα τ αμαξι για να ταξιδεψω γιατι το καραβι εφευγε 8...
τ αμαξι μας ειναι τρελη αρρωστια παιδια....ενα χρονο που ειχα καταθεσει πινακιδες περασα γ@ματα με κεφαλαια γραμματα...
το ξεκουκουλωσα,το κανα καμπριο ανοιξα το καπο,το εβαλα μπρος,μπεικα μεσα,το χαιδεψα,
καρεκλα διπλα,καφε τσιγαρα λαπ τοπ κατω απο την καρυδια,
ζεσταθεικε καλα,ενα μετρο μπρος πισω,πεταξα κ τα σκασιδια μου,
εβαλα κ τη μουσικουλα μου
κ τωρα τομ κοιταω κ ποναω........
τι αλλο θελω
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχ
καλη κυριακη σε ολους
οσοι μπορουν ασ το απολαυσουν το μωρο τους
καρεκλα διπλα,καφε τσιγαρα λαπ τοπ κατω απο την καρυδια,
ζεσταθεικε καλα,ενα μετρο μπρος πισω,πεταξα κ τα σκασιδια μου,
εβαλα κ τη μουσικουλα μου
κ τωρα τομ κοιταω κ ποναω........